Şimdi Ara

Monster Beats By Dr. Dre Studio - Kulaklık İncelemesi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
11
Favori
190.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HipeRideR

Arkadaşlar benim beats de 4 model arasında kaldım. Bi yardımcı olabilirmisiniz?
    1.Solo HD
    2.Studio
    3.DETOX
    4.PRO

Dostum mıxer e bakmanı tavsiye ederim
  • arkadaşlar studio alıcam ama pilli oluşu kafamı kurcalıyo sizce alınmalımı pil ömrü nekadar sürüyor ses bakımından Hd solo ile çok büyük farkı warmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

iPhone'dan müzik dinlerken (başak bir cihazda henüz denemedim)

Sol kulaklıkta bazen, bir cızırtı oluyor, cızırtı derken hani cep telefonu calarken ya da konuşurken bir hoparlörün yanına yaklaştırdığınızda gıcık bir statik çıkar ya tam o şekilde, sonra kendi kendine geçiyor. İşin ilginci bu bazı sabit yerlerdeyken her seferinde oluyor, acaba o çevrede frekansı bozan birşey mi var onu anlamadım.

Bir de daha ilginç bir tecrübem var, iş çıkışı serviste kullanıyorum genelde. Yine iPhone +'e takılı olarak. Servis bazen tumsekten vs. gecerken ses bir anda yukselip tekrar dinelediğim seviyeye geliyor, yarımsaniyelik bir olay.

Bu ikisi olağan durumlar mı yoksa cihazda bir sıkınıtı mı var.

Alet Miami'den alındığı için Türkiye'de garantisinin geçerli olacağını da sanıyorum.

Farkeder mi üretim serisi açısından bilmiyorum ama metalik gri renkte benimkisi.

Hocam orijinal olduğuna emin misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana.. -- 20 Mayıs 2012; 1:20:26 >

• bu ürünleri gerçekten büyük mağzalardan almak gerek o kadar para verip sahte ürün almak istememmmm
  • Nihayet Beats br Dre'yi deneyebildim dün. Beklediğimden çok hafif çıktı pile rağmen. Noise-cancelling iyi, hoş falan ama bence sokak kullanımında tehlikeli/gereksiz ve tamamen göz boyamak için eklenmiş Beats'e. Kulaklık orta seviye bir monitör kulaklık gibi, akustik alanını beğenmedim, baslar da biraz abartıydı ama onu bekliyorduk zaten. Düşündüğüm gibi "cool"a oynayarak Dre'ye ve Monster'a servet kazandıran (900 lira?!) fiyat/performans oranı düşük bir kulaklık. 200 liralık Px-100'üm bile açık kulaklık olmasına rağmen neredeyse kafa tuttu Beats'e. Kısacası, orta seviye dinleyiciyi hedef alan orta-yüksek seviye bir para tuzağı. Ama param çok, ay tipi çok güzeeel falan diyorsanız, alınabilir. Ben 150 tl'den fazla vermezdim Beats'e.
  • arkadaşlar bende en geç 1 haftaya ürünü alıcam ancak kararsızım solo hd mi stüdüomu ? galaxy s2 telefonum var onunla kullanıcam genellikle birde siyah mı beyazmı alsam kararsızım ya :)
  • buyonme.comdan almıştım fake studio , karizma walla yoldan geçen 1-2 defa bakıo hele boynuma takıom feci oluyor . gidip 800 küsür veremedim walla .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

buyonme.comdan almıştım fake studio , karizma walla yoldan geçen 1-2 defa bakıo hele boynuma takıom feci oluyor . gidip 800 küsür veremedim walla .

Gençliğin haline bak.Türkçesi bozuk,özenti sırf hava atmak için birde gitmiş sahte ürün almış,yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Dre.

quote:

buyonme.comdan almıştım fake studio , karizma walla yoldan geçen 1-2 defa bakıo hele boynuma takıom feci oluyor . gidip 800 küsür veremedim walla .

Gençliğin haline bak.Türkçesi bozuk,özenti sırf hava atmak için birde gitmiş sahte ürün almış,yazık...

