Bildirim
Monster'da Bu Hafta - The Witcher 3: Wild Hunt
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oyun 2015te çıktı
-
Ama hala gideri var be 😁
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ürünü beğenmiyorum ancak 40 FPS ile niye oyun oynanmasın? Hele ki tek kişilik bir oyun, hele ki 60hz tazeleme olan monitörde neden oynamasın?quote:
Orijinalden alıntı: AREryilmaz
Bu mesaj silindi.
Kıyaslama için söylüyorum 4gb tek fanli rx570 ile herşey ultrada 2560*1080 çözünürlükte oynadım, bitirdim. Ortalama da 45 kare falan aldım.
R5 2600
2*8 gb 3000mhz ramler ile.
Sıcaklık olarak Max 79 derece gördüm. Zaten üstüne çıkarsa bizi düşürüyor.
Demek ki 1660 veya 1660 ti ekran kartı olan bir laptop almış olsam bana yetecekmis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doyamadım bu oyuna doyamadım
-
2017 ekimde cıktı mılleti yanıltmayın. Oyunun yenısı Young Blood cıkalıda asagı yukarı 2 ay oldu yanı New Colosus yenı olmasada yenı sayılabılecek bır oyun.
-
8GB ram takviyesiyle hem dual DDR performansı acıga cıkar hemde sistem rami 16 GB olur . ayrıca ayarlar ekranında kucuk laptop ekranında antı alıasıng gıbı kenar yumusuatıcıları x16 kullanmak yerıne deneme yanılmayla daha dusuk modlara getırılebılır boylece ortalama 40 yerıne 60 fps de oyun oynanabılır gıbı geldı bana.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ama hala gideri var be 😁
|
oyun 2015te çıktı
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X