Şimdi Ara

Monster'dan laptop almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3d Modelleme ve oyun ağırlıklı kullanıcam. Açık ve net sorumu soruyorum Monster'dan laptop alınır mı? 2.700 e kadar bütcem var.

Sistem özelliği

İ7 q3610m 2.3 3.30 ghz 4 chace işlemci

16 gb kingstone ram 1600 mhz

Nvidia Gtx 670m

17.3 Inch ekran (1920 x 1080 )

Dvd Rw bluray oynatıcı önemli değil 8 lira bi bluray film iken umursamıyorum oynatmasını netten indirip izleyebilirim.

Arkadaşlar Yoğun kullanacağım için en Sağlam ve pahalısından bir soğutucuda alıcam bu canavara. Sizce alayım mı Monsterden laptop ne dersiniz çok kararsızım . Üniversite içinde ve dışında Modelleme için çok aktif kullanıcam. Bana ot b*ktan sorunlar çıkarmasın çünkü nefret ederim böyle şeyden ki kimsenin böyle bir durumu seveceğinide sanmam.

Evet Özet geçiyorum : Monster'den Laptop alınır mı?

• Monsterın özellikleri ve fiyatı çok iyi. Hem de 17'' full hd. (bu arada çift fan var mı bilmiyorum ama çift fanlı modelse fazladan soğutucuya gerek yok.) (Bir de bu özelliklerde asus, toshiba, msi vs. gibi markaların ürünlerini almaya kalksan en az 3500 tl den başlar.) Monster için sadece kasa-tasarım ve kasa kalitesi iyi değil deniliyor. Bunların dışında herhangi bir şikayete rastlamadım. Yine de sen moster kullanıcı forumundan, monster kullanan arkadaşlara danışırsan daha iyi olur hem de daha detaylı bir şekilde bilgi edinmiş olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 21 Eylül 2012; 2:24:22 >
  • http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=426017&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

Bunu alabilirsin yerine özellikleri çok daha iyi. Soğutucu da gerekmez bu kasaya msi ın soğutması var gayet sağlam testlerde falanda ısınma sorunu yok. Monster f/p açısından alabilceğin en iyi ürünleri sunar siparişten sonrada teknik servisi falanda ilgilidir tek sorunu bekleme süresi ve teslimatın verilen tarihten 1-2 hafta gibi geç sarkmasıdır onun haricinde bir eksisi yok donanım olaraktan

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=426017&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

Bunu alabilirsin yerine özellikleri çok daha iyi. Soğutucu da gerekmez bu kasaya msi ın soğutması var gayet sağlam testlerde falanda ısınma sorunu yok. Monster f/p açısından alabilceğin en iyi ürünleri sunar siparişten sonrada teknik servisi falanda ilgilidir tek sorunu bekleme süresi ve teslimatın verilen tarihten 1-2 hafta gibi geç sarkmasıdır onun haricinde bir eksisi yok donanım olaraktan
    kasaların sıkıntılı olması nedeniyle ben siparişimi iptal ettim. masaüstü olsa fark etmez ancak notebook için kasa kalitesi çok önemlidir. murat 124'e istersen Audi A6 motoru tak bir dene. monsterlar da bana aynen bu örnekteki gibi geliyor. sorun çıkmaması imkansız gibi birşey. bir de anladığım kadarıyla okula götürüp getirceksiniz ki bence kesinlikle taşımaya uygun bir kasa değil. monster alacaksanız masya yerleştirceksiniz bir daha yerinden kıpırdatmadan orada kullanacaksınız. MSI'ın kendi cihazlarında kullandığı kasalar bile sorunlu forumda baya şikayet bulabilirsiniz. Barebone olarak birçok özelliği kısılmış ve kalitesi daha da düşük kasaların ne kadar size sorun yaşatmayacağını tahmin edin artık. düzgün bir cihaz istiyorsanız belirli markalı bilgisayarlardan şaşmayacaksınız. Sony, Dell, Samsung, Toshiba (fiyatı yüksek olmasına rağmen genelde cihazlarında üst segment donanım kullanmaz), Lenovo gibi ürünler arasında seçim yapmanız zaten stres dolu dünyada yeni stresler ilave etmeniz için sebepler oluşmasını önler.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.E

