Şimdi Ara

Monster Güncel Driverlar P150HM/P170HM (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
3
Favori
18.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ExpForCuTT

Değerli MonsterZedeler,

windows 8 nasıl önerir misiniz? Herhangi bir uyumsuzluk var mı p150/170HM'lerle.

gözle görülür bir katkısı var mı bize? Görsel olarak değil tabiki.

p150hm de win 8 ile çalışmayan bir donanımım yok yalnız parmak izi okuyucu yazılımının pek sağlıklı çalıştığını söyleyemem , farklı programlar denemek gerekiyor, ben yükledim tanıttım sildim programı (tabi yüklediğim program nette bulduğum win8 uyumlu bir pgoramdadı, cd deki değil) ondan sonra win açılşında kullanabiliyorum ama program yok :D
  • win 8.1 de tüm parmak izi okuyucular 'native' olarak destekleniyor. Win8 familyasından 8.1 kullanın bence sadece.
  • Merhaba ben p150hm model notebookum için bios güncellemesi yapmak istiyorumhttp://forum.notebookreview.com/sager-clevo/556299-clevo-bios-older-models.html bu sitede de son sürümleri buldum ama nasıl yapılacağı hakkında bi fikrim yok yardımcı olurmusunuz
  • driverler putlocker den silinmiş tekrar yapma şansın var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanaltuner

Merhaba ben p150hm model notebookum için bios güncellemesi yapmak istiyorumhttp://forum.notebookreview.com/sager-clevo/556299-clevo-bios-older-models.html bu sitede de son sürümleri buldum ama nasıl yapılacağı hakkında bi fikrim yok yardımcı olurmusunuz

Bios işine ben hiç girmedim, yapsak ne getirir tavsiye eden var mı=?
  • http://www.clevo.com.tw/en/e-services/download.asp

http://tr.driverscollection.com/?H=P150HM&By=Clevo&SS=Windows%207%2064-bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 6 Ağustos 2014; 16:08:57 >
  • oguzhanaltuner O kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: frkn3d

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanaltuner

Merhaba ben p150hm model notebookum için bios güncellemesi yapmak istiyorumhttp://forum.notebookreview.com/sager-clevo/556299-clevo-bios-older-models.html bu sitede de son sürümleri buldum ama nasıl yapılacağı hakkında bi fikrim yok yardımcı olurmusunuz

Bios işine ben hiç girmedim, yapsak ne getirir tavsiye eden var mı=?

http://forum.donanimhaber.com/BIOS
    Bu size yardımcı olur. Şahsen benim BIOS en günceldi sadece EC güncelleştirmesi yaptım. Güncelleme sonrası bir fark göremedim ben, ama BIOS güncellenirse ufak fark olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyakuza -- 25 Ekim 2014; 4:24:31 >

• pc si bozulan varmı arkadaşlar.
  • monsterin sitesinden driverlar inmiyor.
    harbi detseği kesmiş fokus.
  • Windows 8.1 kullanan arkadaşlar, en güncel driverları nasıl edinebiliriz? Durmadan güncelleyen biri varsa driverları upload edebilirse çok makbule geçer.
  • Ne sıkıntılarınız var?

Monster'ın desteğini çektiğini düşünmüyorum zira Clevo'nun desteğini çektiği bir modele çözüm üretiyorlar. Şöyle ki,

- GTX485M li bir model almıştım.
    - Sonradan canım 3D çekti, NVIDIA 3D upgrade i yaptılar
    - GTX485M hadi bana eyvallah dedi. Belki biliyorsunuz HM serisi resmi olarak 485m 560m 580m destekler. Ama bunlar bile piyasada kalmamıştı. Fokus hadi gel 675M takalım BIOS'unu da biz yazalım dedi. Yaptılar oldu.
    - GTX675M sıkıntılıymış. Erken gitti. Garantiden yapalım dediler, istemedim, 680M deneyelim mi dedim. Hay hay biz ona da BIOS geliştirdik dediler, farkını ödedim ve şu an 680M kullanıyorum.

Bence arkasında duruyorlar sattıkları cihazların. Abuk subuk bürokrasi de yok, 1 haftada en geç bitmiş oluyor işi.

Driver konusunda ben yardımcı olmaya çalışayım. İşletim sisteminizi de paylaşırsanız sevinirim. Ben Windows 10 TP 9926'dayım şu an. W10'nun kendi sıkıntıları hariç sürücülerden kaynaklı bir sıkıntı yaşamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bodycik

Ne sıkıntılarınız var?

Monster'ın desteğini çektiğini düşünmüyorum zira Clevo'nun desteğini çektiği bir modele çözüm üretiyorlar. Şöyle ki,

- GTX485M li bir model almıştım.
    - Sonradan canım 3D çekti, NVIDIA 3D upgrade i yaptılar
    - GTX485M hadi bana eyvallah dedi. Belki biliyorsunuz HM serisi resmi olarak 485m 560m 580m destekler. Ama bunlar bile piyasada kalmamıştı. Fokus hadi gel 675M takalım BIOS'unu da biz yazalım dedi. Yaptılar oldu.
    - GTX675M sıkıntılıymış. Erken gitti. Garantiden yapalım dediler, istemedim, 680M deneyelim mi dedim. Hay hay biz ona da BIOS geliştirdik dediler, farkını ödedim ve şu an 680M kullanıyorum.

