Bildirim
Monster Beats Kulaklık tamiri ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Garantisi varsa aynısı benim başıma geldi.Media-markt dan almıştım garantiye gönderdim.Garanti firması aztec ellerinde o ürün olmadığı için bir üst modelini verdi. -
Bendede Studio var kırıldı kırılcak turkcel.comdan alındı nasıl garantiye göndercem bilen varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardesim kusura bakma geç yazıyorumda babam aramış konusmus mixr kulaklığın parçası yok demisler napmalı simdi -
quote:
Orijinalden alıntı: ssungur33
Bendede Studio var kırıldı kırılcak turkcel.comdan alındı nasıl garantiye göndercem bilen varmı
hocam ben şöyle açıklıyım
Direk turkcell e git bu bile yeterli.
Benim media-markt tan alınmaydı.Üst çıta çatladı hemen kutusuna koydum götürdüm kayıt açtılar.20 gün sonra yapamamışlar ürünün aynısından da olmayınca beats wireless verdiler.
Şunu da söyleyeyim kırılınca sorumluluk sizin dediler ancak daha çatlakken kutu tam götürürseniz kabul ediyorlarmış bilginiz olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roadrunner07 -- 21 Mart 2015; 20:22:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: roadrunner07
quote:
Orijinalden alıntı: ssungur33
hocam ben şöyle açıklıyım
Direk turkcell e git bu bile yeterli.
Benim media-markt tan alınmaydı.Üst çıta çatladı hemen kutusuna koydum götürdüm kayıt açtılar.20 gün sonra yapamamışlar ürünün aynısından da olmayınca beats wireless verdiler.
Şunu da söyleyeyim kırılınca sorumluluk sizin dediler ancak daha çatlakken kutu tam götürürseniz kabul ediyorlarmış bilginiz olsun
Turkcele gittim hocam müşteri hizmetleriyle konusun dediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık açılmıyor
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- kulaklığın sesi azaldı
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- en iyi kablolu kulaklık
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
- ikko active buds
- sennheiser orpheus
- redmi buds 6 pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X