Şimdi Ara

Monster Beats By Dr. Dre Studio - Kulaklık İncelemesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
11
Favori
190.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr Dre.

Ben DH yönetiminin yüksek adaletine güveniyorum ve böylelerine cevap vermeye gerek duymuyorum
    @Enterprise26 hocam lütfen sizde benim gibi yapın.Alçalmaya gerek yok forumda bir sürü adminimiz var onlara havale edin,en doğrusu.
    Ayrıca kulaklık zaten en ucuz çin malı ürünlerden biri ve de doğrulama sitede açık şuanda.
    http://beatsbydre.com/support/register.aspx

Yani kimin ne olduğu ortaya çıkıyor.Umarım sevgili adminlerimiz de kimin ne olduğuna karar verip gerekli yaptırımları uygulayacaktır.
    Saygılar sevgiler,iyi forumlar..

Haklısınız hocam anlamıyor saldìrıyor zaten

• Merhaba,

Arkadaşlar bu tip teknik konuları tartışırken birbirinize hakaret etmek yerine bilginiz ışığında karşılıklı görüş alış verişinde bulunmanız hem daha doğru hemde diğer arkadaşlarımız için daha faydalı olacaktır.

Konu altında alakasız kalan tartışma içerikli mesajlar bu durumun uzamaması adına tarafımca silinmiştir. Sizlerden bu küçük uyarımı dikkate alarak mesajlarınıza devam etmenizi rica ediyorum, iyi forumlar.
  • Slm arkadaşlar bu forumda yeniyim ve ilk mesajımı buraya atacağım birçok ürünü almadan önce herzaman buraya bakar yorumlarınız okur ona göre alırdım ve son 1 aydır bu monster kulaklıklar la ilgili yorumlara baktım ve çoğunluğun yaptığı olumsuz yorumların sebebi ürünün fiyatının performansının önüne geçmiş olduğudur ve tamam doğrudur fiyatı pahalı ama şurdada bir gerçek varki kulaklıkğın verdiği ses ve performans gerçekten üst düzeydedir ayriyetten tasarım olarakta mükemmel bir kulaklıktır.Diğer kulaklıklarabaktım arkadaşlar senhheiser kulaklık tavsiye etmiş aynı performansa yakın veya daha iyisini ama şurdada bi durum varki kulaklıklar tasarım olarak pek iyi değil çok kaba gelen kulaklıklar var sokakta dinlerken dikkat çekicek şekilde büyüklükte bu kulaklıklar bu yüzden bana malesef çekici gelmyor bu yüzden şimdi diyeceksinizki bi tasarım yuzunden bukadar para verilirmi bu kulaklığa malesef veririm neden diyecekseniz şimdi diyelim ben sennheiser bi kulaklık aldım performansı güzel ama bi durum varki çok kaba ve sokakta kullanamıyacağım tipte , ee evdemi kullanıcam ? ozaman niye aldım ben bunu, evde kullandıktan sonra müzik sistemi alırım daha iyi yani sonuç olarak ben bu kulaklığı tercih ettim şaun media markta satürnde ve diğer yerlerde fiyatı (studio için ) 899TL şuan D&R da indrmie girdi 769TL ye düştü bende bunu fırsat bilip aldım ve gerçekten mukemmel bi kulaklık ses olarak son ses dinlemek imkansız nerdeyse bass lar mukemmel 10 üzerinden 8 veriyorum o 2 puanıda kırma sebebim dışarıya belli sesden sonra ses vermesi yani toplutaşıma araçlarında kullanmanız zor olur ama sonuc olarak son ses dinlemeyemiyecekseniz :) okadar iyi bir kulaklık.Umarım birazda olsa kafanızda soru işaretlerini kaldırmış olmuşumdur.bu arada 289 tl ye senhheiser cx880 kulaklık aldım ve gerçekten kötü bi kulaklık bass severlerin isteyebileceği bi kulaklık tipi değil yani 3 kere kullandım ve şuan evde yatıyo kutusuyla bu yüzden kafa üstü kulaklık almaya karar verdim şuan cx 880 iade etmeye çalışıyorum daha yeni aldım alalı 2 hafta oldu.Yapacağınız yorumlarınız için iyi veya kötü şimdiden teşekkürler iyi forumlar

NOT:bu yaptığım yorum orta büyüklükte kafaüstü kulaklık için yapılmışıtr

• Selam arkadaşlar bu ürünün teknik tablosunu bilen gören var mı hangi frekans aralığında çalışır? Kaç dB basınç oluşturur verdiği ses? Driver kaç mm? Ben bu cevapları bulamadım hiçbir yerde bilen varsa aydınlatsın lütfen.
  • Dünyaca ünlü Dr. Dre Beat Monster Tour In - Ear Kulaklık 489 TL yerine sadece 99 TL.
    Dünyaca ünlü Dr. Dre Beat Monster Studio Over – Ear Kulaklık 700 TL yerine 344 TL

bunlar sadece fantazı bence kesınlıkle orj değil orj dusunuyorsan dukkanım a bak.
  • iPhone'dan müzik dinlerken (başak bir cihazda henüz denemedim)

Sol kulaklıkta bazen, bir cızırtı oluyor, cızırtı derken hani cep telefonu calarken ya da konuşurken bir hoparlörün yanına yaklaştırdığınızda gıcık bir statik çıkar ya tam o şekilde, sonra kendi kendine geçiyor. İşin ilginci bu bazı sabit yerlerdeyken her seferinde oluyor, acaba o çevrede frekansı bozan birşey mi var onu anlamadım.

