Şimdi Ara

Monster Beats By Dr. Dre Studio - Kulaklık İncelemesi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
11
Favori
190.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • replika ile dinliyom şuan gayet güzel bana göre , yada kulak yok bende
  • Ayrıca ucuza tamir edilmiş ürünleri Monster'ın orijinal sitesinde OUTLET yazan kısımdan bulabilirsiniz. Sahte almak yerine tamir edilen orijinal ürünleri kendi sitesinden almak daha mantıklı olur.

Dikkat ederseniz "Refurbished" ifadesini görürsünüz altlarında. Ya da diğer sebepler... 90 $ fiyata Tour kulaklıkları görmeniz mümkün. Euro değil dolar üzerinden satış. Ona göre değerlendirme yapınız sıfır ürünlere göre.

http://www.monstercable.com/outletstore/linelist.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre220 -- 26 Mayıs 2012; 2:33:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrontLiner

Para ısrafı arkadaşlar.. Gidin kaliteli kulaklıklar alın.. Ultrasone , BeyerDynamic , Audio Technica , Grado , Shure vs vs.. Popüler diye 100-150 liralık kulaklıkla aynı ses kalitesine sahip kulaklığa 600 700 lira vermeyin. Yazıktır..

*Ayrıca I-pod shuffle'a en kaliteli ses demek biraz düşündürücü olmuş..

ayrıyetten konuyu açan arkadaş kaç kulaklık ve hangi amfilerde dinlediğini merak ediyorum i podda en iyi ses çıkışı alırsın dediği anda gülme tuttu zaten
  • bu studionun bence kesinlikle kulaklık anfisinden dinlenmesi lazım .

@hitman , walla belirsiz normal ürün resimleri elindeki ürün resmi birde teslimat süresi neden 15 gün . yada eachgame'den ver sipariş olsun bitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman

http://www.sanalpazar.com/Monster-Beats-Dr.-Dre-Solo-Hd-Kulaklik-En-Iyi-Fiyat__isp2226707 bu orjinalmidir.

Kesinlikle ve kesinlikle sahte diyebilirim hitman
  • bu kulaklık bna hedıye geldı fakat bırındekı ses dıernden daha az cıkıyor sankı bu durum normalmıdır:s
  • quote:

Orijinalden alıntı: etem2000

bu kulaklık bna hedıye geldı fakat bırındekı ses dıernden daha az cıkıyor sankı bu durum normalmıdır:s

gerçekten orjinalda öle bişi olamaz , fake dir ürün yani replika .

• Kulaklığı edinmiş bulunmaktayım (Mavi). Bir kaç haftadır kullanıyorum, bir tek noise cancelling olmasada olurmuş pek etkili değil (ayrıca yakında bir telefon varsa bazen etkileniyor) onun dışında başarılı bir alet.
    ABD den aldım 299$, parasını gerçekten hak ediyor. TR fiyatına bakmamıştım ama pahalı olduğunu biliyordum. Bugün bir bakayım dedim D&R da 900 TL, Darty de 1100 TL. Bu fiyatlara TR den almazdım orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furusato -- 6 Haziran 2012; 21:49:31 >

• @ RS7N , walla güle güle kullan güzelmiş rengi .
  • beyler kolay gelsin

bende siyah dr.dre studio var mavi veya beyaz gerçekten çok hoş

şansım varsa komle degişmek istiyorum dış yüzeyini mavi veya beyaz parçalarıyla fiyat konusunda fikir alabilcegim yetkili servis varmıdır istanbulda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 8 Haziran 2012; 22:12:33 >
  • 15 dolara ebayda stickerlar var istediğin renge girer beats hatta desenli bile olur :)
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben studio modelinden aldım. Tek bir konu haricinde çok iyi bir cihaz. Dışarıya çok fazla ses veriyor.
    Yanımda birileri varken dinlemek zor oluyor. Rahatsız oluyor insanlar. Kullanan arkadaşların fikirlerini de almak istiyorum bu konuda.
    Acaba benim kulaklıkta sorun mu var diye düşünmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cypresshilltr

Merhaba arkadaşlar,
    Ben studio modelinden aldım. Tek bir konu haricinde çok iyi bir cihaz. Dışarıya çok fazla ses veriyor.
    Yanımda birileri varken dinlemek zor oluyor. Rahatsız oluyor insanlar. Kullanan arkadaşların fikirlerini de almak istiyorum bu konuda.
    Acaba benim kulaklıkta sorun mu var diye düşünmeye başladım.

Sorun yok dışarı çok fazla ses veriyor.Denemedim fakat internetten araştırdığım kadarıyla yalıtım olarak Pro modeli kat kat daha iyi deniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

quote:

bu kulaklık bna hedıye geldı fakat bırındekı ses dıernden daha az cıkıyor sankı bu durum normalmıdır:s

Neyin kafasını yaşıyorsun sen ? Son sayfalara baktım da ;

1- Paran yetmediği için replika aldıgını söylemissin. Replika alan da özentidir bunu herkes bilir. Bkz; Abercrombie, lacoste gibi markaların çakmalarını giyenler.

2- Sonra ses kalitesi kötü demişsin. Birader seninki ÇAKMA zaten. Tabii kötü olacak.

3- Ondan sonra millete, ''orjinal almayın çakma alın ses kalitesi aynı'' demissin. İyi de seninkisi ÇAKMA. Nereden biliyorsun kalitelerinin aynı oldugunu.

