< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmbijk1903 -- 11 Mayıs 2022; 18:35:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmbijk1903 -- 11 Mayıs 2022; 18:35:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hangi video olduğunu hatirlarmiyorum şimdi ama bakarım, sizde de mi görev çubuğu kitleniyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evin wifisinden kaynaklanan bir şey eğer kitleniyorsa wifiyi unut demeniz gerekiyor. Bende internet kısmına bile giremiyordum. Ctrl+alt+del ile görev yöneticisini açıp o şekilde bir şeyler yapmıştım. Eger benzer bir sorunsa bakayım sizin için videoya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir bilgisayara binlerce lira dökmek o cihazı sorunsuz yapmaz O bir insan yapımı Gereksiz özelliklerle kaktirilmis gereksiz özellikler yumağı |
Sadece görev çubuğundaki uygulamalar mi acilmiyor ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beni de bilgilendirin lütfen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmbijk1903 -- 11 Mayıs 2022; 14:20:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Rica ederim iyi geceler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |