Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (719. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.743
Cevap
116
Favori
967.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Monster acilen işleri sıkıya almalı ve pc’leri test edip satmalı bu kadar yüksek sorun yüzdesi hiçbir markada yok. Sırf uğraşmamak için almadım olurda sorunlu çıkarsa diye. Yoksa sevdiğimiz bir marka ama kredisini tüketmemeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • themis0 T kullanıcısına yanıt
    Geç oldu ama cihazdan çok memnunum. Kasanın plastik olması can sıkıyor biraz. Ama muadillerinden uygun olması için de bu gerekiyor. Isınma sorunu olmasından korkuyordum başımı ağrıtmadı şu ana kadar. Almayı düşünüyorsanız öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abra A5 13.4 kullanıyorum.

Durduk yere ekran parlaklığı gitti. Parlaklığı en fazla %15 civari ayarlayabiliyorum sonrasında parlaklık tamamen gidiyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
    Servise en erken 10 gün sonra verebilirim. Bu sorunu duzeltebilen oldu mu?

• Tulpar T7 v20.2 alarak aranıza katıldım iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Allah pişman etmesin. Bu cihazı kullananlar kullanıcı deneyimini paylaşırsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: RickCooL

Tulpar T7 v20.2 alarak aranıza katıldım iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Allah pişman etmesin. Bu cihazı kullananlar kullanıcı deneyimini paylaşırsa sevinirim
    Hayırlı olsun güle güle kullanın
    İyi yaptın bence bende 2 ay evvel tulpar t7 v 21.2. 17.3 aldım maşallah çok memnunum
    Hatta bayramdan ev el gidip 16 gb ram 1. Tb ssd daha eklettim
    Sadeece fan sesleri biraz fazla oda çok normal ofice şıkkıylaçalışınca ses yok
    Güç butonun yanında bir buton daha var onla ofıce. Oyun. Turbo şıklarına ulaşıyosun
  • Selamlar bir problemim var..bende tulpar T5 GTX 980 li var yaklaşık 3.5 4 yıla yakındır hiç açılmıyordu..bu sırada giriş şifremi unuttum..ne denediysem bir türlü açamıyorum.. ne önerirsiniz.monster teknik servise götürsem içindeki verileri kaybetmeden kurtarabilirlermi..

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Sağolun. Bende öğrenciyim şimdilik oyun oynamak için okuldan sonra büroda kullanmayı düşünerek aldım. Aklıma takılan bir sorun var “Ekran MS değeri”. Müşteri hizmetlerini aradım 25 MS dediler lakin mail attığımda ise 4 ms dediler kafam karıştı açıkçası. Herhangi bir bilginiz var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanacars

Selamlar bir problemim var..bende tulpar T5 GTX 980 li var yaklaşık 3.5 4 yıla yakındır hiç açılmıyordu..bu sırada giriş şifremi unuttum..ne denediysem bir türlü açamıyorum.. ne önerirsiniz.monster teknik servise götürsem içindeki verileri kaybetmeden kurtarabilirlermi..
    Monsterde yaparlar lakin mail hesabınlada açabilirsin bir dene istersen
  • quote:

Sağolun. Bende öğrenciyim şimdilik oyun oynamak için okuldan sonra büroda kullanmayı düşünerek aldım. Aklıma takılan bir sorun var “Ekran MS değeri”. Müşteri hizmetlerini aradım 25 MS dediler lakin mail attığımda ise 4 ms dediler kafam karıştı açıkçası. Herhangi bir bilginiz var mıdır?
    Ms değeri derken benim bildiğim 144 mhz ekran
    HZ değeri 144, MS değeri ekran tepki süresi ikisi farklı değerler.

