Şimdi Ara

Monster GTX 675MX Ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 4 ay önce Monster'dan laptop aldım. İlk zamanlar ekran kartından ses geliyor diye(çıt sesi) servise gönderdim. Sorun yok diyip geri göndermişlerdi. Laptopu aldığım günden beri oyun oynama fırsatım olmamıştı. Geçenlerde Metro ve NFS Most Wanted 2 oynama fırsatım oldu. Oyun esnasında direk donuyor ya da sistem sorunla karşılaştı gibi hatalar alıyorum. Her iki oyunda da sorun yaşıyorum. Entegre ekran kartıyla çalıştırdığımda sorun olmuyor. Ekran kartını güncelleştirdim yine olmadı. Acaba ekran kartında sorun mu var?

Sistem özellikleri

Monster P150EM
    Core İ7 3630QM 2.40 Ghz(Turbo=3.40 Ghz)
    GTX 675MX 4GB 256bit Ekran kartı
    16 GB 1600 Mhz Ram
    Windows 8 64Bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sengunbjk -- 27 Haziran 2013; 16:17:17 >

• daha önce hiç monster nb kullanmadım fakat bios üzerinden switchable graphics ayarı varsa oradan ayar yapıp sadece external kart üzerinden çalışmasını sağlayabilirsiniz.
  • ilgili model için firmanın kendi sunmuş olduğu driverları buradan temin edebilirsiniz eğer nvidiadan güncellediyseniz denemenizi öneririmhttp://www.clevo.com.tw/en/e-services/download.asp
  • 3 gün önce teslim aldğım notebook sürekli mavi ekran veriyordu. GTX 675MX li monster. Servisde ekran kartını değiştirdiler teknik destekden ömür beyle görüşmenizi öneririm.
  • Biosda ayarlar kapalı ama sorunun ana ekran kartında olduğu için entegreyi iptal etmenin faydası olacağını sanmam. Cdsi ile gelen driverı da denedim, nvidiadaki güncli de denedim malesef fayda etmedi.

Ömür beye mesaj attım inşallah bir çözüm bulur.

İlginiz için teşekkürler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: u mad?

3 gün önce teslim aldğım notebook sürekli mavi ekran veriyordu. GTX 675MX li monster. Servisde ekran kartını değiştirdiler teknik destekden ömür beyle görüşmenizi öneririm.

gtx 675mx ile Most wanted 2 oynamayı denedin mi hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sengunbjk

quote:

Orijinalden alıntı: u mad?

3 gün önce teslim aldğım notebook sürekli mavi ekran veriyordu. GTX 675MX li monster. Servisde ekran kartını değiştirdiler teknik destekden ömür beyle görüşmenizi öneririm.

gtx 675mx ile Most wanted 2 oynamayı denedin mi hiç?

evet hocam hatta bugün oynadım sabah. herşey en yüksekde gayet akıcı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 270X Ekran Kartı Tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.