Şimdi Ara

Monster Beats By Dr. Dre Studio - Kulaklık İncelemesi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
11
Favori
190.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: etem2000

bu kulaklık bna hedıye geldı fakat bırındekı ses dıernden daha az cıkıyor sankı bu durum normalmıdır:s

gerçekten orjinalda öle bişi olamaz , fake dir ürün yani replika .

Neyin kafasını yaşıyorsun sen ? Son sayfalara baktım da ;

1- Paran yetmediği için replika aldıgını söylemissin. Replika alan da özentidir bunu herkes bilir. Bkz; Abercrombie, lacoste gibi markaların çakmalarını giyenler.

2- Sonra ses kalitesi kötü demişsin. Birader seninki ÇAKMA zaten. Tabii kötü olacak.

3- Ondan sonra millete, ''orjinal almayın çakma alın ses kalitesi aynı'' demissin. İyi de seninkisi ÇAKMA. Nereden biliyorsun kalitelerinin aynı oldugunu.

4- Bu seferde 1.maddeyi yok sayıp ''Enayi degilim o yüzden ÇAKMA aldım, orjinale o kadar para vermem'' mesajını vermissin herkese.

5- Konunun muhtarı almışsın. Beats soranlara bir link verip ÇAKMA alın diyorsun. Ne içtiysen bize de söyle

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

kardeş canın sıkıldı bugun sanırım , hediye gelen ben deilim . hediye gelen arkadasa zaten replikadır demişsin . alamayanlarada doğru yolu göstermeye çalışıorum . gidip orjinal almak zevk meselesidir . ama her orjinal lacoste giyende bunu orjinal almıyordur . nemi içiom her aksam 2 dubel wisky atıom nerdeyse

Parası yetmediği için internetten ÇAKMA'sını alıp daha sonra da boynuna tasma gibi takıp dolaşan çocuk sen degil misin

Yazık yav. Bir de garibim millete çakmasını yönlendiriyor. Herkes senin gibi özenti değil ki abisi

herkes bunu orjinalını almaya calısacagına daha hayırlı işlere harcayabılırler . orjınalını almakta gerek olmadıgını bılıorum sadece sen alırsın ben almam o alır baskası almaz . yınede yolu gosterırırm burdanda alabılırsın derım .

Parayı hayırlı yere harcamak doğru.Ama çakmasını almak yerine daha ucuz olan markalara yönelmek daha iyi değilmi?Çakma ürünün verdiği ses kötüdür.Görsellik olsun diye alıyorlar ama öyle yapmak yerine daha ucuz markalara yönelmek en iyisi

• Yabancı forumlarda Beats'lerin diğer markalara göre daha rahat taklit edilebildiği yazılmış.Replikalar gerçeğine yakın performans veriyor denilmiş hatta.Merak edip replika bi Beats Pro Detox siparişi verdim bakalım gelince sonucu yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GirliciousManiac

3 gün önce elime ulaşan bu harika kulaklığın incelemesini yapmak ve almak isteyenlere referans olmak için bu incelemeyi yazmak istedim. Beats By Dr. Dre Studio müzik dinlemeyi sevenlerin alabileceği en iyi kulaklık! Ses kalitesi hayatımda dinlediğim en doyurucu müziği dinlememi sağladı.

Kutu içeriği:
    * Beats By Dr. Dre kulaklık
    * Sert kulaklık taşıma çantası (kulaklık katlanıp küçücük hale gelebiliyor)
    * 1 adet kırmızı kablo
    * 1 adet mikrafonlu ve ControlTalk özellikli siyah iPhone ve BlackBerry kablosu
    * 6mm girişli jack
    * Uçak girişi
    * AAA pil
    * Temizleme bezi

Kulaklık 2 adet kumanda pili yani AAA ile çalışıyor. Aynı zamanda ses izlasyonuna sahip ama yinede yüksek sesle dinlediğinizde yanınızdakilerin rahatsız olmasını engelleyemiyor. Kulaklığın açıp kapama tuşu var ve sağ tarafındaki ß logosuna basılı tuttuğunuzda ses kapanıyor elinizi kaldırdığınızda tekrar açılıyor. Hem ses kalitesi hemde görüntüsüyle pahabiçilemez bi oyuncak!