Mail hesabımın şifresini unuttum .kurtarmak için yklaşık 50 tane doğrulama sorusu soruyor.sonrada kabul edilmedi diye mail postalıyor .açamadım gitti cihazı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanacars

Mail hesabımın şifresini unuttum .kurtarmak için yklaşık 50 tane doğrulama sorusu soruyor.sonrada kabul edilmedi diye mail postalıyor .açamadım gitti cihazı :)
    Hiçmi şifrelerini bir yere not almıyorsun
    Benim bir küçük defterim var bütün şifrelerimi yazarım hepsini ayrı ayrı
    Şifreler kullanıyorum
  • quote:

HZ değeri 144, MS değeri ekran tepki süresi ikisi farklı değerler.
    Ben hz sandım karıştırdım
    Onu nasıl öğreniyorsun MS değerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 1 Ağustos 2020; 19:24:43 >
  • erhanacars E kullanıcısına yanıt
    Bunun icin 100lerce yontem var aslinda. Google da biraz arastirsan bulursun. Aklima gelenlerden 2 tanesini hizlica yazayim:

1) temiz kurulum ve yedek:
    Baska bir pc uzerinden usb den boot edilen ubuntu/pardus vs bir linux indirip kur usb ye. Daha sonra bu usb ile pc yi boot et ve linux acilsin (kuruluma gerek yok. Cogunda tikla calistir ozelligi var. ben bu durum icin pardus kullaniyorum). Linux acildiktan sonra istedigin yerdeki istedigin yedegi alabilirsin baska bir hdd ye. Sonra bas formati gitsin.

2) buyutec.exe yi degistirerek komut satirina erismek:
    Bu islem biraz daha karisik ama format atmadan da sifreyi kaldirabilirsin. Yine ust adimdaki sekilde linux u ayarla ve oradan boot et. Daha sonra c nin oldugu bolumde windows/system32 ye gir ve magnify.exe nin bir kopyasini olustur. Orjinal dosyayi da sil. Daha sonra ayni yerdeki cmd.exe nin kopyasini okustur ve adini magnify.exe olarak degistir. Pc ye restart at ve windows u boot et. Sifre ekranina geldiginde erisebilirlik kismindan buyuteci acmaya bas. Bu sana full admin yetkisiyle komut satirini acacak. Acilan komut satirina netplwiz.exe yaz. Buradan da kullanicilar ve sifrelerle ilgili ayarlara girmis olacaksin windows icin. Kendi kullanicina gel ve orayi kurcala iste. Sifreyi kaldir gibi bir secenek goreceksin zaten onu kaldir veya yeni sifre belirleyebilirsin (ezberden yazdim tam yerini hatirlamiyorum son seceneklerin ama oldugunu biliyorum, ondan kurcala orayi dedim . Pc basinda degil de telefondan yazdigim icin net yerlerine bakamadim ama isin ozetini anladin diye dusunuyorum). Sifreni ayarlayinca restart at ve yeni sifrenle/sifresiz olarak giris yapabilirsin. Bu arada sorunu cozdukten sonra tekrar linux u boot et ve system32 klasorune git. Magnify.exe yi tekrar sil ve onceden kopyaladigin orjinal dosyanin adini magnify.exe olarak geri koy. Yoksa ilelebet buyutec yerine komut satirini acarsin

Not: tum bu islemler hdd icin bitlocker in aktif olmadigini varsayarak yazdim. Bitlocker varsa ben daha cozumu bulamadim. Bu arada windows10 guc ayarlarindaki hizli baslat secenegi de linux un harddiskleri gormesine engel olabiliyor aklinda olsun. Ama sonuc olarak bahsettigin sey imkaansiz degil bitlocker yoksa :)) -bitlocker li olanlar icin cozumu olan yazsin da ben de aydinlanayim-

