Öncelikle herkese iyi akşamlar vakit ayırıp yardımcı olabilecek herkese teşekkür ederim şimdiden.
Dün akşam Assasin's Creed Syndicate i bilgisayarıma yükledim herşey iyi hoş oyun açılırken hata verdi hata tam olarak şu şekilde "The driver version of your enabled graphics adapter is out of date.For the best gaming experience , check the video car manufacturer's website for the latest software" sonra da oyun çalışmayı durdurdu hatası verip hiç açılmadan kapanıyor . İlk önce oyun kaynaklı ufak bi hata olduğunu düşündüm yabancı forumları ve kendi forumlarımızı ziyaret ettim sonuç olarak driver ım güncel değildi . Şuan ki driver sürümüm nVIDIA Display Driver 353.62WHQL . Bunun üzerine bir çok driver çıkmış yaklaşık 6 7 tane sürüm indirdim fakat hiç bi farklılık yok hatta kurduktan sonra onboard ekran kartına geri döndü ve aygıt yöneticisinde de ünlem işareti vardı . DDU isimli bir programla güvenli modda eski grafik sürücüsünü sildim ve sonra son sürümü indirip temiz kurulum gerçekleştirdim yine aynı sonuca vardım bi farklıklık yok . Ekran kartı kutusundan çıkan cd ile yükleme yapıyorum ve eski versiyona geri dönüyorum ancak bu şekilde ekran kartı aktif oluyor . Bu arada sistemim : Intel Core i5-650 3.20ghz - 4x2 gb ram - belirttiğim gibi ekran kartı . Tekrar teşekkür ederim ilgilenecek olan arkadaşlara. İyi akşamlar kolay gelsin
Mevcut driveri tamamen sil. Denetım masasından kaldır. Dosyalardan kalıntı olan versa elınle sil. Baştan guncel drıverlardan bırını kur öyle dene.
Nvidia sitesinden en güncelini indir, tekrar dene kardes
Arkadaşlar paylaştığınız çözüm yolları için teşekkür ederim her iki yöntemi de denedim fakat sonuç aynı sanırım en son format olarak çözülecek bir durum .