Şimdi Ara

Monster Beats By Dr. Dre Studio - Kulaklık İncelemesi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
11
Favori
190.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

quote:

Orijinalden alıntı: Baranözgenç

quote:

Orijinalden alıntı: thedays167

quote:

Orijinalden alıntı: Baranözgenç

Arkadaşlar bu replika sahtesi mi oluyor acaba :D birde ben yazın isviçreye gidecem de orda fiyatlar nedir pahalıysa burdan senheisser hd202 alcam

replika evet sahtesi demek oluyor, ayrıca bildiğim kadarıyla avrupada 300€ olarak satılıyor bu ürün. Benden ayrı bir bilgisi olan varsa düzeltmeye açığım

Hm bu replika fiyatları nedir sağlammıdır 1 ayda falan hemen bozulurmu

yukarda verdim linki , sağlam bence güzelde sesi var miss gibi kısaca

Hm peki senheiser hd 202 hakkinda ne dusunuyorsunuz hangisini almaliyim bide bu replika nerde bulunur

• @ Baranözgenç , walla kardeş hd-202 II war bende dediğinde o zaten , güzel hele kablosu 10mt nerdeyse , sesi kalitesi güzel ama işte ne dinlediğine bağlı gerçi hd202 de herşey dinlenir bence . sonuçta senın fikrin ne almaktan yana oluck . bana geçen sene hediye gelmişti hd202-II sonra 2-3 ay önce beats studio aldım eachgame'den almamın sebebide karizma olsun yürürken filan :) başka bişi yoktu ama replika beats düşündüğümden iiyiydi bayağı .
  • quote:

@ Baranözgenç , walla kardeş hd-202 II war bende dediğinde o zaten , güzel hele kablosu 10mt nerdeyse , sesi kalitesi güzel ama işte ne dinlediğine bağlı gerçi hd202 de herşey dinlenir bence . sonuçta senın fikrin ne almaktan yana oluck . bana geçen sene hediye gelmişti hd202-II sonra 2-3 ay önce beats studio aldım eachgame'den almamın sebebide karizma olsun yürürken filan :) başka bişi yoktu ama replika beats düşündüğümden iiyiydi bayağı .

O zaman ben hd 202 alcam ses onemli yani peki internet sitesinde hd 202 var magazada varmidir bette bulabilirsiniz o mavaxada diyor ama teknosa da varmidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felina. -- 16 Mayıs 2012; 19:44:05 >
  • Active noise cancelling özelliği var demi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furusato -- 19 Mayıs 2012; 23:41:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS7N

Active noise cancelling özelliği var demi?

ewt var b ye basılı tutuorsun sağdaki b ye
  • quote:

quote:

Active noise cancelling özelliği var demi?

ewt var b ye basılı tutuorsun sağdaki b ye

B ye basili tutmak gerekmiyor demi yoksa sacma olur

• basılı tutmak gerekiyorr
  • quote:

basılı tutmak gerekiyorr

Benim demek istedigim disardan gelen sesleri azaltiyormu?

O b tusuna basinca mute moduna giriyor diye biliyorum ikisi farkli seyler

• quote:

quote:

basılı tutmak gerekiyorr

bende ole sandım ewt mute olayı o , walla bende replika var , neyle dinliycn o önemli ben telefonla dinliom sallama oluor zaten kutu içinde buyuk jack aparastı gelıor ya bu demek oluorkı yuksek dırenclı ohmlerde dınleyın ki bu ancak kulaklık amfisi ile olur bence .
  • quote:

quote:

quote:

basılı tutmak gerekiyorr

bende ole sandım ewt mute olayı o , walla bende replika var , neyle dinliycn o önemli ben telefonla dinliom sallama oluor zaten kutu içinde buyuk jack aparastı gelıor ya bu demek oluorkı yuksek dırenclı ohmlerde dınleyın ki bu ancak kulaklık amfisi ile olur bence .

Alirsak bakariz artik

• bu dandik kulaklığa 5 lira bile vermem ne acayip insanlar var ülkede
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytan41

bu dandik kulaklığa 5 lira bile vermem ne acayip insanlar var ülkede

Hocam sizde paylaşımcı yorumdan eser yok. İnsanları yargılamak için daha uygun yerler bulun lütfen. Fikir alışverişinde bulunmak isteyenleri baltalamayın
  • quote:

quote:

basılı tutmak gerekiyorr

Azaltıyor dostum ses seviyesi %30'da bile yeterli geliyor sesleri kesmeye; fakat yüksek ses verdiğinde kulaklık dışarıya fazla ses veriyor
  • Merhaba arkadaşlar tekrar ben.