4- Bu seferde 1.maddeyi yok sayıp ''Enayi degilim o yüzden ÇAKMA aldım, orjinale o kadar para vermem'' mesajını vermissin herkese.

5- Konunun muhtarı almışsın. Beats soranlara bir link verip ÇAKMA alın diyorsun. Ne içtiysen bize de söyle

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

• quote:

@ Baranözgenç , walla kardeş hd-202 II war bende dediğinde o zaten , güzel hele kablosu 10mt nerdeyse , sesi kalitesi güzel ama işte ne dinlediğine bağlı gerçi hd202 de herşey dinlenir bence . sonuçta senın fikrin ne almaktan yana oluck . bana geçen sene hediye gelmişti hd202-II sonra 2-3 ay önce beats studio aldım eachgame'den almamın sebebide karizma olsun yürürken filan :) başka bişi yoktu ama replika beats düşündüğümden iiyiydi bayağı .

Ayhnen qhanqa qızlar baqıor cistak cistak gidioorson
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

quote:

1- Paran yetmediği için replika aldıgını söylemissin. Replika alan da özentidir bunu herkes bilir. Bkz; Abercrombie, lacoste gibi markaların çakmalarını giyenler.

2- Sonra ses kalitesi kötü demişsin. Birader seninki ÇAKMA zaten. Tabii kötü olacak.

3- Ondan sonra millete, ''orjinal almayın çakma alın ses kalitesi aynı'' demissin. İyi de seninkisi ÇAKMA. Nereden biliyorsun kalitelerinin aynı oldugunu.

4- Bu seferde 1.maddeyi yok sayıp ''Enayi degilim o yüzden ÇAKMA aldım, orjinale o kadar para vermem'' mesajını vermissin herkese.

5- Konunun muhtarı almışsın. Beats soranlara bir link verip ÇAKMA alın diyorsun. Ne içtiysen bize de söyle

kardeş canın sıkıldı bugun sanırım , hediye gelen ben deilim . hediye gelen arkadasa zaten replikadır demişsin . alamayanlarada doğru yolu göstermeye çalışıorum . gidip orjinal almak zevk meselesidir . ama her orjinal lacoste giyende bunu orjinal almıyordur . nemi içiom her aksam 2 dubel wisky atıom nerdeyse

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş canın sıkıldı bugun sanırım , hediye gelen ben deilim . hediye gelen arkadasa zaten replikadır demişsin . alamayanlarada doğru yolu göstermeye çalışıorum . gidip orjinal almak zevk meselesidir . ama her orjinal lacoste giyende bunu orjinal almıyordur . nemi içiom her aksam 2 dubel wisky atıom nerdeyse

Parası yetmediği için internetten ÇAKMA'sını alıp daha sonra da boynuna tasma gibi takıp dolaşan çocuk sen degil misin

Yazık yav. Bir de garibim millete çakmasını yönlendiriyor. Herkes senin gibi özenti değil ki abisi

• quote:

Orijinalden alıntı: salvo

Nihayet Beats br Dre'yi deneyebildim dün. Beklediğimden çok hafif çıktı pile rağmen. Noise-cancelling iyi, hoş falan ama bence sokak kullanımında tehlikeli/gereksiz ve tamamen göz boyamak için eklenmiş Beats'e. Kulaklık orta seviye bir monitör kulaklık gibi, akustik alanını beğenmedim, baslar da biraz abartıydı ama onu bekliyorduk zaten. Düşündüğüm gibi "cool"a oynayarak Dre'ye ve Monster'a servet kazandıran (900 lira?!) fiyat/performans oranı düşük bir kulaklık. 200 liralık Px-100'üm bile açık kulaklık olmasına rağmen neredeyse kafa tuttu Beats'e. Kısacası, orta seviye dinleyiciyi hedef alan orta-yüksek seviye bir para tuzağı. Ama param çok, ay tipi çok güzeeel falan diyorsanız, alınabilir. Ben 150 tl'den fazla vermezdim Beats'e.

Kesinlikle. Ben de merak ediyordum acaba parasının hakkını veriyor mi diye kesinlikle vermiyor. Ederi 200 lira en fazla. Ses kalitesi çok kötü. Bu kulaklık yerine Sennheiser 600-650 ; Ultrasone Pro 900 falan alınabilir.

Zaten yorumlara baktım da alanlar sırf boynuna tasma gibi takmak için alıyor. Yolda 5-6 kişi de gördüm hepsi de boynuna takmıs. Zengin malı zügürt çenesi durumu değil bu. İnanın bu kulaklıktan daha pahalı olan onlarca kulaklık var, bunun fiyatında daha iyi olan da onlarca kulaklık var. Hatta ve hatta bundan daha düşük ama bundan daha iyi performanslı kulaklıklar da var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Parası yetmediği için internetten ÇAKMA'sını alıp daha sonra da boynuna tasma gibi takıp dolaşan çocuk sen degil misin

Yazık yav. Bir de garibim millete çakmasını yönlendiriyor. Herkes senin gibi özenti değil ki abisi

herkes bunu orjinalını almaya calısacagına daha hayırlı işlere harcayabılırler . orjınalını almakta gerek olmadıgını bılıorum sadece sen alırsın ben almam o alır baskası almaz . yınede yolu gosterırırm burdanda alabılırsın derım .

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.