Şimdi Ara

Monster Beats By Dr. Dre Studio - Kulaklık İncelemesi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
11
Favori
190.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Frank08

Biriyle getirtemem malesef :/ şimdi almayın mı diyorsunuz kendi sitesinden bana? Gümrükle gidip uğraşmak istemiyorum hiç arkadaşlar,Herhangi bir site varsa sizin sorunsuz olarak getirttiğiniz,link verin ordanda sipariş edebilirim.

Sorunsuz getiren bir site yok. Sadece olasılığı düşüren siteler var. 30 dolarlıkmış gibi gösteriyorlar. Gümrüğe girerse de %20 sini paşa paşa ödersin gerek yok illegal işlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Biriyle getirtemem malesef :/ şimdi almayın mı diyorsunuz kendi sitesinden bana? Gümrükle gidip uğraşmak istemiyorum hiç arkadaşlar,Herhangi bir site varsa sizin sorunsuz olarak getirttiğiniz,link verin ordanda sipariş edebilirim.

Sorunsuz getiren bir site yok. Sadece olasılığı düşüren siteler var. 30 dolarlıkmış gibi gösteriyorlar. Gümrüğe girerse de %20 sini paşa paşa ödersin gerek yok illegal işlere.

İllegallik ten bahsetmiyorum ki ben dostum :/ peki o faturada 30 dolarlıkmış gibi gösteren site hangisi?
  • Fatura içinde oluyor sanırım. Kolide happy christmas tarzı bi mektup ve 30 dolar etiketi oluyor sanıyorum. accesoryjack yapıyo bunu mesela. Ama yine de kendin de söyle ki yapsınlar. Ve yine söylüyorum yakalanmayacak diye bişey yok. Sadece olasılık lehine.

• hem faturayı düşük gösterip hemde broken electronics adı altında sapasağlam ürünleri zarfa tıkıştıran bir sürü satıcı var ebay da
  • Bence Dr.beats kulaklıklar boşa masraf ve hava işi bence alınmamalı eğer param çok diyorsanız alın kimseyi ilgilendirmez fakat yani ben o kulaklığa o parayı vereceğime philips shl4000/10 kulaklık alırım dr.beats solo ile aynı ses kalitesini veriyor fiyat olarak ta çok hesaplı satürnde 69 tl ye 2 yıl garantili alabiliyorsunuz hem şekli güzel hem katlanabilir özelliğide var kendim şahsen denedim aralarındaki ses farkını Satürn de fakat benimkinin sesi daha iyi desem yalan olmaz yani ve şuan çok memnunum
  • kulaklık hakkında çok bilgim yok ama tesadüfen monster marka kulaklığı dinledim. ankara media markette kulağıma taktığım anda berrak ve net sesini duydum. diğer yanda bir çok marka vardı galiba 10 tane felan hepsini tek tek denedim. inanın bana böyle kulaklık hayatımdan ilkkez dinledim. 900 tl civarındaydı. diğerleri değişik markalarda 100 tl den 500 tl ye kadar bir seyir iszliyordu. kulaklığı çıkardıktan sonra diğerlerine 1 tl verserler almam dedim. fakat bu kadar çok parayı henüz kulaklığa verecek durumda değililm. ilerde büyük ihtimal taksitle almayı düşünüyorum. her kuruşuna değer bir kulaklık. o sesi hala unutamıyorum. belki budan iyileride vardır bilemiyorum. bas tiz prüzsüs bir sedi vardı. ses seviyesiyle oynadım değişen bir kalite yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukcm

kulaklık hakkında çok bilgim yok ama tesadüfen monster marka kulaklığı dinledim. ankara media markette kulağıma taktığım anda berrak ve net sesini duydum. diğer yanda bir çok marka vardı galiba 10 tane felan hepsini tek tek denedim. inanın bana böyle kulaklık hayatımdan ilkkez dinledim. 900 tl civarındaydı. diğerleri değişik markalarda 100 tl den 500 tl ye kadar bir seyir iszliyordu. kulaklığı çıkardıktan sonra diğerlerine 1 tl verserler almam dedim. fakat bu kadar çok parayı henüz kulaklığa verecek durumda değililm. ilerde büyük ihtimal taksitle almayı düşünüyorum. her kuruşuna değer bir kulaklık. o sesi hala unutamıyorum. belki budan iyileride vardır bilemiyorum. bas tiz prüzsüs bir sedi vardı. ses seviyesiyle oynadım değişen bir kalite yoktu.

Elden 1000 lirayi cikaracaksan cok iyi arastirma yap. O klasmanda monster beats en kotusudur. Yani sen onu begendiysen o fiyata alabilecegin diger kulaklillara hayran kalirsin.