Monsterın özellikleri ve fiyatı çok iyi. Hem de 17'' full hd. (bu arada çift fan var mı bilmiyorum ama çift fanlı modelse fazladan soğutucuya gerek yok.) (Bir de bu özelliklerde asus, toshiba, msi vs. gibi markaların ürünlerini almaya kalksan en az 3500 tl den başlar.) Monster için sadece kasa-tasarım ve kasa kalitesi iyi değil deniliyor. Bunların dışında herhangi bir şikayete rastlamadım. Yine de sen moster kullanıcı forumundan, monster kullanan arkadaşlara danışırsan daha iyi olur hem de daha detaylı bir şekilde bilgi edinmiş olursun.

Asus, Acer, MSİ, Dell, Hp - Compaq.Lenovo (IBM) forumlarında madde 16 sebebiyle kilitlenmiş bir tek alt konu yok iken Monster forumunda tam 7 (yedi) alt konu var...
    Bence By_RIDVAN arkadaşımız bu konuyu da göz önüne alması faydalı olabileceğini düşünmek çok yanlış olmayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: denek1

quote:

Orijinalden alıntı: E.E

Monsterın özellikleri ve fiyatı çok iyi. Hem de 17'' full hd. (bu arada çift fan var mı bilmiyorum ama çift fanlı modelse fazladan soğutucuya gerek yok.) (Bir de bu özelliklerde asus, toshiba, msi vs. gibi markaların ürünlerini almaya kalksan en az 3500 tl den başlar.) Monster için sadece kasa-tasarım ve kasa kalitesi iyi değil deniliyor. Bunların dışında herhangi bir şikayete rastlamadım. Yine de sen moster kullanıcı forumundan, monster kullanan arkadaşlara danışırsan daha iyi olur hem de daha detaylı bir şekilde bilgi edinmiş olursun.

Asus, Acer, MSİ, Dell, Hp - Compaq.Lenovo (IBM) forumlarında madde 16 sebebiyle kilitlenmiş bir tek alt konu yok iken Monster forumunda tam 7 (yedi) alt konu var...
    Bence By_RIDVAN arkadaşımız bu konuyu da göz önüne alması faydalı olabileceğini düşünmek çok yanlış olmayabilir

Alıntıları Göster
    Yorumlar oldukça çelişkili kimisi iyi diyor kimisi kötü eğer bu malzeme çok sıkıntı yaratacaksa efendime söyliyeyim performans kaybı vs gibi şeyler bende monster'dan vazgeçerim.

Donanım olarak makineler sağlam ama gelgelelim kasa tipi ve malzeme olarak biraz kötü sanırım eğer bana kasa problem yaratmaz ise Misal Hp'nin 3.nesil işlemcili laptoplarındaki o ısınma sorunu vs gibi şeyler yaratmaz ise ben her türlü varım.

Şekil ve tip benim için hiç sorun değil ben sadece çizimlerimi ve belli başlı oyunlarını tam performans kullanayım gerisi teferruat yani.

Arkadaşlar birde Monster'ın bazı laptop modellerinde Fırçalanmış metal serisini kullandığını gördüm acaba bilgisi olan varsa nedir nedeğildir bu konuda da bana bilgi verirseniz sevinirim.

Yorumlarınız içinde ayriyetten teşekkürlerimi sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_RIDVAN -- 21 Eylül 2012; 7:18:06 >

• Arkadaşların bahsettiği sorunlar kasanın dış görünüşü ve yurtdışındaki gibi çok fazla özelleştirme seçeneğinden kısılmasıyla ilgilidir. Işıklı klavye, upgradable wifi kartı gibi. Eğer dış görünüşe ve bu özelliğe önem vermiyorsan kasanın işçiliğide donanımıda gayet sağlamdır monster forumunda bu kasanın 15'6 inç olanının incelemesı yapıldı ordan fikir edinebilirsin ısınma yaşanmaz. 16. Madde ile kilitlenme meseleside bazı arkadaşlar, monsterın başka bir modelinde monsterın SRT teknolojisinin olduğunu söylemesi ama meğer olmaması yüzünden haksızlığa uğradılar mahkemeye falan başvurdular forumda bu konunun konuşulmasına izin vermediler onunla ilgili. Ama bu modelle ilgili bir sorun yok o ayrı bir konu karıştırmamanıza dikkat çekerim o mahkemeye başvuran arkadaşlardan bile bu modele geçiş yapan oldu daha sonra şuan bu modele sahip olupta şikayetçi olan görmedim ve bu modelden sipariş veren 25 kişi falan var monster forumunda istediğini ordada sorabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_64907783/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64907783

