Şimdi Ara

Monster almalımı yoksa beklemelimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Reklamlarda monster yaz indirimleri başladı diye bir haber gördüm ve bu markadan haberim oldu yeni bir laptop almak istiyorum. Bu satırları yazdığım cihazı 8. sınıf yaz tatilinde aldık ( şuan üni2) ve grafik kartı gtx 320m. bütçe limiti fazla yok gibi ama öyle 11 milyarlar falanda vermeyiz pc ye. Arkadaşım lenovo y50-70 aldı çok memnun gta 5 full de oynadığını falan söylüyor bende en geç ekime kadar yeni bir bilgisayar almak isterim ve aslında tek beklentim uzun ömürlü olması. monster 1000 seri ekran kartlarıyla yüklü makineleri ilk piyasaya süren firma galiba. Biraz araştırma yaptım ve edindiğim sonuç makinelerin kelek çıkma oranının yüksek,müşteri hizmetlerinin kelek yapma olasığının çok düşük olduğu yönünde ama ne olursa olsun pc aldıktan sonra asla servislerle uğraşmak istemem. Sizce haftaya gidip 1070 ekranlı bir monster alayımmı yoksa eylül ekimi bekleyip hem bunun ucuzlamasını ( olurmu emin değilim) yada diğer markalarında 1000 serisinden cihaz çıkartmasınımı bekleyeyim ( asus-lenovo)

• Aciliyeti yoksa bekleyin derim. Hem 10xx serisine özgü sorunlar varsa ortaya çıkmış olur, hem piyasadaki seçenekler artar hem de bir ihtimal fiyatlar ucuzlamış olur.
    Monster genelde Clevo marka kasalardan oluşan sistemler satıyor. Evde Clevo marka iki Casper var, ikisi de genel manada 7. yılları olacak neredeyse, çalışıyorlar...
  • Ben bilgisayar alırken Monster firmasını çok düşünmüştüm. Fiyatları daha makuldü. Fakat uluslararası garantiye sahip bir firma değil. Kadıköy mağazasını ziyaret etmiştim. Aynı zamanda cihazlar orada yapılıyor hem de teknik servisi orası. Yani cihazı aldığınız zaman sadece oraya bağlısınız. Diyelim ki işler kötü gitti firma kapandı tek el, tek şube olduğu için garantiniz de orada son bulmuş oluyor. Bunları düşünerek alın derim.
  • doğru söylüyorsunuz hocam tek el kadıköy ama bende şuan hp var,hp global bi firma ama türkiyede adamlar ne yapıyor Allah kerim hp yazıcıda başımıza gelmeyen kalmadı servis konusunda vs. laptopları sağlam çıktı ama servisleri hakikaten uğraştırıyor monster alırsam dükkan kapanma durumu dışında 15 dk da vapurla gidip direk konuşabilirim diye tahmin ediyorum. Birde bir yerde titanyum kasa diye birşey okudum o nedemek oluyor bilen varsa yazarsa çok sevinirim teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.