Bildirim
Monster Abra a5 v6.2 İnceleme İLK KEZ !!!
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İnceleme için teşekkürler dostum, emek harcamışsınız.
İnceleme başında kasanın kısa kısa tanıtım görüntüleri güzeldi. Keşke incelemenin ortasında veya sonunda yavaş yavaş detaylı bir şekilde de bilgisayarı gösterdeydiniz. Bu ön inceleme / trailer gibi bir şey olmuş
Almayı düşündüğüm bir bilgisayar, detaylı inceleme , oyun performans testleri, kullanım deneyimlerinizi paylaşırsanız hem bana hem foruma büyük yardım yapmış olursunuz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum. Kameranın karşısına çıkınca duraksamadan böyle her şeyi anlatmak cidden zor. O anda aklımıza gelenleri söyledik.
Eğer Laptopla alakalı soruları olan arkadaşlar varsa cevaplayabilirim.
(Birde ricam var videoyu izleyip beğenirseniz benide mutlu etmiş olursunuz)
Saygılarımla... -
Öncelikle mobilde olduğum için videoyu inceleme şansım olmadı
Merak ettiğim. Fanlar ses yapıyor ve çabuk bozuluyor yorumları görmüştüm doğrumu?
Ssd ile birliktemi geliyor bilgisayar
Birde kasa plastik olması kalitesiz bir görüntü sunuyormu
Fanların sesi var ama rahatsız etmiyor merak etme biliyorum kullanmadan emin olamazsın ama cidden dikkat çekici bir sesi yok.
Bozulup bozulmamasını bilmiyorum ilerde sıkıntı çıkarsa yazarım ama şuanlık takır takır işliyor.
SSD ile beraber geliyor.
Bilgisayara bir sürü güncelleme,gerekli programlar,cs go yükledim: Açılma hızı 7-8 sn civarı (bazen 4-5 saniye oluyor..)
Kasada sıkıntı yok alırken çok korkmuştum "lan kasa b*k gibi heralde" diye fakat biraz abartı var ortada kasanın duruşu güzel diyebilirim. -
Teşekkür ederim. İnternet üzerindenmi siparişi verdiniz acaba ? Elektronik eşyalarda bu şekil alışverişde tedirgin oluyorumda
Monsterın kendi sitesinden aldım.
Bende tedirgin oldum ama çok gereksiz monster icin cunkü bozuk gelse bile müşteri hizmetleri çok kaliteli.
Videoyu izledim dostum heralde ilerleyen zamanda daha detay paylaşırsınız son olarak ssd ile geliyor demişsin normal hdd de varmı acaba varsa kaç gb?
Teşekkür ederim cevaplar ve anlatımınız için
İyi forumlar
250gb SSD var
HDD yok
Videoları genişletmeye çalışacağım
Teşekkür ederim. İyi forumlar...
kanalın hayırlı olsun -
Bu işi iyi yapan çok profesyonel kanallar var, bende yol katetmek istiyorum.
İnşallah gerekli,güzel,istek videolarla kanalımı SİZLER sayesinde ayakta tutmaya çalışacağım.
Teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakissyou -- 19 Temmuz 2016; 1:47:16 > -
kardeş güzel tanıtmışsın flaş disk ile mi yükleyecez nasıl yapılacak windows yüklemesi acaba onun da videosunu bekliyoruz teşekkürler -
videonuzu izledim giriş için gayet güzel olmuş oyun testlerinizi bekliyorum cs go yu botlarla değilde online oyunda test etmeniz iyi olur fps farkı oluyor çünkü
ddr5 4gb gtx 950 yeter mi yoksa 960 lı bir model mi alsam kararsızım -
Değerlendirmeniz için teşekkür ederim.
gddr5 olması gtx950 yi 960'a çok yaklaştırıyor, yani gddr5 modelini rahatlıkla alabilirsiniz.
Saygılarımla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakissyou -- 20 Temmuz 2016; 0:42:20 > -
İnşallah bu gece kanalımda USB BOOT videosu olacak.
Saygılarımla... -
Bekliyorum videonuzu ilginiz için teşekkürler.... -
Takipte kalın sorularınızı bekliyorum. -
Oyun içi FPS testlerinu merak ediyorum.
Pil ömrü oyun oynamadığın zamanlarda kaç saat gider ortalama ?
Bu akşam kanalımızda, çekimler devam ediyor.
Benzer içerikler
- gt740 4gb oyun performansı
- autocad için laptop önerisi 2024
- game garaj laptop alınır mı
- lenovo loq alınır mı
- macbook nedir
- en iyi laptop markaları
- hx işlemci nedir
- yazılım için laptop
- honor magicbook art 14
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X