Bu da 17.3" modelin inceleme videosu ;
    http://shiftdelete.net/monster-ms17621-video-inceleme-39799.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 21 Eylül 2012; 8:01:49 >

• quote:

Arkadaşların bahsettiği sorunlar kasanın dış görünüşü ve yurtdışındaki gibi çok fazla özelleştirme seçeneğinden kısılmasıyla ilgilidir. Işıklı klavye, upgradable wifi kartı gibi. Eğer dış görünüşe ve bu özelliğe önem vermiyorsan kasanın işçiliğide donanımıda gayet sağlamdır monster forumunda bu kasanın 15'6 inç olanının incelemesı yapıldı ordan fikir edinebilirsin ısınma yaşanmaz. 16. Madde ile kilitlenme meseleside bazı arkadaşlar, monsterın başka bir modelinde monsterın SRT teknolojisinin olduğunu söylemesi ama meğer olmaması yüzünden haksızlığa uğradılar mahkemeye falan başvurdular forumda bu konunun konuşulmasına izin vermediler onunla ilgili. Ama bu modelle ilgili bir sorun yok o ayrı bir konu karıştırmamanıza dikkat çekerim o mahkemeye başvuran arkadaşlardan bile bu modele geçiş yapan oldu daha sonra şuan bu modele sahip olupta şikayetçi olan görmedim ve bu modelden sipariş veren 25 kişi falan var monster forumunda istediğini ordada sorabilirsin

Hocam klavyeden ışık gelse ne olur gelmese ne olur. Şöyle düşünenlerdenim Msi alıp klavyemden ışık yancağına Monster alır perfomans'a doyarım daha iyi benim düşüncem bu. Çünkü ben bunu hem iş hemde eğitim için kullanıcam. Klavyesinden ışık geliyomuş gelmiyormuş beni o kadar sarsan mesele değil onun haricinde illaki olması gerekipde olmayan bir özellik varsa o zaman sıkıntı çıkar ama genel anlamda ürünler oldukça iyi Monster alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_RIDVAN

quote:

Arkadaşların bahsettiği sorunlar kasanın dış görünüşü ve yurtdışındaki gibi çok fazla özelleştirme seçeneğinden kısılmasıyla ilgilidir. Işıklı klavye, upgradable wifi kartı gibi. Eğer dış görünüşe ve bu özelliğe önem vermiyorsan kasanın işçiliğide donanımıda gayet sağlamdır monster forumunda bu kasanın 15'6 inç olanının incelemesı yapıldı ordan fikir edinebilirsin ısınma yaşanmaz. 16. Madde ile kilitlenme meseleside bazı arkadaşlar, monsterın başka bir modelinde monsterın SRT teknolojisinin olduğunu söylemesi ama meğer olmaması yüzünden haksızlığa uğradılar mahkemeye falan başvurdular forumda bu konunun konuşulmasına izin vermediler onunla ilgili. Ama bu modelle ilgili bir sorun yok o ayrı bir konu karıştırmamanıza dikkat çekerim o mahkemeye başvuran arkadaşlardan bile bu modele geçiş yapan oldu daha sonra şuan bu modele sahip olupta şikayetçi olan görmedim ve bu modelden sipariş veren 25 kişi falan var monster forumunda istediğini ordada sorabilirsin

Hocam klavyeden ışık gelse ne olur gelmese ne olur. Şöyle düşünenlerdenim Msi alıp klavyemden ışık yancağına Monster alır perfomans'a doyarım daha iyi benim düşüncem bu. Çünkü ben bunu hem iş hemde eğitim için kullanıcam. Klavyesinden ışık geliyomuş gelmiyormuş beni o kadar sarsan mesele değil onun haricinde illaki olması gerekipde olmayan bir özellik varsa o zaman sıkıntı çıkar ama genel anlamda ürünler oldukça iyi Monster alıcam.

Alıntıları Göster
    Monster'dan laptop almak kısaca "sabır" ister

• quote:

Orijinalden alıntı: -Google-

Hocam emin olun o sabır herkes'ten fazla bende var :) 5-6 aydır mağazalar öyle sabırlı bakıp inceledim ki biraz fiyat ve performans düzenlemesi yapıp hesap yapınca monster'ın benim için daha uygun olacağına karar verdim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Google-

Hocam emin olun o sabır herkes'ten fazla bende var :) 5-6 aydır mağazalar öyle sabırlı bakıp inceledim ki biraz fiyat ve performans düzenlemesi yapıp hesap yapınca monster'ın benim için daha uygun olacağına karar verdim.

Alıntıları Göster
    bence istanbulda iseniz veya yakınsanız gidip monsterları yerinde görün. piyasada fiyatlar kırılma dönemine girdi. markalı bilgisayarların fiyatları da acayip düşebiliyor. mesela ben monster'ı iptal ettim. sony sve1711z1e alacaktım 2300 TL'ye de buldum. ancak media marktta samsung np700g7c ile karşılaştım. 4500TL civarı fiyat koymuşlardı bir de indirimli fiyatı :D. üstte başka bir fiyat vardı onu çizmişler bu fiyatı yazmışlar. sonra aynı ürünü hepsiburada.com'da 3220TL'ye 12 ay peşin fiyatına taksitle görünce anında aldım. şimdi monster nire aldığım np700g7c nire? üstelik win7 64bit işletim sistemini 26 ekimden itibaren 29tl'ye win8'e yükseltebiliyorum. monster'da orijinal işletim sistemi yok. linux kullanmayacağınızdan zaten eminim çünkü online oyun vs diyorsunuz. orijinal işletim sistemi ve office kullanmanın farkını bilen bilir.
    siz masaüstü niyetine bir makine alacaksanız bu kadar para vermenize gerek yok. 1000-1500TL'ye ciddi bir masaüstü makine toplarsınız. ama notebook ihtiyacınız varsa kesinlikle monster tavsiye etmem.

• Monster ı 2700 e alıp 200-300 lirayada orijinal windows alır istiyosa gene 3000 eder en fazla, istemiyosa internetten indirir. 3000 e orijinal windowsa sahip olsada olmasada bu donanımda bi laptop bulamaz yine. Monster ı bu kadar kötülemeyi bırakın bence kişisel istekleriniz doğrultusunda olmayabilir ama tavsiye etmem diyince donanımı bozuk gibi algılanıyor, donanımı taş gibi sağlam yani bu arkadaşın isteklerine en uygunu budur Türkiye piyasasında
  • quote:

Monster ı 2700 e alıp 200-300 lirayada orijinal windows alır istiyosa gene 3000 eder en fazla, istemiyosa internetten indirir. 3000 e orijinal windowsa sahip olsada olmasada bu donanımda bi laptop bulamaz yine. Monster ı bu kadar kötülemeyi bırakın bence kişisel istekleriniz doğrultusunda olmayabilir ama tavsiye etmem diyince donanımı bozuk gibi algılanıyor, donanımı taş gibi sağlam yani bu arkadaşın isteklerine en uygunu budur Türkiye piyasasında
    Arkadaşım ben de tasarımcıyım aynı senin gibi özelliklere sahip bir bilgisayar arıyorum. Benim düşüncem bize öyle " ooo baba bu bilgisayarın donanımı süpermiş işte son sistem şu bu var içinde " değilde en iyi özellikte taşınabilirlikte maksimum stabilite gerekiyor. Ben evde modelleme yapıp sonra oradan ofise gidip orada çalışıp kaldırıp bilgisayarı okula götürdüğümde sarsıntıdan dolayı, işte taşımadan dolayı arıza çıkartmaması lazım. 2006 civarı senesinde bir TOSHIBA bilgisayar aldım ve şu anda hala onunla yorum yazıyorum bütün işlerimi görüyor tek sıkıntısı fan sorunu fan'ı arızalandı ve hangi servise verdiysem yapıldı dedi yine çözülmedi çizim programları ya da oyun açtığımda en kısa bir video bile açtığımda sanki içinde formula bir motoru çalışıyor gibi ses geliyor fandan. ve hiç susmuyor kapanana kadar. Ben şu anda alıştım sese sorun yok Ama sana tavsiyem SONY,TOSHIBA(Qosmio Serisi),DELL gibi firmalara bakman. i7 işlemcili laptoplarda 2670QM olsun ya da 3210QM sana çok çok büyük şeyler kaybettirmez yani arasında dağlar tepeler yok. Benim arkadaşım iş yerinde hala core quad evde core duo ile render alıyor ama işini görüyor sonuçta. Bugün bu kadar para vereceksin iyi güzel hoş o laptop'un arızalanması demek benim tüm iş hayatımın aksaması demek o yüzden bunları göze al ve ona göre bir seçim yap. Diyeceksin ki sanki bu firmalar arıza çıkartmıyor mu elbet çıkartacak ama sana diğerleri gibi çıkartmayacağına eminim. Burada amacım Monster kötü almayın demek değil. Ya da sürekli arıza çıkartıyor laga luga yapmak değil. İş hayatına göre seçim yapmak. Adam ev oyuncusudur laptopu yeriden kaldırmaz al MSI g serisi ya da monster bak keyfine deli gibi kullan dersin ama iş taşınmaksa biraz sıkıntı yaratıyor. Şahsi fikrim bu, ben de bu fikirle bir laptop almak istiyorum o yüzden hala araştırmaktayım şu an gözüme çarpan detaylar bunlar farklı yorumlarınız varsa çok daha iyi sonuçlar elde edebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tazzger

Arkadaşım ben de tasarımcıyım aynı senin gibi özelliklere sahip bir bilgisayar arıyorum. Benim düşüncem bize öyle " ooo baba bu bilgisayarın donanımı süpermiş işte son sistem şu bu var içinde " değilde en iyi özellikte taşınabilirlikte maksimum stabilite gerekiyor. Ben evde modelleme yapıp sonra oradan ofise gidip orada çalışıp kaldırıp bilgisayarı okula götürdüğümde sarsıntıdan dolayı, işte taşımadan dolayı arıza çıkartmaması lazım. 2006 civarı senesinde bir TOSHIBA bilgisayar aldım ve şu anda hala onunla yorum yazıyorum bütün işlerimi görüyor tek sıkıntısı fan sorunu fan'ı arızalandı ve hangi servise verdiysem yapıldı dedi yine çözülmedi çizim programları ya da oyun açtığımda en kısa bir video bile açtığımda sanki içinde formula bir motoru çalışıyor gibi ses geliyor fandan. ve hiç susmuyor kapanana kadar. Ben şu anda alıştım sese sorun yok Ama sana tavsiyem SONY,TOSHIBA(Qosmio Serisi),DELL gibi firmalara bakman. i7 işlemcili laptoplarda 2670QM olsun ya da 3210QM sana çok çok büyük şeyler kaybettirmez yani arasında dağlar tepeler yok. Benim arkadaşım iş yerinde hala core quad evde core duo ile render alıyor ama işini görüyor sonuçta. Bugün bu kadar para vereceksin iyi güzel hoş o laptop'un arızalanması demek benim tüm iş hayatımın aksaması demek o yüzden bunları göze al ve ona göre bir seçim yap. Diyeceksin ki sanki bu firmalar arıza çıkartmıyor mu elbet çıkartacak ama sana diğerleri gibi çıkartmayacağına eminim. Burada amacım Monster kötü almayın demek değil. Ya da sürekli arıza çıkartıyor laga luga yapmak değil. İş hayatına göre seçim yapmak. Adam ev oyuncusudur laptopu yeriden kaldırmaz al MSI g serisi ya da monster bak keyfine deli gibi kullan dersin ama iş taşınmaksa biraz sıkıntı yaratıyor. Şahsi fikrim bu, ben de bu fikirle bir laptop almak istiyorum o yüzden hala araştırmaktayım şu an gözüme çarpan detaylar bunlar farklı yorumlarınız varsa çok daha iyi sonuçlar elde edebiliriz.

