Şimdi Ara

Monster Abra A7 v5.3 17.3 YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bilgisayarımı alalı henüz 3 4 gün oldu. Freedos şeklinde aldım w10 kendim kurdum internetten crack yapmadan ürün anahtarı bularak etkinleştirdim. Şuan bir kaç sorunum varmış gibi hissediyorum. Bu sorunları sizinle paylaşayım yardımcı olursanız sevinirim

-Bilgisayarım 30 saniyede açılıyor
    - Windows güncellemelerinden bir kaçını yaptı şimdi ise güncelleniyor diyor fakat bir ilerleme yok
    - Blade and soul online mmorpg oyunu yükledim, maksimum sistem gereksinimlerinden kat kat iyi bir sistemim var yine de son ayarlarda oynarken fps 30 70 arası oluyor. Kamerayı oynatırken sağa sola doğru takılmalar oluyor bazen . Sorun mu var ?
    - Bana bilgisayar yanında verilen driver cd si çalışmadı bütün driverları w10 kendisi kurdu eksik olanları da monsterin sitesinden indirdim. Sorun olur mu ?
    - aygıt yöneticisinde iki tane ekran kartı görünüyor evet ama masaüstünde sağ click görüntü ayarlarından görüntü bağdaştırıcısına girdiğimde orada görünen ekran kartı intelin kendi ekran kartı bu normal mi ?

Bu konularda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

• Sırasıyla gidicek olursak
    Bilgisayar açılma süresine bişi demiyorum bendeki monster ssd ile 7-8 sn de açılıyor işletim sistemin ssd demi yada ssd varmı?
    2. Oyuna girdiginde bilgisayar fiştemi bu leptoplar gaming olduğu için fişe takılı kullanman gerek eğer fişe takılıysa nvdia denetim masasından yüksek performanslı nvdia işlemcisini seçmen lazım birde oyuna girerken sağ tıklayıp nvdia işlecisiyle çalıştır oyunu. buda olmassa nvdianın sitesinden ekrankartının güncel driverını indirip kur öyle dene.

Aklıma gelenler bunlar bi dene bakalım sonuçları yaz.
  • dogusyeter kullanıcısına yanıt
    Hocam sorununuz duzeldi mi?Ben de ayni pc den almak istiyorum tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.