Beğendiğim özellikleri:

Ses kalitesi, kulağıma rahatça oturuşu, güzel görüntüsü, kutusunun sertliği ve çizilmez parlak yüzeyi.

Beğenmediğim özellikleri:

Ben yüksek sesle müzik dinleyip kendimi müziğin içimde hissetmeye bayılırım. Ses %100 deyken hiç bir insan oğlunun o kulaklığı kulak zarı patlamadan 5sn'den daha fazla kulağında tutabileceğini sanmıyorum... Sesin gücünü siz düşünün artık. Bu nedenle kendimi vermek istediğimde en fazla %60 a kadar getirebiliyorum fakat izalasyonu özelliği yetmiyor yani dışarı çok ses veriyor. Sol kulak tarafında kulaklık takma yeri çok garip dizayn edilmiş kulaklık kablosunu değiştirmek istediğinizde kabloyu hasarsız çıkarmanız için biraz uğraşmanız gerekiyor.

Sonuç olarak bu kulaklığı herkese öneriyorum.

İnceleme bana aittir. © GirliciousManiac

Monster Beats By Dr. Dre Studio - Kulaklık İncelemesi

http://www.youtube.com/watch?v=5FhEKAzSprE

Monster Beats By Dr. Dre Studio - Kulaklık İncelemesi

Bari suna inceleme deme yahu bu ne boyle cocugun oyuncagi incelemesi gibi. ''pahabicilemez oyuncak'' falan

Al gozun inceleme gorsun biraz ;

http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=4047.0

• Bir de muzik dinlemeyeni sevenlerin ALABİLECEGİ EN İYİ KULAKLİKmis.

Yav he he

• quote:

Bir de muzik dinlemeyeni sevenlerin ALABİLECEGİ EN İYİ KULAKLİKmis.

Yav he he

kar payı ortağımısınız ? acaba
  • Herkes egitimini ne de guzel belli ediyor üslubunla. Seviyesi benden dusuk insanlarla muhattab olmamak icin genel konusuyorum. Burasi bir forum. İnsanlari yanlis bilgilendirmeyin. Hayati boyunca hic diger kulakliklari hic denememis birisinin En İyi Kulaklik olarak nitelendirmesine sitem ediyorum bunu.

Kulakliga gulenler yine sizin gibi seviyesiz olacagi icin kafaya takmaz kimse.

Essek hosaftan ne anlar demisler. Takilin siz bakalim Monster beats ile. Boynunuza takarsiniz tasma gibi

• quote:

Herkes egitimini ne de guzel belli ediyor üslubunla. Seviyesi benden dusuk insanlarla muhattab olmamak icin genel konusuyorum. Burasi bir forum. İnsanlari yanlis bilgilendirmeyin. Hayati boyunca hic diger kulakliklari hic denememis birisinin En İyi Kulaklik olarak nitelendirmesine sitem ediyorum bunu.

Essek hosaftan ne anlar demisler. Takilin siz bakalim Monster beats ile. Boynunuza takarsiniz tasma gibi

Size aynen katılıyorum.Diğer kulaklıklar denememiş birinin bu kulaklığa en iyisi demesi yanlış olur.Eğer benzer ürünleri daha önceden test ettiyse sorun yok.(ürünleri test ederken belirli bir kategori ele alınmalı;wireless kulaklıklari,ortalama fiyatları aşağı yukarı ayni olan gibi)Tabi böyle birşey yapıldığını ben sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: awsalli

quote:

Herkes egitimini ne de guzel belli ediyor üslubunla. Seviyesi benden dusuk insanlarla muhattab olmamak icin genel konusuyorum. Burasi bir forum. İnsanlari yanlis bilgilendirmeyin. Hayati boyunca hic diger kulakliklari hic denememis birisinin En İyi Kulaklik olarak nitelendirmesine sitem ediyorum bunu.

