Şimdi Ara

Monster'dan laptop almak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

Orijinalden alıntı: denek1

quote:

quote:

quote:

Monster ı 2700 e alıp 200-300 lirayada orijinal windows alır istiyosa gene 3000 eder en fazla, istemiyosa internetten indirir. 3000 e orijinal windowsa sahip olsada olmasada bu donanımda bi laptop bulamaz yine. Monster ı bu kadar kötülemeyi bırakın bence kişisel istekleriniz doğrultusunda olmayabilir ama tavsiye etmem diyince donanımı bozuk gibi algılanıyor, donanımı taş gibi sağlam yani bu arkadaşın isteklerine en uygunu budur Türkiye piyasasında

Başlangıçta düşük gözüken f/p oranının sonrasında inanılmaz fazlalaşabilir.
    (http://forum.donanimhaber.com/m_66076205/tm.htm)

Bakiniz ben bu firmayı özellikle savunmak için konuşmuyorum ama burada bahsettigin kapatilan konulardan benimde haberim var ve bu 8 konudan 5-6 sı spam olarak açıldı hadi bunuda kapatın hadi vs diye, asıl orijinal kapatılma sebebi w150 modellerinde firmanın ilk başta hm77 anakart bulundugunu ve smart response ozelliginden yararlanabilcegni soylemesi ve buna guvenerek bu modeli satin alan insanlarin bunun yanlis bilgi oldugunu ogrenince isyan etmesinden ibarettir. Haklılar evet ama daha sonra firma gerekli aciklamayi yapip ozur diledi yanlis bilgiden dolayi arkadaslarda umarim istediklerini geri iadeyi veya degisimi almislardir ama bu konu yuzunden genelleme yapmakta yanlis diger modellerde bir sıkıntı yasanmadi bana veya alan baska onlarca kisiye yamuk yapmadilar hicbi konuda her konuda yardimci oldular ve f/p acisindan bi sıkıntıları yok eger oldugunu dusunuyorsaniz diger modelleri alabilirsiniz ayni fiyata cok daha dusuk performans istiyorsaniz ama burdaki adamlara kostek olarak degil bu firma baska firmalarin 650m sattigi fiyata 670m satiyor ssd si rami de fazla olaraktan f/p acidan dusuk demeniz yanlis diye dusunuyorum umarim anlatabilmisimdir demek istedigimi.

Evet sayın Busterr,

Bahzettiğiniz firmanın neden olduğu sorun sayısı aralarında Asus, Acer, MSI, Dell, Hp - Compaq, Lenovo (IBM), Toshiba, Vestel, Sony, Packard Bell, Fujitsu - Siemens, LG, Apple, Samsung, Casper gibi firmaların toplamının yol açtığı sorun sayısının 5-6 katından fazla. Umarın firmalar bu araştırmadan yararlanır, müşterilerinin sorunlarını çözmeye çalışırlar.

Müşteriler de forumlarda, tüketici hakem heyetlerinde, mahkemelerde derman aramaya çalışmazlar. Çünkü bu durumda her iki taraf için de f/p oranı artmaktadır.

Umarım anlatabilmişimdir demek istediğimi...

Yanlış anladınız sorun sayısı 1 gereksiz açılan başlık sayısı 8. diğer firmaların toplamından daha fazla değil yani. Sorunu arkadaşlar facebookta toplanıp çözmeye karar verdi burada değil, hatta aralarından bir kişi yine monsterın ms-16f34 modeline geçti, sizce bu firmaya olan bir güven f/p meselesi değil midir ?

Sizin dediğiniz doğru ise bu savunduğunuz firma adına daha da kötü bir durum...

Demek savunduğunuz firmanın yol açtığı sorunlu başlık sayısı Asus, Acer, MSI, Dell, Hp - Compaq, Lenovo (IBM), Toshiba, Vestel, Sony, Packard Bell, Fujitsu - Siemens, LG, Apple, Samsung, Casper firmalarının toplamının 9 (dokuz)katından da fazla...

Umarım bu uyarınızı hem savunduğunuz firma hem de savunduğunuz firma ile ilişkiye girmiş, giren ve girmeyi düşünenlerin dikkatini çeker. Zaten ben de o firmanın değil başka bir firmanın bilgisayarını alacağım.

