Arkadaşlar monster alacağım ama babam tutturmuş toshibada toshiba dell de dell ama toshibanın adam gibi oyun bilgisayarı yok.Ben 6990m li bilgisayar buldum yada 7990m neyse maddiyat olarak zaten bizim sınırda 2side ama babama deyince olum adı tanınmamış kalitesiz bir marka diyor yani beni bilgilendirimisiniz...
kimse yohmiii???
Öncelikle 571RU modelini 4.5 yıl kullandım ve bugün tekrar Q67P150HM07 modelinden aldım.Fiyat/Performans olarak diğer markalar yanına bile yaklaşamaz.Eğer İstanbul da isen bence Baban ile birlikte yerlerine gidin orada bulunan cihazları da görün performanslarını test edin...
Ama bana sorarsanız çok memnun kalacaksınız...
Baban haklı, ama tanınmamış diye kalitesiz olduğu anlamına gelmez İstanbul'daysan babanla beraber gidin bir bakın Monster'a ve ya tanıdığın birinde varsa gidip inceleyin , olmadı başka markalara bakarsınız . Aldıktan sonra pişman olmak yerine inceleyip karar vermek çok daha iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: myemperor26
Baban haklı, ama tanınmamış diye kalitesiz olduğu anlamına gelmez İstanbul'daysan babanla beraber gidin bir bakın Monster'a ve ya tanıdığın birinde varsa gidip inceleyin , olmadı başka markalara bakarsınız . Aldıktan sonra pişman olmak yerine inceleyip karar vermek çok daha iyidir.
Babama kalsa 3000 tl lik gt 540m li toshiba alacak :D BAŞKA YOKMUUU
quote:
Orijinalden alıntı: umutcantr
quote:
Ben biraz beklemeni öneririm. İvy bridgeli modeller yavaş yavaş geliyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: umutcantr
quote:
Ben biraz beklemeni öneririm. İvy bridgeli modeller yavaş yavaş geliyor.
Monster al, kullan, beğenmezsen iade et.Kafanda soru işareti kalmasın 15 gün koşulsuz iade. daha ne olsun
bende monsterı çok beğeniyorum.ayrıca monster türkiyede fazla bilinmiyor.çünkü bilgisayarcılar vitrine koyamıyor siparişle toplama olarak geldiği için.bence monster gayet iyi.anladığım kadarıyla oyun laptopu istiyorsun bu yüzden de zaten monsterı tercih etmelisin.
ben oyun bilgisayarı istiyorum zaten alacağım 7970 li model en az 4 yıl bütün oyunları çalıştırır
Dostum çevrendekiler hep öyle söyler zaten..Burda farkı sen yaratmalısın..Ben de monster aldım..Çok çok memnunum..Teknik servisi, satış elemanları fazlasıyla ilgileniyorlar...Kafana takılan herhangi bir problem olursa da burdan yazarsın.Herkes yardımcı olmaya çalışır meraklanma
Bazı arkadaşlar ürünü sipariş ettikten 1 ay sonra elimize geçebileceğini söylüyorlar. Bu doğru mu? Mesela yukarıdaki ürünü sipariş etsem ne zaman elime ulaşır.
Umutcan, istanbul kadıköy fokus bilgisayara baban ile bir uğramanı tavsiye ederim ;) Ama önce kadıköyde yol üstündeki bir kaç bilgisayarcıya girip bir kaç fiyat önerisi alın, ama sakın ama sakın satın alıp çıkmayın birşey. Sonrasında hemen Fokus Bilgisayara babanı götür, adımını içeri atar atmaz babanın kafasında oluşan şey; tamam burası harbiden kaliteli bir yere benziyor olacaktır, açıkçası ben içeri adımımı atar atmaz çok etkilenmiştim :) O anda tamam ya burdan alıyorum demiştim :D Sonra orada Kadir Bey ile görüştüğünüzde kararınız kesinlikle Monster olacaktır. Ben w255 modelinden aldım, en düşük modeli buydu ve bundan müthiş derecede memnunum ki, üst model alsam acaba ne olurdu siz düşünün :)
Acıkcası ben o kapıya girip bişey almadan çıktım şuan çok pişmanım :=)
quote:
Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK
bende monsterı çok beğeniyorum.ayrıca monster türkiyede fazla bilinmiyor.çünkü bilgisayarcılar vitrine koyamıyor siparişle toplama olarak geldiği için.bence monster gayet iyi.anladığım kadarıyla oyun laptopu istiyorsun bu yüzden de zaten monsterı tercih etmelisin.
Çok haklısın hocam. Birkaç mağazanın vitrininde olsa çok iyi olur. Monster büyüme adına birazcık hamle yapsa zaten herkes yerli üretime destek veriyor.
Merhaba dostum,
Eğer Monster almayı düşünüyorsan üzülerekte olsa ben Monster'imi satıyorum. Belki sana uygundur diyeceğim de oyun dizüstüsü istemişsin. Bence 2. el almayı düşünüyorsan konfigrasyonum tam sana göre. Ayrıca sıfır desem yanılıyor olmam. Performans acısından mükemmel konfigre ettiğim Monster'imin satışını bu linkten takip edebilirsin.
Beni de bu düşündürmüştü ama biraz daha inceledikten ve aldıktan sonra tamamen fikrim değişti, isim için yabancı markalara para yığmaktansa Monster'ı tercih ettim. Aşağı yukarı 6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme