Şimdi Ara

Monster bilgisayar önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3500 tl ye kadar bütçem var.Bana ssd si olan oyunlarda kasmayacak güzel bir monster bilgisayar toplayabilirmisiniz? Eğer monster dışındada önerileriniz varsa bekliyorum.Ayrıca freedos a yabancıyım şimdiye kadar hep lisanslı windows kullandım şimdi bu monsterların hepsi freedos aldıktan sonra w8.1 i güvenli yükleyebileceğim bir yer varmı?

• monster abra a5 5.1.1 + 120gb ssd + win 8.1 standart toplam 3.369,90 TL oluyor. Ürün sayfasında sepete ekle özelleştir derseniz birçok seçenek var oradan bütçenize uygun ayarlama yapabilirsiniz.
  • JellyBrain kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yorumun için.Aklıma takılanları söyleyeyim 120 gb ssd işimi görürmü? Çünkü bilgisayarımda en fazla 4-5 oyun yüklü olur bitirdiğim oyunları silerim genelde.Ayrıca öğrenci değilim fakat bildiğim kadarıyla bunun pek önemi yok öğrenci indirimi tikini işaretleyince 170 tl lik bi indirim daha oluyor.Son olarak windows 8.1 orjinal lisansını 35 tl ye satanlar var ve okuduğum kadarıyla bir problem çıkmıyor.Sizce onu almak daha mantıklı değilmi?
  • 2015 senesinde orjinal windowsa 250 lira vermenin bir alemi olduğunu düşünmüyorum. Dreamsparktan girip üniversite alan adı uzantılı e-postanızla orjinal w 8.1 indirebilirsiniz yok ben üni öğrencisi değilim diosanız 50 tane torrent sitesi var girin indirin aktivasyonu olan sürümlerden bitanesini...
  • TeSLa35 kullanıcısına yanıt
    işletim sistemini ssd'ye kurarsınız, depolamayı hdd üzerine yaparsınız. Bu şekilde 120gb ssd işinizi çok rahat görür. Üst mesajınızda güvenli windows istiyorum demişsiniz o yüzden kurulu windows işinize gelir diye düşündüğüm için önerdim. 35tl ye aldığınız keyin çok da yasal olduğunu sanmam çünkü fiyatı belli bir lisansın. O ucuz keylerin nereden nasıl bulunduğu pek belli değil. Pek güvenmiyorum o tarz key satıcılarına açıkçası. Ama en güzeli varsa dreamspark hesabınız onun üzerinden bir key edinin, gönül rahatlığıyla kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JellyBrain

işletim sistemini ssd'ye kurarsınız, depolamayı hdd üzerine yaparsınız. Bu şekilde 120gb ssd işinizi çok rahat görür. Üst mesajınızda güvenli windows istiyorum demişsiniz o yüzden kurulu windows işinize gelir diye düşündüğüm için önerdim. 35tl ye aldığınız keyin çok da yasal olduğunu sanmam çünkü fiyatı belli bir lisansın. O ucuz keylerin nereden nasıl bulunduğu pek belli değil. Pek güvenmiyorum o tarz key satıcılarına açıkçası. Ama en güzeli varsa dreamspark hesabınız onun üzerinden bir key edinin, gönül rahatlığıyla kullanın.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Dreamspark hesabım yok fakat bir şekilde sağlayabilirim şimdi arkadaşında dediği gibi 250-300tl lisans parası vermenin mantığı yok w8.1 yükleyip ücretsiz w10 a yükseltmeye çalışırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.