Şimdi Ara

MONSTER ABRA A7 V7.1.2 FAN SESİ !?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu laptopu 2 gün önce sıfır olarak aldım. Sorun şu ki "HİÇBİR" işlem yapmıyorken bile sol taraftaki fan (işlemci fanı olması lazım) turbo fan hızının bir tık altında çalışıyor. Ve gerçekten inanılmaz bir uğultu oluyor insan bir süre sonra kafayı yiyecek seviyeye geliyor. Control center programından (monsterim uygulaması) maximum fan hızını 50 ye düşürdüm yine fayda etmedi. Cihaz daha yepyeni tozlanma macun değişimi vs gerekmiyor. Bütün driverler ve windows 10 son sürüm Gerçekten memnunum cihazdan ama sırf bu ses yüzünden iade etmeyi düşünüyorum. Ne önerirsiniz bu fan hızını ayarlayabileceğim bir program var mı ? Aynı sorunu yaşayıp çözmüş arkadaşlar var mı ? Ne düşünüyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• ismuail kullanıcısına yanıt
    Sevise goturdunuz mu nasil cozdunuz

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    Oyun dışında güç tasarrufunda kullanıyorum oyun oynarken kulaklık takuıyorum. bi süre sonra lışıyosunuz zaten çünkü bütün oyun laptopları böyle
  • Gunluk kullanim ofis vs islerde cok rahatsiz ediyor.Eski Msi bilgisayarimda oyleydi nefret ederdim.

• Arkadaşlar bu cihaz iç mimarlık programlarını kaldırmaz mı acaba? Bir yakınım almayı düşünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.