Bir de daha ilginç bir tecrübem var, iş çıkışı serviste kullanıyorum genelde. Yine iPhone +'e takılı olarak. Servis bazen tumsekten vs. gecerken ses bir anda yukselip tekrar dinelediğim seviyeye geliyor, yarımsaniyelik bir olay.

Bu ikisi olağan durumlar mı yoksa cihazda bir sıkınıtı mı var.

Alet Miami'den alındığı için Türkiye'de garantisinin geçerli olacağını da sanıyorum.

Farkeder mi üretim serisi açısından bilmiyorum ama metalik gri renkte benimkisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: the wade

iPhone'dan müzik dinlerken (başak bir cihazda henüz denemedim)

Sol kulaklıkta bazen, bir cızırtı oluyor, cızırtı derken hani cep telefonu calarken ya da konuşurken bir hoparlörün yanına yaklaştırdığınızda gıcık bir statik çıkar ya tam o şekilde, sonra kendi kendine geçiyor. İşin ilginci bu bazı sabit yerlerdeyken her seferinde oluyor, acaba o çevrede frekansı bozan birşey mi var onu anlamadım.

Bir de daha ilginç bir tecrübem var, iş çıkışı serviste kullanıyorum genelde. Yine iPhone +'e takılı olarak. Servis bazen tumsekten vs. gecerken ses bir anda yukselip tekrar dinelediğim seviyeye geliyor, yarımsaniyelik bir olay.

Bu ikisi olağan durumlar mı yoksa cihazda bir sıkınıtı mı var.

Alet Miami'den alındığı için Türkiye'de garantisinin geçerli olacağını da sanıyorum.

Farkeder mi üretim serisi açısından bilmiyorum ama metalik gri renkte benimkisi.

Touch um var benmde gecen bende aynı garpligi yasadim ve arastirdim kulaklk ta arza varms otrdgu yeri oynat ses alcalp yukselyor ama buyuk problem degl bence

• iphone girişi mi , yoksa jackın kulaklığa giren bölümünü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolucana

Beyler biri bana yardımcı olabilirmi?
    Orj'i savunanlar itiraz etmekde tamamen haklıdırlar Dr dre kulaklık almak istiyorum gercegi cok pahalı 600TL ye vuruyo o yüzden fake alıcam ama ses kalitesi aynı olması benim için önemli benim bir arkadaşım dealextermeden dr. dre Studio almış muhteşem bi ses kalitesi var 73$ ödemiş sadace bende alıcaktım biraz geciktirdim bi baktım kaldırmışlar deal dan öyle kaldım bende başka sitelerden youtubeden araştıyorum ve vereceğim linkdekini youtubeden buldum site hakkında bilgisi olan varmı Türkiyeye yolluyolarmı kargo ucretsizmi ve urun kalitesi nasıl ???

http://www.c2coffer.com/buy/20318541/Monster-beats-by-dr-dre-Studio-Definition-Headphones.html

NOT:Başka Türkiyeye yollanyan sitede FAKE Dr. DRE bilen varsa yollabilirmi

Fake arıyorsan Türkiye'deki fırsat siteleri de satıyor 99TL'ye.

• quote:

Orijinalden alıntı: the wade

iphone girişi mi , yoksa jackın kulaklığa giren bölümünü mü?

iPod un jak ini oynadm tam kulaklgn girdgi yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35cem35

Arzu eden olursa diye,
    Kısa bir süre için bu ürünün PRO modelini 350 TLden tedarik edebilirim.
    Ürünü isteyen olursa PM atabilirsiniz arkadaşlar.

sitesinde euro olan bir kulaklığı nasıl 350 tl ye tedarik ediyorsunuz merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman

quote:

Arzu eden olursa diye,

sitesinde euro olan bir kulaklığı nasıl 350 tl ye tedarik ediyorsunuz merak ettim

Urunun fiyatni tl ye cevrp ustune kar koyuyor bu kadar basit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şekilden başka bişey değil o kadar paraya yazık, gidin saturnde kıyaslayın.
  • solo hd ye kadar buyuk bir fark yok fakat studıo dan ıtıbaren oyuncak gibi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enterprise26

quote:

quote:

Arzu eden olursa diye,

http://beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B5616&cat=1

399 euro olan kulaklıktan nasıl bir kar çıkarılıyorsa 350 tl ye geliyor peki 900 tl ye satılıyor ama türkiyede 350 tl mağaza müdürü olsanız bunu bu fiyata satamazsınız siz hiç kar koymasanız bile ki kimse bu işi babasının hayrına yapmaz

399 euro olan kulaklıktan nasıl bir kar çıkarılıyorsa 350 tl ye geliyor peki 900 tl ye satılıyor ama türkiyede 350 tl mağaza müdürü olsanız bunu bu fiyata satamazsınız siz hiç kar koymasanız bile ki kimse bu işi babasının hayrına yapmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enterprise26

quote:

quote:

Arzu eden olursa diye,

dostum urunler cakma zaten orj değil ki adam cakma satıyor :D

• bende insanların boşuna inanıp paralarını boşa kaptırmalarını istemiyorum az para değil sonuçta
  • quote:

bende insanların boşuna inanıp paralarını boşa kaptırmalarını istemiyorum az para değil sonuçta

O zaman musteri de arastracak belge isteyecek malum hayvanin trene baktgi gibi bakmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.