• evet hocam pek f/p ürünü değil monster kulaklıklar.e 1000 lira da az para değil.bu paraya ses olarak çok daha tatmin edecek kulalıklar bulabilirsiniz.ama derseniz ki havalı diye alacağım işte o zaman benim diyecek sözüm kalmaz.ama ses kalitesi bekliyorsanız almadan önce biraz araştırın
  • Merhabalar,

Çok acil olarak öğrenmem gereken bir kısım var d&r da gördüğümde studio kulaklarında bluetooth olanıda mevcut, bluetooth lu olan diğer kablolu olana göre farkı nedir acaba bilgisi olan varmıdır ona göre sipariş vericeğim, benim d&r da test ettiğim kablolu studio modeli mükemmeldi acaba bluetoothlu olandada aynı kalite ve arasındaki özellik farkı varmıdır
  • Arkadaşlar merhaba.Uzun süredir forumu takip ediyorum en son üyelik aldim bu konu icin.
    Fake mi realmi cok kararsiz kaldim.Kalite ayni diyen oldu olmayan oldu en son dayanamadim dün gittim MediaMarkertte indirim oldugunu gördüm 799 a orjinalini aldim garantili geldim eve actim paketi umdugum ses kalitesi varmi ?
    aslında yok ama ben bass hastası bir insanim ve evimde arabamda subwooferdan amfisine kadar herşeyim var ve hi-fi sistem ve bass icerisinde geçti hayatim.Kulaklıgın bass'ı beni tatmin ediyor buda benim icin yeterli ( sadece müziksiz sadece bass dinleyen bir manyağımdır.)

Gelelim önemli noktaya kafamda bir soru işareti var Kulakligi açtim pakettan taktim bir sıkıntı var iki kulaklıktanda bass geliyor ama RIGHT tarafı o pil ve tuşun oldugu kısımdaki bass kulagımı titretiretirken sol tarafda bu söz konusu degil oradada bass vuruyor ama sağ kulakda azda olsa daha fazla bir bass var kulaklıkta arızamı var yoksa müzikten yada playerdenmi kaynaklaniyor bilmiyorum diger kulagımda taktıgımdada olay aynı bu sefer diger kulakda titreme daha fazla. Sizce sebebi neyden olabilir? 100 mp3 ün sadece 2 yada 3 tanesinde tam olarak eşit vuruyor kulaklarım baya hassasdır en ufak degişikligi algiliyorum artik sizce ne olabilir? doğalmıdır

• arkadaşlar bu kulaklıkda heralde temizlik yapmamız lazımmış ben beceremedim süngerleri çıkarmayı bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim
  • işe başlarsam borçlarımı bitirip hemen ilk zamanda Monster Beats Mixr By David Guetta alacağım koleksiyonu genişletmek adına
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert7988

arkadaşlar bu kulaklıkda heralde temizlik yapmamız lazımmış ben beceremedim süngerleri çıkarmayı bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim

Aman bi çıkarttım 2 saatte geri taktım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuardoN

Arkadaşlar merhaba.Uzun süredir forumu takip ediyorum en son üyelik aldim bu konu icin.
    Fake mi realmi cok kararsiz kaldim.Kalite ayni diyen oldu olmayan oldu en son dayanamadim dün gittim MediaMarkertte indirim oldugunu gördüm 799 a orjinalini aldim garantili geldim eve actim paketi umdugum ses kalitesi varmi ?
    aslında yok ama ben bass hastası bir insanim ve evimde arabamda subwooferdan amfisine kadar herşeyim var ve hi-fi sistem ve bass icerisinde geçti hayatim.Kulaklıgın bass'ı beni tatmin ediyor buda benim icin yeterli ( sadece müziksiz sadece bass dinleyen bir manyağımdır.)

Gelelim önemli noktaya kafamda bir soru işareti var Kulakligi açtim pakettan taktim bir sıkıntı var iki kulaklıktanda bass geliyor ama RIGHT tarafı o pil ve tuşun oldugu kısımdaki bass kulagımı titretiretirken sol tarafda bu söz konusu degil oradada bass vuruyor ama sağ kulakda azda olsa daha fazla bir bass var kulaklıkta arızamı var yoksa müzikten yada playerdenmi kaynaklaniyor bilmiyorum diger kulagımda taktıgımdada olay aynı bu sefer diger kulakda titreme daha fazla. Sizce sebebi neyden olabilir? 100 mp3 ün sadece 2 yada 3 tanesinde tam olarak eşit vuruyor kulaklarım baya hassasdır en ufak degişikligi algiliyorum artik sizce ne olabilir? doğalmıdır

Öncelikle hayırlı olsun. Hangi rengi aldınız ? Kaç liradan düşmüş ?