Adam çakmayla övunuyor ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enterprise26

quote:

quote:

yapcak bir şey yok walla
  • quote:

quote:

quote:

Boşverin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana.. -- 20 Mayıs 2012; 1:27:51 >

• quote:

Helal qhanqa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 9 Nisan 2012; 0:59:32 >
  • Arkadaslar bu ürünleri alırken dikkat etmek lazım. Aztek bilgisayar tek resmi distribütör ve duyduğum kadarıyla bir kaç mağazaya dava açmışlar sahte ürün satışını da ispatlamışlar. Milyonluk davalar diyorlar. Bu ürününün orijinalini online satabilen bildiğim kadarıyla teknosanın online sitesi ve kulaklik.com sitesi. Bunlar dışında başka yerlerden bence alıp riske girmeyin.www.aztektekonoloji.com sitesinden yada telon acıp firmadan yetkili satıs noktalarını sorun derim.

Ama bu kulaklıklar gercekten yıkılıyor bu arada :)
  • valla sürekli çine uçuş yapan bir abimiz var. ses kalitesi 1e1 aynı sahteyle orijinalini ayıramazsın dedi. Bilemedim bende ikinci el düşünüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

valla sürekli çine uçuş yapan bir abimiz var. ses kalitesi 1e1 aynı sahteyle orijinalini ayıramazsın dedi. Bilemedim bende ikinci el düşünüyordum

Dogrudur ses farki cok az ama dayanillilik sifir 1 haftaya pert

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

valla sürekli çine uçuş yapan bir abimiz var. ses kalitesi 1e1 aynı sahteyle orijinalini ayıramazsın dedi. Bilemedim bende ikinci el düşünüyordum

Dogrudur ses farki cok az ama dayanillilik sifir 1 haftaya pert

hocam ben ikinci el almayı düşünüyorum. para vererek değil de elimde psp3004 ve sennheiser cx300 pre2 var.

aslında sennheiser dan memnunumda şimdi takasta kullanıcam yeni kulaklık olduğundan buna gerek kalmayacak. Ne dersiniz mantıklı mı ? güvenemiyorum adamlar garantili falan diyor az kullanılmış diyor ama orijinal kutunun içine sahtesini koysa nasıl anlarım ben ? bi türkün videosunu izledim şu açılır klipsler daha tok sesliymiş baş üzerindeki sünger sökülmüyormuş, b daha kabartmalıymış falan ama hepsi bu kadar bariz midir ? bana püf noktalarını söyleyin lütfen :)

aslında sesi ayırt edebilrim diye dünüyorum yıllardır kulaklıklara harcadığım paranın haddi hesabı yok ipod classic 160 kullanıcısıyım. farkı hissettirebileceğini düşünüyorum. ama sahteyide dinlemek gerek.

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: XSoldier000

quote:

3 gün önce elime ulaşan bu harika kulaklığın incelemesini yapmak ve almak isteyenlere referans olmak için bu incelemeyi yazmak istedim. Beats By Dr. Dre Studio müzik dinlemeyi sevenlerin alabileceği en iyi kulaklık! Ses kalitesi hayatımda dinlediğim en doyurucu müziği dinlememi sağladı.

Çifte Arkadaşlar lütfen sırf görüntü için böylesine orta seviye kulaklıklara para kaptırmayınız.Çıkan para benden çıkmıyor ama rahatsız oluyorum.İlla ki alcam Dr.Dre'e parayı bayılcam diyorsanız 2.elde 50-60 tle 1e 1 replikasını satan arkadaşlar var.Görüntü haricinde kesinlikle parasını haketmeyen kulaklıklar.

• http://youtu.be/V_st9i7bBAo adamlar bütün hatalari gidermisler nasil anliyacagz artik ses kalitesindede yakini yakalamislar açikcasi çok skntili bir olay bütün can alici noktalari ortadan kaldirmislar :) walla tebrikler verdigim linkten replika ürüne bakabilirsiniz ki daha önceden abarti farklar söz konusu idi simdilerde ben anlarim var diyen var ise paylasirsa bilgilerini sevinirim seri no diyorlar bunun kopyalanmasi zor olmasa gerek telden örnek vermek gerekirse bir ime nosu ile 321564 kaç tane cihaz kayit altindadir acaba :) walla sastim kaldim
  • ya beyler ben yaklaşık 1 ay önce aldım mükemmel kulaklık ancak abim bi abiye vermiş abi de kavga etmiş o sırada kırılmış :S yaptırcam felan dedi ama yaptırsa bile sürekli sorun çıkarmaya başlar ayrıca eski kaliteyi vermez diye düşünüyorum lütfen yardım edin ne yapmalıyım :S garanti kabul ederse ona yollayalım :S arıza dedi bana ama tam olarak sorun ne bilmiyorum lütfen yardım edin :S
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.