Şimdi Ara

Asus Nvidia GeForceGtx750ti strix oc 2gb driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar vakit ayırıp yardımcı olabilecek herkese teşekkür ederim şimdiden.

Dün akşam Assasin's Creed Syndicate i bilgisayarıma yükledim herşey iyi hoş oyun açılırken hata verdi hata tam olarak şu şekilde "The driver version of your enabled graphics adapter is out of date.For the best gaming experience , check the video car manufacturer's website for the latest software" sonra da oyun çalışmayı durdurdu hatası verip hiç açılmadan kapanıyor . İlk önce oyun kaynaklı ufak bi hata olduğunu düşündüm yabancı forumları ve kendi forumlarımızı ziyaret ettim sonuç olarak driver ım güncel değildi . Şuan ki driver sürümüm nVIDIA Display Driver 353.62WHQL . Bunun üzerine bir çok driver çıkmış yaklaşık 6 7 tane sürüm indirdim fakat hiç bi farklılık yok hatta kurduktan sonra onboard ekran kartına geri döndü ve aygıt yöneticisinde de ünlem işareti vardı . DDU isimli bir programla güvenli modda eski grafik sürücüsünü sildim ve sonra son sürümü indirip temiz kurulum gerçekleştirdim yine aynı sonuca vardım bi farklıklık yok . Ekran kartı kutusundan çıkan cd ile yükleme yapıyorum ve eski versiyona geri dönüyorum ancak bu şekilde ekran kartı aktif oluyor . Bu arada sistemim : Intel Core i5-650 3.20ghz - 4x2 gb ram - belirttiğim gibi ekran kartı . Tekrar teşekkür ederim ilgilenecek olan arkadaşlara. İyi akşamlar kolay gelsin

• Mevcut driveri tamamen sil. Denetım masasından kaldır. Dosyalardan kalıntı olan versa elınle sil. Baştan guncel drıverlardan bırını kur öyle dene.
  • Nvidia sitesinden en güncelini indir, tekrar dene kardes
  • Arkadaşlar paylaştığınız çözüm yolları için teşekkür ederim her iki yöntemi de denedim fakat sonuç aynı sanırım en son format olarak çözülecek bir durum .
  • klasik nvidia sorunlarından biri daha.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.