Flac veya 320 kbps şarkılarında deneyin, farklı bir kaynak varsa ondan da deneyin, pilleri falan yenileyin. Yine aynı olay olursa Media Markt'a değişim için götürün. Media Markt çok sorun çıkartan bir işletme değil ürününüzü değiştirecektir sorun varsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Arkadaşlar merhaba.Uzun süredir forumu takip ediyorum en son üyelik aldim bu konu icin.

Flac veya 320 kbps şarkılarında deneyin, farklı bir kaynak varsa ondan da deneyin, pilleri falan yenileyin. Yine aynı olay olursa Media Markt'a değişim için götürün. Media Markt çok sorun çıkartan bir işletme değil ürününüzü değiştirecektir sorun varsa.

bahsettiğiniz olay fake olanındada vardır . şansınız kötü olmuş iade edebilirseniz edin yada garantiye yollasınlarr .

• Aldigim gün geri götürdüm mediamarkta normalde servise göndericez 10 gün dediler ama cıngar cıkarttım direk birebir degişim yaptirdik kirmizi renk açtik kutuyu baktik oda ne o kırmızızıda sol kulaklık fazla bass vuruyor 3 4 tane mp3 playerde denedik bi kırmızı daha getirdiler onuda actık ondada aynı problem..

En son dedik seri hatali heralde siyah getirdiler.Siyah açtik sağlam cıktı ama istedigim kırmızı renkti hem parasini verdik hem istemedigimiz ürünü aldik geldik para iadeside yapmiyorlar kişisel ürün diye servise yolluyacagız diyorlardi..

Siyah kulaklıktada ufaktan sol kulakda bass boost oldugunda biraz fazla vurma var ama kırmızılar kadar degil onlar cok rahatsiz ediyordu kaliteli alalim garantili alalim orjinal alalim dedik gittik mediamarkete caktılar geri geldik kulaklıgı takasın yok şuan
  • quote:

quote:

Kirmizi renk aldim 899 dan 799 a düşmüştü.Alirken orada calisan eleman geldi abi siyah al yapma etme dedi anlamadim bende sanane bilader dedim ciktim.
    eve geldim sorunla karşılaştım işte.bütün kırmızı serisi öyleydi.En son siyah getirdiler onuda ben sevmiyorum ama almak mecburiyetinde kaldim.Bu siyah dada aynı problem var ama cok az belli ediyor.Bunu ne yapacagım bilmiyorum daha alali 3 gün oldu servisede yollatmadım biraz idare edecegim böyle bakalim ilerde canımı cok sıkarsa yollucam servise.
    Paramla rezil oldum olacagi o heves falan kalmadi arkadaş almasin kimse beats falan.

• quote:

quote:

quote:

Kirmizi renk aldim 899 dan 799 a düşmüştü.Alirken orada calisan eleman geldi abi siyah al yapma etme dedi anlamadim bende sanane bilader dedim ciktim.
    eve geldim sorunla karşılaştım işte.bütün kırmızı serisi öyleydi.En son siyah getirdiler onuda ben sevmiyorum ama almak mecburiyetinde kaldim.Bu siyah dada aynı problem var ama cok az belli ediyor.Bunu ne yapacagım bilmiyorum daha alali 3 gün oldu servisede yollatmadım biraz idare edecegim böyle bakalim ilerde canımı cok sıkarsa yollucam servise.
    Paramla rezil oldum olacagi o heves falan kalmadi arkadaş almasin kimse beats falan.

Monster beats kulaklik isinde cok yeni zaten ki o yuzden sorunsuz bir musteri hizmetleri yok gibi bir sey.

Kullandiktan sonra servisle falan ugrasmayin bence direkt satin 2.el olarak

• Siyahi aldim geldim ondada aynı problemi gördüm sonuc olarak istemedigim rengi aldim gerçi cogu arkadaşım siyahın daha iyi oldugunu kırmızının cok sırıttıgını soliyor.bide fakelerde right left tersmiş winamptan sesi sağa verdigimde soldan geliyordu ses fake ürünmü satiyo mediamarkt diye kafayı sıyıracaktım neyseki siyahta bu problemde yok right ise righttan geliyo müzik.sticker falan varmış kaplama istedigin renk desen koyabiliyormuşşsun onladan ariyorum simdi tamamen sıkıntı almayın arkadas sadece bi reklam muzicesi bu.
  • Bu sağ sol ses olayı benim de bi ara dikkatimi çekmişti fakat sonradan çok kafa yormadım(renk siyah).İşin ilginç yanı deneme amaçlı 140 TL'e aldığım çakma Detox'da böyle bi sorun yokken orjinal Studio'da olması absürd bi olay

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.