Dün akşam saatlerinden itibaren arkadaşımın Beats studio'sunu ödünç almış bulunuyorum. Denemek test etmek ve yorumlarımı yazmak için tekrar geleceğim.

Şuana kadar olan izlenimlerimi söylemek gerekirse, kulaklığın kulağa rahat otursun diye yarı hareketli yapılan kısmı bende biraz tedirginlik uyandırdı.

Ne kadar kalitelidir bilemem ama insana öyle bir his veriyor. Ayrıca dubstep, pop ve rap türlerinde beni tatmin edecek düzeyde.

Sesi çok açamıyorum kafam patlayacak gibi oluyor, o yüzden ses %50 de ideal benim için. Ayrıca sesi cok açarsanız hoparlor olarak kullanmak da mümkün

Kulaklığı taktığınız anda büyük ölçüde dış ortam sesi kesiliyor ve müziği birazcık açtığınızda tamamiyle yok oluyor. Bugün 5 saat kadar hiç çıkarmadan taktım

ve sol kulağım birazcık ağrıdı. Ama sesden oluşan bir ağrı değil kulaklığın sürekli orada olmasından dolayı kıkırdaklarda oluşan bir ağrı sanırım.

Uzun süreli taktığım için olduğunu düşünüyorum ama genede kulaklığı almak isteyenler. Herhangi bir tekno markette kulağına takıp şöyle bir denesin.

Kolay gelsin

• 800 küsür verilip alınacak bir kulaklık deil bence . eachgameden sipariş ver olsun bitsin .
  • aldım annem bavula koymuş orda sıkışıp kırıldı. Aslında aman aman bişey değil sadece soundu yüksek bir kulaklık. Aslına bakarsanız, kulak açısından hiç iyi bişey değil bunu alacağınıza üzerine biraz daha koyup bang olufsen`dan ses sistemi alın eve.. Müziği zaten dışardayken arabada da dinleyebilirsiniz yolda yürürken falanda gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzart

aldım annem bavula koymuş orda sıkışıp kırıldı. Aslında aman aman bişey değil sadece soundu yüksek bir kulaklık. Aslına bakarsanız, kulak açısından hiç iyi bişey değil bunu alacağınıza üzerine biraz daha koyup bang olufsen`dan ses sistemi alın eve.. Müziği zaten dışardayken arabada da dinleyebilirsiniz yolda yürürken falanda gerek yok.

yani bencedeee , ben içini açmıştım kulaklığın tabi replika olanının , pek iç acıcı deıl zaten hersey speakerda bitiyor . studio için verdiğimiz 800 TL marka ücreti desek 100 tlside speakerdır bence
  • çok pahalı bu kulaklıklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzart

aldım annem bavula koymuş orda sıkışıp kırıldı. Aslında aman aman bişey değil sadece soundu yüksek bir kulaklık. Aslına bakarsanız, kulak açısından hiç iyi bişey değil bunu alacağınıza üzerine biraz daha koyup bang olufsen`dan ses sistemi alın eve.. Müziği zaten dışardayken arabada da dinleyebilirsiniz yolda yürürken falanda gerek yok.

Arabası olanlar için sorun değil de büyükşehirlerde 3-4 saatini otobüslerde geçiren öğrenciler için,spor yapan insanlar için kulaklık vazgeçilmez bir aksesuardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanlara ve almak isteyenlere yapılan "saçma" ve "gereksiz" yorumlara sadece gülüyorum.
    Zevkler ve bütçeler farklıdır yoruma açık değildir. Ayrıca kalite, kulaktan kulağa değişen bir şeydir.
    Arkadaşımız inceleme yapmış ama konu nerede olaya bakın :) Beğenmeyenler girmesinler konuya sorun ortadan kalkacaktır.
    Yazdığı için teşekkür edelim ve tartışmayı bir kenara bırakıp sadece "olumlu" ve "olumsuz" yanlarını eleştirelim.
    Kimin nereye para harcayacağına, kimin zevkinin ne olduğuna kimse laf edemez.

Yorumuma gelince : Gayet başarılı ve dünya çapında meşhur bir ürün olduğundan pahalı tabi ki. iPhone'a 2.500 TL verenler buna pahalı diyor, şaşıyorum.

Ben de yurt dışından ailemden rica ettim ve yarın elime ulaşıyor kısmetse. Gayet memnunum kararımdan ve kaliteden de memnun kalacağımdan eminim.

Geyik konusu yapmaktan vazgeçelim şurayı artık 1 senedir devam ediyor başlıktaki tartışma. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre220 -- 26 Mayıs 2012; 2:14:51 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.