Bence arkasında duruyorlar sattıkları cihazların. Abuk subuk bürokrasi de yok, 1 haftada en geç bitmiş oluyor işi.

Driver konusunda ben yardımcı olmaya çalışayım. İşletim sisteminizi de paylaşırsanız sevinirim. Ben Windows 10 TP 9926'dayım şu an. W10'nun kendi sıkıntıları hariç sürücülerden kaynaklı bir sıkıntı yaşamıyorum.

W 10 kuracam yarın. Destek bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows 8.1 kullanıyorum, yedek driverların varsa paylaşabilir misin?
  • Merhabalar,

Nvidia : Win 8.1 için kendi websitesinden indirilenler çalışır. Notebook için olan driverlar yüklenemiyorsa INF dosyasına ufak bir operasyon yapmak gerekiyor. böyle bir durum varsa belirtin yazayım. Şu an üşendim yazmaya :D:D
    Ses: Realtek onboard herhangi bir realtek driver ı Win8.1'de çalışıyor. W10'nun 10041'inde Stack problemi var. Kurulum başarılı olsa dahi ses çalışmıyor. W10'dan kaynaklanan bir arıza düzeltilir. Misal 9926'de böyle bir arıza yoktu.
    Parmak İzi: Bırakın Windows kendi bulsun kursun. Windows 8 ve üzeri sistemler biometrik cihazlara native destek veriyor artık. Normalde bizim okuyucuları üreten firma iflas etti ama iş Windows desteği ile yürüyor. En azından parmak iziyle oturum açabiliyorsunuz. Websiteleri için bilgileri otomatik doldur özelliğine alternatif araştırmadım.
    Kart Okuyucular:ftp://driver.jmicron.com.tw/ SD'yi de mutlaka güncelleyin Windows'unkine bırakmayın.
    Ethernet:ftp://driver.jmicron.com.tw/
    1394:ftp://driver.jmicron.com.tw/
    (Bunların hepsi W10'da da çalışıyor)
    WiFi: Ben Intel'in kendi dongle'larını kullanıyorum Monster'dan bağımsız o yüzden sizdekinin markasına göre bakmak lazım. Ama %99'unu zaten Windows yakalayıp kurar hem 8.1'de hem 10'da
    Bluetooth: Aynen
    Intel Rapid Storage:www.intel.com'dan indirilebilir.https://downloadcenter.intel.com/product/55005/Intel-Rapid-Storage-Technology-Intel-RST-
    Intel Chipset :https://downloadcenter.intel.com/product/1145/Intel-Chipset-Software-Installation-Utility
    USB3.0 : Windows'un kendi gördüğü zaten çoğu zaman iş görüyor. Ancak yeni bir takım USB 3.0 cihazlar için firmware update gerekiyor Windows sürümünden bağımsız olarak. Sorun yaşamıyorsanız kendi haline bırakmak yeterli oluyor.
    Intel MEI :http://www.station-drivers.com/index.php/downloads/Drivers/Intel/Management-Engine-Interface-(MEI)/Drivers/10.x/ en sonuncusu iş görür. MEI: Management Engine Interface
    HDD: Seagate'in hybrid disklerini kullanıyorsanız mutlaka Firmware güncelleemsi yapın. RAID aktifse kapatmanız gerekir bunun için. AHCI'de yapın.

Genel olarak Windows 8'de çalışan herşey W10'da da çalışır. Ancak W10 Tech. Preview aşamasında olduğundan Symbol'leri açık gelir. Bu şu demek: yazılım içinde keylogger ve bir takım debugger'lar aktif demek. Her klasvye hareketiniz MS'a gönderilir(EULA'sında yazıyor). Bu sebepten birçok online oyun ve MMORPG tipi oyunlar W10'da patlar, çalışmazlar, dahası hile yaptığınız düşünülüp BAN yeme ihtimaliniz mevcuttur.

Saygılarımla,

• bodycik B kullanıcısına yanıt
    k.bakma "bodycik" Hortlatıyorum sanırım ama benim acilen monster p150hm serisi bios nasıl güncellenir öğrenmem gerekiyo burdaki yazıları okuyunca dedim heralde biliyordur eğer biliyorsan mümkünse bana yardımcı olursan sevinirim aldım laptopu biosu bi türlü güncelleyemedim yanlış yapıp bilgisayarıda çöpe atmak istemiyorum doğrusu yardımcı olursan sevinirim atılan linklerdeki ingilizce yazılardan bişe anlamadım o yüzden sorayım dedim hiç bi yerde adım adım nasıl yapılacağınıda bulamadım türkçe
  • BİLEN ARKADAŞLAR DA VARSA YARDIMCI OLABİLİRLERSE SEVİNİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyikalp

BİLEN ARKADAŞLAR DA VARSA YARDIMCI OLABİLİRLERSE SEVİNİRİM

hiç uğraşma, güncel bir sürüm yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    hOCAM bENİM Kİ EN ESKİ SURUM :) HİÇ GUNCELLENMEMİŞ SANIRIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyikalp

hOCAM bENİM Kİ EN ESKİ SURUM :) HİÇ GUNCELLENMEMİŞ SANIRIM

monster le görüş. onlara gönder. temizlik ve termal yapsınlar. biosu güncellesinler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Ücreti Konusunda bilginiz var mı bios güncellemesi için
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.