Size aynen katılıyorum.Diğer kulaklıklar denememiş birinin bu kulaklığa en iyisi demesi yanlış olur.Eğer benzer ürünleri daha önceden test ettiyse sorun yok.(ürünleri test ederken belirli bir kategori ele alınmalı;wireless kulaklıklari,ortalama fiyatları aşağı yukarı ayni olan gibi)Tabi böyle birşey yapıldığını ben sanmıyorum.

Hepsini denemis birisinin Monster Beats en iyisidir dedigi duyulmamis. Fiyat olarak da rakipsiz degil. 1000 lira vereceksin ve 400 liralik kulakliktan aldigin sesi alacaksin.

Yanlis bilgilendirme diz boyu. Birisi de bana Kar payi ortagi diyerek ironi yapmaya calismis aklinca. Yahu bu kulakligi ben savunmuyorum ki kar payi ortaklari ortada zaten.

Apple, PS3'ten sonra bide monster beats funboy'lari cikti basimiza :D

• walla gidip orjinal alıp beats dinleyip kesinle mükemmel ücreti hak ediyor dien bir haber söz filan duymadım zatne olsaydı söylenti olurdu . bu tür kulaklıklar direk gösteriş içindir bence .
  • arkadaşlar beats by dre kullaklık almak istiyorum ama tüm inceleme videolarında özellikle "kutunun içinden iphone kablosu çıkıyor" diyorlar. Beats kulaklıkları normal mp3 ve ya mp4 çalarlarda kullanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbaroshakandağlı

arkadaşlar beats by dre kullaklık almak istiyorum ama tüm inceleme videolarında özellikle "kutunun içinden iphone kablosu çıkıyor" diyorlar. Beats kulaklıkları normal mp3 ve ya mp4 çalarlarda kullanabilir miyim?

Tabikide dinleyebilirsin.
  • Arkadaşlar bıu beats by tr sitesinden alışveriş yapan varmı acaba?
    50 TL ye Solo modeli var elbet orjinal değil fakat ses kalitesi nasıldır iyimidir ne önerirsiniz.
    Dün darty de dinledim orjinalini mükemmel bir deneyimdi almak istiyorum bu kulaklığı yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler.
  • üstünde 6 yazıyor hocam.50 liralık bir çakmadan ses kalitesi beklemiyorsanız ve 6 yazması sorun değilse alın.
  • Peki ayni Ses kalitesine sahip replikalar varmi piyasada ve fiyati ne kadara gelir?

• tam bir bilgim yok.ama beats kulaklıkların sesi kolayca taklit edilebilir.başta da söylemiştim pek bilmiyorum bu kulaklıkları ama kesin sahte beats istiyorsanız eachgame.net diye bir sitede 40 $a studio 50 $a pro var.ama ben yinede başka kulaklıklara yönelmenizi tavsiye ederim
  • Peki orjinalini en uygundur ne kadara alabiliriz Darty 560 Tl ye gordum.

• ebay den çok ucuza alabilirsiniz.satıcıdan rica ederseniz hediye paketi yapar diye düşünüyorum bu sayede gümrük problemi olmaz ya da faturaya düşük bir rakam yazar.
  • Kargo felan ne kadar tutuyor peki nedir bu urunun yurtdisi fiyati

• Kulaklık iPhone ile kablosuz olarakta kullanılabiliyor mu ?
  • önce en ucuzunu göster seçeneğine basınca hangi ülkeye gönderilecek diye soruyor.türkiye yi seçince kargo ücreti ürün ücretinin altında yerini alıyor.
    bunun için kablosuz modelleri var.solo da var bu özellik diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.