Saygılarımla...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Monster ı 2700 e alıp 200-300 lirayada orijinal windows alır istiyosa gene 3000 eder en fazla, istemiyosa internetten indirir. 3000 e orijinal windowsa sahip olsada olmasada bu donanımda bi laptop bulamaz yine. Monster ı bu kadar kötülemeyi bırakın bence kişisel istekleriniz doğrultusunda olmayabilir ama tavsiye etmem diyince donanımı bozuk gibi algılanıyor, donanımı taş gibi sağlam yani bu arkadaşın isteklerine en uygunu budur Türkiye piyasasında

Bakiniz ben bu firmayı özellikle savunmak için konuşmuyorum ama burada bahsettigin kapatilan konulardan benimde haberim var ve bu 8 konudan 5-6 sı spam olarak açıldı hadi bunuda kapatın hadi vs diye, asıl orijinal kapatılma sebebi w150 modellerinde firmanın ilk başta hm77 anakart bulundugunu ve smart response ozelliginden yararlanabilcegni soylemesi ve buna guvenerek bu modeli satin alan insanlarin bunun yanlis bilgi oldugunu ogrenince isyan etmesinden ibarettir. Haklılar evet ama daha sonra firma gerekli aciklamayi yapip ozur diledi yanlis bilgiden dolayi arkadaslarda umarim istediklerini geri iadeyi veya degisimi almislardir ama bu konu yuzunden genelleme yapmakta yanlis diger modellerde bir sıkıntı yasanmadi bana veya alan baska onlarca kisiye yamuk yapmadilar hicbi konuda her konuda yardimci oldular ve f/p acisindan bi sıkıntıları yok eger oldugunu dusunuyorsaniz diger modelleri alabilirsiniz ayni fiyata cok daha dusuk performans istiyorsaniz ama burdaki adamlara kostek olarak degil bu firma baska firmalarin 650m sattigi fiyata 670m satiyor ssd si rami de fazla olaraktan f/p acidan dusuk demeniz yanlis diye dusunuyorum umarim anlatabilmisimdir demek istedigimi.

Evet sayın Busterr,

Bahzettiğiniz firmanın neden olduğu sorun sayısı aralarında Asus, Acer, MSI, Dell, Hp - Compaq, Lenovo (IBM), Toshiba, Vestel, Sony, Packard Bell, Fujitsu - Siemens, LG, Apple, Samsung, Casper gibi firmaların toplamının yol açtığı sorun sayısının 5-6 katından fazla. Umarın firmalar bu araştırmadan yararlanır, müşterilerinin sorunlarını çözmeye çalışırlar.

Müşteriler de forumlarda, tüketici hakem heyetlerinde, mahkemelerde derman aramaya çalışmazlar. Çünkü bu durumda her iki taraf için de f/p oranı artmaktadır.

Yanlış anladınız sorun sayısı 1 gereksiz açılan başlık sayısı 8. diğer firmaların toplamından daha fazla değil yani. Sorunu arkadaşlar facebookta toplanıp çözmeye karar verdi burada değil, hatta aralarından bir kişi yine monsterın ms-16f34 modeline geçti, sizce bu firmaya olan bir güven f/p meselesi değil midir ?

Sizin dediğiniz doğru ise bu savunduğunuz firma adına daha da kötü bir durum...

Demek savunduğunuz firmanın yol açtığı sorunlu başlık sayısı Asus, Acer, MSI, Dell, Hp - Compaq, Lenovo (IBM), Toshiba, Vestel, Sony, Packard Bell, Fujitsu - Siemens, LG, Apple, Samsung, Casper firmalarının toplamının 9 (dokuz)katından da fazla...

Umarım bu uyarınızı hem savunduğunuz firma hem de savunduğunuz firma ile ilişkiye girmiş, giren ve girmeyi düşünenlerin dikkatini çeker. Zaten ben de o firmanın değil başka bir firmanın bilgisayarını alacağım.

Saygılarımla...

Öyle bir şey imâ etmedim ben yanlış okudunuz heralde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu işi uzatmanın anlamı yok. firmanın sorunlu bir firma olduğu konusunda herkes hemfikir. sadece bazı insanlar riske girmeyi seviyor o nedenle şanslarını deniyorlar. bir örnek de ben vereyim; geçen sene McAfee satın aldım McAfee'nin amerika sitesinden. 30 gün para iade garantisi vardı. 1 hafta kadar kullandıktan sonra chat iletişimi ile iade etmek istediğimi bildirdim. Hiç mırın kırın etmeden ödeme yaptığınız kredi kartına iadeyi işlemini gerçekleştirdim dedi karşımdaki temsilci. bankamda hemen kontrol ettim iade işlemi anında taaa amerikadan gerçekleşmişti. bu firmadan iptal yaptım ve yapılan ödemeyi sırayla bankaya iade ettiklerinde ve çok iptal olduğunda sıra size gelince işleminiz yapılacak dediler. 3 hafta kadar oldu sipariş iptalini yapalı cumaya daha işlem yapılmamıştı. kurumsal anlayış farkını görebildiniz mi? birinde alıp kullandığın bir ürünün para iadesini anında yapıyorlar diğerinde ise almadığın ürünün siparişini iptal etsen bile süründürüyorlar. o nedenle satın alacağınız markanın kurumsallığı çok önemli. yaşanan sorunların hepsinin kurumsal olmayan yapı nedeniyle yaşandığı gayet açık. firmayı savunmaya çalışanların forumlarda inandırıcı olmamalarının çok sebebi var yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet sayın Busterr,

