Şimdi Ara

Monster Beats By Dr. Dre Studio - Kulaklık İncelemesi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
11
Favori
190.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XacerX

ebay den çok ucuza alabilirsiniz.satıcıdan rica ederseniz hediye paketi yapar diye düşünüyorum bu sayede gümrük problemi olmaz ya da faturaya düşük bir rakam yazar.

ebay.de mi ebay.com mu ?
  • farketmez.istediğinizden alın.hangisi ucuzsa ben com da daha çok çeşit olduğu için com u tercih ediyorum ama ebay.de de de güzel birşeyler olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraksenyuz

Arkadaşlar bugune kadar bir çok kulaklıkla muzık dınleme veya film ızleme sansı buldum. Yanı aklınıza gelebılecek her turlu markayı denedım. ''sennheiser'' , ''bose'' , ''sony '' . . . Ama bu ürünü alınca sizde farkedeceksınız arasındakı farkları. Ses o kadar kaliteli o kadar mükemmel ki anlatmak çok zor. Heleki filmleri hiç bu kadar zevklı ızlememıssınızdır eminim. Ben çogunlukla PS3 ümde kullanıyorum dehset oluyor.

Egerki isteyen olursa 350 tlye Türkiyenin her yerine kargo yaparım. İsteklerinizi Pm yoluyla gecebilirsiniz irtibata. Emin olun bugune kadar böylesini görmediniz....

Bütün markalarla dinlemiş olabilirsiniz.Ama bütün modellerle dinleme şansınız olmamıştır.Buna yüzde yüz eminim.En iyisi demeyin ;)

Bu kulaklığı almak isteyenler D&R da ve Cevahir teknosada mevcut idi.

• garip bir konu olmuş.biri sattığı çakma ürüne dünyanın en iyi kulaklığı demiş.biri gelip çakmasıyla orjinali aynıdır demiş sonra da orjinalini almaya gerek yok parayı boşuna harcamayın demiş üstüne de orjinalini alanlar hava için alıyor demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XacerX -- 7 Temmuz 2012; 13:59:29 >
  • bu ürünü şu an amerikada kaç dolara bulabiliriz? 300dolarmış sanırım sitesinde ancak daha düşük fiyata bulunabilir mi
  • Kendi sitesinden daha ucuza sıfır bulman mantıksız geldi. Sonuçta her satıcı oradan alıyor. Daha ucuzsa yüzde yüz sahtedir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye getiren firma ile irtibata geçerseniz.Belki indirim uygulayabilirler.Metan firması sennheiser için indirim yapıyor.
  • refurbished ürün alabilirsiniz.çok büyük indirimler oluyor.mesela 120 dolarlık monster jam 40 dolara satılıyor kendi sitesinde.
  • quote:

garip bir konu olmuş.biri sattığı çakma ürüne dünyanın en iyi kulaklığı demiş.biri gelip çakmasıyla orjinali aynıdır demiş sonra da orjinalini almaya gerek yok parayı boşuna harcamayın demiş üstüne de orjinalini alanlar hava için alıyor demiş

daha dun baktm studio 900tl ıdı , bu tutara emim gayet guze5 seyler wardır. Neyse 1 haftaya elmde solo wireles oluck onada bi bakarz

• fiyatı çok iyi herkes orjinalini alsın demedim zaten.ama orjinalini alanlar hava için alıyor demişsiniz siz çakmasını ne için aldınız hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XacerX -- 8 Temmuz 2012; 13:35:48 >
  • Merhabalar, bugun media markt dan solo hd modelini 600tl ye aldim.gayet memnunum ses cikisi inanilmaz.kulakligi iphone ile kullaniyorum ve alanlarada kesinlikle ipod yada iphone ile kullanmalarini tavsiye ediyorum.

• quote:

fiyatı çok iyi herkes orjinalini alsın demedim zaten.ama orjinalini alanlar hava için alıyor demişsiniz siz çakmasını ne için aldınız hocam

hava için aldım walaaaa , aldım sattım şimdi solo hd wireless olandan aldım gelmeseini bekliyorummm . karizma 10 numara oluck yine hehehhee
  • arakaşlar monsterin sitesinde ki seri noyu sorgulama kısmı kalkmış mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

quote:

fiyatı çok iyi herkes orjinalini alsın demedim zaten.ama orjinalini alanlar hava için alıyor demişsiniz siz çakmasını ne için aldınız hocam

hava için aldım walaaaa , aldım sattım şimdi solo hd wireless olandan aldım gelmeseini bekliyorummm . karizma 10 numara oluck yine hehehhee

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

quote:

suan TR ye girmiş olmalı bakalım gelsin bir karizma yapam seerviste . ama wireless derken blututla calısıomuss bende direk wifili kablosuz sandım hani wifi aparatları oluorr yaa . gecen gun dr markette gördüm caddede 890 tl idi yaaa dick kelime bulamadım tabi

• Bunu kulaklik diye alanin ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

quote:

suan TR ye girmiş olmalı bakalım gelsin bir karizma yapam seerviste . ama wireless derken blututla calısıomuss bende direk wifili kablosuz sandım hani wifi aparatları oluorr yaa . gecen gun dr markette gördüm caddede 890 tl idi yaaa dick kelime bulamadım tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aklım almıyor
  • wala benimde aklım almior , cok iy4 goruntu oluck ya . Umarm siznde olur bole kariyma hehehe

• sizin havanızı arttırıyorsa ne kadar güzel kendinizinkiyle gerçekten mutluysanız o parayı vermenize gerek yok zaten
    yanlış anlaşılmazsa küçük bir öneride bulunacağım telefonunuza türkçe bir klavye yükleseniz çok iyi olur
    ukalalık olarak algılamayın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XacerX -- 15 Temmuz 2012; 21:11:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.