Monster'dan masaüstü bilgisayarlar! Monster Tulpar TD3 Serisi
-
-
Bence satmaz neden satmaz.
100.000tl veren adam asus msi gigabyte collermaster vb ürünler kullanır.
Yani neden anakartı ve powerı asus corsair vb varken çinli bilinmedik ürün alayım.
100.000 veren adam 120.000 de verir.
Ben o kadar para veripde bunu almazdım.
Yani almam için ekonomik fiyat olmalı. Ben toplasam 120.000 onlar aynı ürünler ve markalarla toplasa 100.000tl etse alırdım.
Göreceli kavram ben almazdım video içerik güzeldia ağzına sağlık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Muadillerini yayıncı kampanyalarında 20 bin lira daha ucuza bulduğumuz, bazı lüzumsuz abartılardan kurtulup aynı performansı alabileceğimiz sistemleri 30 bin lira daha ucuza edinebileceğimiz konfigürasyonları bu fiyatlardan almak..? Teşekkürler, ben tokum.
-
30 binlik sistemi 48 bine satmak hmmmmmmmmm
-
laptop serisinde başarı toplama/özelleştirilebilir laptop gibi bir seçeneğin hem az olması hem de global markalara göre uygun fiyatlı seçenek sunmasıydı.
masaüstünde sadece fiyat ile ürün bazlı marka seçenekleri göz ardı edilerek biraz zor olur sanki.. ama tutar inşallah
-
ne yazık ki maddi kayıp yaşayacakları bir strateji izlemişler kullandıkları donanımlar bariz bir şekilde anakart asrock ekran kartı zotac vs kullanıp üstüne kendi markalarını kullanmışlar ancak piyasadan aynı donanımları daha ucuza satın alması mümkünken neden aynı donanıma daha fazla para ödesinler ki !!! min. 15-20 bin fark var fiyatlarda aynı paraya daha iyi bir sistem toplanabilir yani, geçmiş olsun Monster ama sizin marka başlangıç stratejiniz eş değer sistemlerdeki laptopları biraz daha uyguna vermenizdi başarınızın asıl sebebi bundan ibaretti ömür boyu bakım garantisi yedek parça bulundurmanızdı şu anda kasa sistem ile kendinizi baltalamış oldunuz 🤔
-
O kadar sağlam ekran kartı ve işlemciyi gidipte rastgele bir anakarta takmak mantıklı gelmedi bana. O kadar para verdiğim donanım acaba o anakart üzerinde tam performanslı çalışacak mı? BIOS güncellemeleri vs. ne durumda olacak? Üreticiyi açıklamamaları ise güven vermiyor. Madem tayvanlı iyi bir üretici, isim verin.
-
Anakart Asrock Z790 Steel Legend, RTX 4080 Super kullandıkları sistemdeki ekran kartı ise Zotac Trinity.
Bu paralara ASUS sistem toplanır rahatlıkla, üzerine para bile kalır.
-
çinli dedikten sonrasını okumadım ama iphonedan attığını gördüm :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biz bizi silkeriz Türkiyem
-
fiyatlar saçma sapan
anakarlar asrock ekran kartı zotac oem m2sata
-
Açıklamak istemedikleri Tayvan'lı üreticiyi benim bulmam 5 dakika bile sürmedi.
Monster'ın Arc A770 ekran kartıda aslında Asrock'un A770 Phantom Gaming 16GB OC modeliydi. Bu anakartta Asrock'a aitmiş.
Gel gelelim 65K'ya sattıkları hazır sisteme 14400F, ASRock Z790 Steel Legend WiFi, 4070 Super ve 16GB'lik tek modül ram takmışlar.
12 bin TL fiyatı olan Z790 çipsetli anakart yerine orta seviye B760 çipsetli bir anakart taksalarmış ve oradan kıstıkları fiyat ile 2x16'lık ram taksalarmış sistemin hem fiyatı düşermiş hem performansı artarmış. Yani kısabilecekleri o kadar parça dururken ramden kısmış olmaları bana garip geldi.
-
asıl o işlemci o anakarta takılmaz islemci orta seviye anakart üst seviye kalıyor. işlemcide oc yok fakat anakartta oc destegi var( i5 li sistem için) . fakat yinede o paraya ayni seviye asus rog anakart taksan yine de bu fiyatlara gelmez orası ayrı.
ekleme: bir bankaya pesin fiyatına 12 taksit imkanı varmış hesap kitap yapınca mantıklı bir seçenek oluyor( tabiki parca fiyatına göre hesap yapıldığında yoksa aynı performansı verecek sistemi yarı fiyatına bilinir markalarla bile toplayabilirsiniz) muhtemelen bankanın kampanyası bitince peşin fiyatında büyük bir indirim olacak.yani birkaç ay sadece o banka kartına sahip olanlara satacaklar.ben alacak olsam beklerdim aman enflasyon var aman herşey yukselecek diye diye herkese cayır cayır döşüyorlar zamlı fiyatları e paranızı harcarsınız enflasyon yerinde durmaz :).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 5 Aralık 2024; 10:26:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bence satmaz neden satmaz.
100.000tl veren adam asus msi gigabyte collermaster vb ürünler kullanır. Yani neden anakartı ve powerı asus corsair vb varken çinli bilinmedik ürün alayım. 100.000 veren adam 120.000 de verir. Ben o kadar para veripde bunu almazdım. Yani almam için ekonomik fiyat olmalı. Ben toplasam 120.000 onlar aynı ürünler ve markalarla toplasa 100.000tl etse alırdım. Göreceli kavram ben almazdım video içerik güzeldia ağzına sağlık |
biz bizi silkeriz Türkiyem
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X