Şimdi Ara

Monster Gamepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar,ben bir gamepad almak istiyorum ve yaptığım kısa araştırma sonucu Monster'ın Gamepad'ini tercih ettim,aşağıya link ekleyeceğim.Lakin hala emin olamıyorum,iyi bir gamepad mi bu?

Gamepad :

• Aynısını hali hazırda Mortal Kombat 11 be F1 2019'da kullanmaktayım. Gayet de iyi bir ürün. Analog Stick xbox gamepad'lerine göre hantal kalıyor ama tabii bu rahatsız edici değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-53F6806FD

Aynısını hali hazırda Mortal Kombat 11 be F1 2019'da kullanmaktayım. Gayet de iyi bir ürün. Analog Stick xbox gamepad'lerine göre hantal kalıyor ama tabii bu rahatsız edici değil.
    Hantal ne demek? Algılaması için sonuna kadar çekmek mi gerekiyor yani? Deadzone ayarı yapılamaz mı?

Yoksa hantal dediğiniz sertliği falan mı? Parmak mı yoruyor, güç mü istiyor sağ sola çekmek için?
  • Aşırıya kaçmadan gamepad almayı düşünüyorum bunu gördüm ucuz gamepad lerin deadzone u genelde vasat oluyor hatta f310 da vasat derecede. Bunun deadzone hassasiyeti nasıl?
  • Valla gelirse alıcam sabırsızlıkla bekliyorum bu gamepad'i youtube'dan baktım güzel diyorlar tam fiyat/performans ürünü diyorlar umarım yakın zamanda stokta olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Aşırıya kaçmadan gamepad almayı düşünüyorum bunu gördüm ucuz gamepad lerin deadzone u genelde vasat oluyor hatta f310 da vasat derecede. Bunun deadzone hassasiyeti nasıl?
    Hocam tetik tuşlarında azıcık dead zone var o kadar. Analogları gayet hassas ama.
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.