o arkadaşın geçmesi güvenle felan alakalı değil.o arkadaş 17 eylül teslim w150er sahibiydi ve geçişi hemen al şeklinde yaptı ve bilgisayarını şimdi yani alması gereken tarihte alacak.o arkadaşın geçişinden sonra ise hem p150em hem de ms-16f3 modelinde hemenal seçeneğini kaldırdılar.şimdi biz geçmek istediğimizde 24 kasımda yani iki ay sonra teslim alırsınız diyorlar.yani hem fiyat farkını veriyoruz hemde teslim tarihimizden 1,5 2 ay sonra alabiliyoruz.firma tam bir yıldırma politikasına geçti.sürekli olarak iade etmemizi teşvik ediyorlar yada alıp w150erni kullanacaksın diyorlar başka kasa parasını verelim geçelim diyorsun o zaman iki ay daha bekle diyorlar.yani tamamen ayak oyunlarına ve yıldırma politikasına başladılar.ve tüm bu pislikleri yapan firma herkesin forumda müşteri memnuniyeti ilk sırada tuttuğunu iddia ettiği firma.

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899
    o arkadaşın geçmesi güvenle felan alakalı değil.o arkadaş 17 eylül teslim w150er sahibiydi ve geçişi hemen al şeklinde yaptı ve bilgisayarını şimdi yani alması gereken tarihte alacak.o arkadaşın geçişinden sonra ise hem p150em hem de ms-16f3 modelinde hemenal seçeneğini kaldırdılar.şimdi biz geçmek istediğimizde 24 kasımda yani iki ay sonra teslim alırsınız diyorlar.yani hem fiyat farkını veriyoruz hemde teslim tarihimizden 1,5 2 ay sonra alabiliyoruz.firma tam bir yıldırma politikasına geçti.sürekli olarak iade etmemizi teşvik ediyorlar yada alıp w150erni kullanacaksın diyorlar başka kasa parasını verelim geçelim diyorsun o zaman iki ay daha bekle diyorlar.yani tamamen ayak oyunlarına ve yıldırma politikasına başladılar.ve tüm bu pislikleri yapan firma herkesin forumda müşteri memnuniyeti ilk sırada tuttuğunu iddia ettiği firma.

Tamam dostlar sizde haklısınız ben niye savunuyorumki firmayı anasını satym.. Konuyu açan arkadaşa anlatmak istediğim monster ın onun ihtiyaçlarını karşıladığı ve önerdiğim msi modelde herhangi tekniksel donanımsal bir problem olmadığını açıklamaktı konuyu kaydırdık sonradan kusura bakmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 23 Eylül 2012; 18:08:53 >

• Arkadaşlar konu altından gelen şikayet için konuya girip bakayım dedim ama tahmin ettiğim gibi konu yine başka tarafa kaymış... Şimdi ben bu mesajları silsem dahi bu bölüme kim konu açarsa açsın sanırım önümüzdeki 1-2 ay konuların kayacağı yer belli. Bu nedenle bu kadar mesajınızı silmiyorum ama siz de artık her başlık altına her fırsatta bu sorunu yazıp durmayın lütfen. Bu yaşanılan sorunların konuşulup tartışıldığı bir başlık zaten var... Bu başlık haricinde bir de diğer konuların arasına aynı şeyleri yazmanın bir gereği var mı?

Sizden monster bölümünün düzeni için bizlere yardımcı olmanızı rica edeceğim. Yani forum hayatınızın geriye kalan kısmını bu soruna takılıp geçirmeyi düşünmüyorsunuzdur sanırım... Düşünen arkadaşlar da var ise eğer sorun çözülene kadar bu konu için mevcut olan başlıktan devam etsinler lütfen. Sorun çözüldükten sonra da zaten bu sıkıntıları yaşamayız diye umuyorum.

Hepinize iyi forumlar dilerim.

Bu mesaj bilgilendirme amaçlıdır. Alıntılamayınız, tartışmaya girmeyiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.