• erdorado kullanıcısına yanıt
    ben internet teki videoları izleyince genelde orada.windows onarma menüsünü açtırıp komut satırı penceresinden ,iki dosyanın adını değiştirerek kolayca şifreyi sıfrlayıp tekrar oluşturuyor.. ben onarma-kurtama menüsü shift tuşuna basılı tutarak power a basıp açıyorum. fakat oradaki tüm seçenekleri denedim.hepsinin sonunda "bir hesap seçin" diyor ve şifresini unuttuğum hesabıma yönlendiriyor.komut satırınıda açar gibi oluyor görünüp kayboluyor hemen..ve açmıyor .Eyvallah yardımlarını denemeye çalışcam..ama zor gibi. yinede çok teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar, iyi günler öncelikle.
    Bende Abra A5 var, 3 seneyi geçti alalı 7700HQ olan seriden.
    Düşürdüğüm için kasada bir açıklık var, bundan dolayı da nisan ayında şarj girişinde temassızlık yapmaya başladı.
    Benim teorim kasadaki açıklıktan dolayı şarj girişindeki oynamanın zaman içerisinde şarj portunun lehimini koparmasından dolayı olduğu yönünde.
    Online derslerimiz devam ettiği için ve ben monster şubesi olmayan bir şehirde oturduğum için ve aynı zamanda derslerden geri kalmamak adına burada lokal bir bilgisayarcıya tamir etmesi için verdik.
    Bilgisayarcı şarj soketini değiştirdi (zar kadar küçücük bir parça ve 2 ya da 3 yerden anakarta lehim yapılması gerekiyor), bunun için bir ton para aldı.
    Ben de pandemi döneminde dışarı çıkamadığım için babam ilgilenmişti, o da anlamadığı için ücretini ödedik.
    İlerleyen dönemlerde ben telefonla sorduğumda yetkili bayi olsa anakartı komple değiştirir ve daha yüksek bir ücret alır demişti, halbuki benim inancım ve önceki monster deneyimlerinden dolayı yetkili servisin ücret bile talep etmeden orjinal soketi lehimlemek, ya da yeni soket takmak suretiyle ücretsiz bir şekilde müşteri memnuniyeti açısından tamir edeceği yönündeydi.
    Neyse bunları geçelim, uzun lafın kısası bu tamir işlemi sonucunda bilgisayar her ne kadar şarj almaya başlasa da neden olduğunu bilmediğim bir sorun yüzünden artık adaptörden gelen elektrik pile dolmuyor, bilgisayarı sadece masaüstü gibi şarja bağlı bir şekilde kullanabiliyorum.
    Her ne kadar tamiri gerçekleştiren yerin günahını almak istemesem de bu uyguladıkları işlemden sonra, düşmeden dolayı oluşan kasa açıklığının kasa arkasındaki vidaları açarken kimisinin yuvasını kırması ve tabiri caizse kanırtması sonucu daha da genişlediğinden ve artık her iki taraflı hale geldiğinden dolayı kuvvetle muhtemel ekranın anakarta bağlanan ve görüntü aktarılmasını sağlayan kabloların üzerine oluşturduğu baskıdan dolayı görüntüde zaman zaman gitmeler söz konusu.
    Aynı zamanda bu kasanın yekpareliğinin bozulmasından dolayı da ekranı kapatıp açmak artık benim için çok zor, çünkü menteşeler de artık görevini yerine getirememekte. (Ekranı kapatıp açarken menteşeler yerinde kalmak yerine kasanın açılabilirliğinden faydalanıp yukarı ve aşağı yönde hareket ediyorlar.)
    Acaba daha önce bu bahsettiğim sorunlarla karşılaşan oldu mu, herhangi bir tamiri mümkün müdür?
    Teşekkürler.

Duzenleme: Telefondan gorsel ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PwaGG -- 4 Ağustos 2020; 19:39:8 >

MS değeri harici cihazlarla ölçülüyor diye biliyorum. CSGO gibi FPS oyunları oynamıyorsanız önemi yok hocam .

• quote:

MS değeri harici cihazlarla ölçülüyor diye biliyorum. CSGO gibi FPS oyunları oynamıyorsanız önemi yok hocam .
    Cevap için teşekkür ler yok oynamıyorum
    Pc de sadece age of gibi rise of natıons gibi Strateji ve
    Footbol managerlik gibi oyunlar oynuyorum genelde
    Tps Rpg tarzı oyunları ps4 proda oynuyorum
  • ACİLL CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM! Arkadaşlar selamlar. Monster abra alacağım yarın ama i5 mi i7 mi karar veremiyorum. İ5 alıp Ekran büyüklüğü ve Kartı yenilemek mi yoksa i7 alıp gtx1650 almak mı. Kullanım amacı çok ağır olmayacak şekilde oyun oynamak. Office programları ve amatör kendi çapımda photoshop

• İ7 17.3 inç al
  • 
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.