Arkadaşlar iftardan sonra iskenderin üstüne içtim bir tane khaos olanından şuan pc ye oturdum değişik hissediyorum ne yapabilirim ?
quote:Orijinalden alıntı: Will Barton Hocam enerji içeceği diyosunuz, pc başında oturuyosunuz Çıkın dışarı spor yapın gezin, tozun
quote:Orijinalden alıntı: peote Bende iciyorum problem yok. Hocam yeşil olan güzelmi ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaD1905 -- 24 Temmuz 2013; 23:03:13 >
quote:Orijinalden alıntı: MustafaD1905 quote:Orijinalden alıntı: peote Bende iciyorum problem yok. Hocam yeşil olan güzelmi ? Aahahha favorim khaos ama bulamadım bugün marketde bitmiş zor geldi diğerine gitmek :D
quote:Orijinalden alıntı: peote quote:Orijinalden alıntı: MustafaD1905 quote:Orijinalden alıntı: peote Bende iciyorum problem yok. Hocam yeşil olan güzelmi ? Aahahha favorim khaos ama bulamadım bugün marketde bitmiş zor geldi diğerine gitmek :D Güzeldi bende ilk defa deniycektim aldım hepsinden
quote:Orijinalden alıntı: WISDOM quote:Orijinalden alıntı: 0x888 Hastasıyız yaz ne yazsın http://forum.donanimhaber.com/m_87670635/tm.htm buraya yazacaktım kanki kafa gitmiş benim