Şimdi Ara

Monster abra a7 v5.2 mi Victor g602 mi yoksa asus x550jx mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar monster ve victor arasinda kaldim abra a7 v5.2 yi begenmistim ama stoklarda yok ogrenci indirimiyle 2.800 e geliyordu ayni segmentte victor g602 yi buldum fakat o ozellestirmelerle monstera esit olabiliyor ozellestirmeden sonraki fiyati 3100 civari yapiyor buda beni monstera yoneltiyor sizce hangi tercih makul olur bu arada victorda ips panel standart ssd dusunmuyorum cunku fiyat artiyor yada asus x550jx mi tercih etmeliyim fhd olmamasi ve 15.6 inc olmasi asusu 3. tercih e atiyor yorumlarinizi beklerim saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı fiyat kategorisinde bende 1 aya yakındır düşünmekten sıkıldım. Bugün pcdepode x550jk nın fiyatı 2031 lira çok cezbedici fakat fullhd olmaması da bir okadar itici. Ben bazen acer vn7 de düşünmüyor değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jvats

Aynı fiyat kategorisinde bende 1 aya yakındır düşünmekten sıkıldım. Bugün pcdepode x550jk nın fiyatı 2031 lira çok cezbedici fakat fullhd olmaması da bir okadar itici. Ben bazen acer vn7 de düşünmüyor değilim.

valla hocamm uni baskadi bu sene eylulden once alirim diyordum ekim geldi geciyor hala pc alacam

• Ben seçimleri bekliyorum. FullHD bir model alacağım
  • Ayni kafadayiz bazen diyorum orta halli bi full hd alayim sonra bakmisim acer vn7 bakiyorum cok guzel cihaz yapmislar ama 5400rp nedir yav

• Valla kafam karışık yok mu tavsiyesi olan

• Acer vn7 ( Full HD - M2SATA ) ve Asus N550 ( Full HD olan model fakat msata yok ) , Monster abra a7-a5 ( özelleştirmeye en uygun ve 7200rpm hdd ) çok düşündürücü bir fiyat aralığı bende aynı sorunla karşı karşıyayım. Seçim sonrası bize yarar. Skylake 6.nesil intel işlemciler notebooklara gelmeye başladı. Mutlak indirim söz konusu.
  • Acer vn7 f/p olarak çok iyi fakat ssd takmak icin anakarta kadar sökmek gerekiyor bildiğim kadarıyla. Bu kadar para harcayıp fullHd almamak da sacma olur bana kalırsa. Skylakeler gelirse bunlar ucuzlayabilir evet ama ne zaman gelir kimbilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.