Hocam haklısınız ama şimdi yaşadığım bir ürün kazığından sonra en kral donanıma sahip olmak istediğim için belki benim işimi P Dual Core işlemcili bir laptop da görecek ama masa üstünde yediğim kazığın acısını çıkarmak amacıyla bunu istiyorum hem o zamanında çıkmış ama oynayamadığım oyunları oynamak hemde Programlarımda hızlıca render almak 2 çekirdekli ve 2.6 ghz işlemciden çok çektim ki masa üstünü bana P Dual Core e5300 ' lu 4 gbli Amd 3600 varlıgıyla yoklugu belli olmayan bir kart böyle bir şeyi 1.900 2.000 e mi ne sattılar nerden aldığımız yazmıyacağım ama ben zamanın birikintisiyle öğrendiklerimle en deli sistemi almaya karar verdim ki bu laptopu aldıgımda uzun süreli kullanıcam emin olun ki eğer ondan yana bir problem çıkmaz ise ben bebek gibi bakıcam Fanı güçlüymüş güçsüzmüş kesinlikle Altına Metal serilerden sağlam bir soğutucuda çekicem.

İşletim sistemi olayına gelince onu bir şekilde hallederim ben o konuda sıkıntı yok.

• quote:

quote:

Hocam haklısınız ama şimdi yaşadığım bir ürün kazığından sonra en kral donanıma sahip olmak istediğim için belki benim işimi P Dual Core işlemcili bir laptop da görecek ama masa üstünde yediğim kazığın acısını çıkarmak amacıyla bunu istiyorum hem o zamanında çıkmış ama oynayamadığım oyunları oynamak hemde Programlarımda hızlıca render almak 2 çekirdekli ve 2.6 ghz işlemciden çok çektim ki masa üstünü bana P Dual Core e5300 ' lu 4 gbli Amd 3600 varlıgıyla yoklugu belli olmayan bir kart böyle bir şeyi 1.900 2.000 e mi ne sattılar nerden aldığımız yazmıyacağım ama ben zamanın birikintisiyle öğrendiklerimle en deli sistemi almaya karar verdim ki bu laptopu aldıgımda uzun süreli kullanıcam emin olun ki eğer ondan yana bir problem çıkmaz ise ben bebek gibi bakıcam Fanı güçlüymüş güçsüzmüş kesinlikle Altına Metal serilerden sağlam bir soğutucuda çekicem.

İşletim sistemi olayına gelince onu bir şekilde hallederim ben o konuda sıkıntı yok.

arkadaşım sana monster yakışır. sen kararını vermişsin. bu konuyu neden açıp fikir soruyorsun ki o zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

quote:

quote:

arkadaşım sana monster yakışır. sen kararını vermişsin. bu konuyu neden açıp fikir soruyorsun ki o zaman?

Arkadaşım sende haklısın zaman kaybı gibi gözükebilir konu ama monster'ın kasasından memnun olmayanlar filan var bende performansda kayıp olurmu diye vs gibi sorularımı sordum.

Ki kullanan arkadaşların bilgilerini almak istedim ayrıca neden böyle bir tepki verdiğini anlamadım :S

• quote:

Monster ı 2700 e alıp 200-300 lirayada orijinal windows alır istiyosa gene 3000 eder en fazla, istemiyosa internetten indirir. 3000 e orijinal windowsa sahip olsada olmasada bu donanımda bi laptop bulamaz yine. Monster ı bu kadar kötülemeyi bırakın bence kişisel istekleriniz doğrultusunda olmayabilir ama tavsiye etmem diyince donanımı bozuk gibi algılanıyor, donanımı taş gibi sağlam yani bu arkadaşın isteklerine en uygunu budur Türkiye piyasasında

Başlangıçta düşük gözüken f/p oranının sonrasında inanılmaz fazlalaşabilir.
    (http://forum.donanimhaber.com/m_66076205/tm.htm)
  • quote:

quote:

Bakiniz ben bu firmayı özellikle savunmak için konuşmuyorum ama burada bahsettigin kapatilan konulardan benimde haberim var ve bu 8 konudan 5-6 sı spam olarak açıldı hadi bunuda kapatın hadi vs diye, asıl orijinal kapatılma sebebi w150 modellerinde firmanın ilk başta hm77 anakart bulundugunu ve smart response ozelliginden yararlanabilcegni soylemesi ve buna guvenerek bu modeli satin alan insanlarin bunun yanlis bilgi oldugunu ogrenince isyan etmesinden ibarettir. Haklılar evet ama daha sonra firma gerekli aciklamayi yapip ozur diledi yanlis bilgiden dolayi arkadaslarda umarim istediklerini geri iadeyi veya degisimi almislardir ama bu konu yuzunden genelleme yapmakta yanlis diger modellerde bir sıkıntı yasanmadi bana veya alan baska onlarca kisiye yamuk yapmadilar hicbi konuda her konuda yardimci oldular ve f/p acisindan bi sıkıntıları yok eger oldugunu dusunuyorsaniz diger modelleri alabilirsiniz ayni fiyata cok daha dusuk performans istiyorsaniz ama burdaki adamlara kostek olarak degil bu firma baska firmalarin 650m sattigi fiyata 670m satiyor ssd si rami de fazla olaraktan f/p acidan dusuk demeniz yanlis diye dusunuyorum umarim anlatabilmisimdir demek istedigimi.

• quote:

quote:

quote:

Bakiniz ben bu firmayı özellikle savunmak için konuşmuyorum ama burada bahsettigin kapatilan konulardan benimde haberim var ve bu 8 konudan 5-6 sı spam olarak açıldı hadi bunuda kapatın hadi vs diye, asıl orijinal kapatılma sebebi w150 modellerinde firmanın ilk başta hm77 anakart bulundugunu ve smart response ozelliginden yararlanabilcegni soylemesi ve buna guvenerek bu modeli satin alan insanlarin bunun yanlis bilgi oldugunu ogrenince isyan etmesinden ibarettir. Haklılar evet ama daha sonra firma gerekli aciklamayi yapip ozur diledi yanlis bilgiden dolayi arkadaslarda umarim istediklerini geri iadeyi veya degisimi almislardir ama bu konu yuzunden genelleme yapmakta yanlis diger modellerde bir sıkıntı yasanmadi bana veya alan baska onlarca kisiye yamuk yapmadilar hicbi konuda her konuda yardimci oldular ve f/p acisindan bi sıkıntıları yok eger oldugunu dusunuyorsaniz diger modelleri alabilirsiniz ayni fiyata cok daha dusuk performans istiyorsaniz ama burdaki adamlara kostek olarak degil bu firma baska firmalarin 650m sattigi fiyata 670m satiyor ssd si rami de fazla olaraktan f/p acidan dusuk demeniz yanlis diye dusunuyorum umarim anlatabilmisimdir demek istedigimi.

Evet sayın Busterr,

Bahzettiğiniz firmanın neden olduğu sorun sayısı aralarında Asus, Acer, MSI, Dell, Hp - Compaq, Lenovo (IBM), Toshiba, Vestel, Sony, Packard Bell, Fujitsu - Siemens, LG, Apple, Samsung, Casper gibi firmaların toplamının yol açtığı sorun sayısının 5-6 katından fazla. Umarın firmalar bu araştırmadan yararlanır, müşterilerinin sorunlarını çözmeye çalışırlar.

Müşteriler de forumlarda, tüketici hakem heyetlerinde, mahkemelerde derman aramaya çalışmazlar. Çünkü bu durumda her iki taraf için de f/p oranı artmaktadır.

Umarım anlatabilmişimdir demek istediğimi...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet sayın Busterr,

Bahzettiğiniz firmanın neden olduğu sorun sayısı aralarında Asus, Acer, MSI, Dell, Hp - Compaq, Lenovo (IBM), Toshiba, Vestel, Sony, Packard Bell, Fujitsu - Siemens, LG, Apple, Samsung, Casper gibi firmaların toplamının yol açtığı sorun sayısının 5-6 katından fazla. Umarın firmalar bu araştırmadan yararlanır, müşterilerinin sorunlarını çözmeye çalışırlar.

Müşteriler de forumlarda, tüketici hakem heyetlerinde, mahkemelerde derman aramaya çalışmazlar. Çünkü bu durumda her iki taraf için de f/p oranı artmaktadır.

Umarım anlatabilmişimdir demek istediğimi...

Yanlış anladınız sorun sayısı 1 gereksiz açılan başlık sayısı 8. diğer firmaların toplamından daha fazla değil yani. Sorunu arkadaşlar facebookta toplanıp çözmeye karar verdi burada değil, hatta aralarından bir kişi yine monsterın ms-16f34 modeline geçti, sizce bu firmaya olan bir güven f/p meselesi değil midir ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.