beyler cıhazı alalı 1 yıl oldu ve ben parmak ızı okuyucunu hıc kullanmadım
bu program nedır p170M ıcın
quote:
Orijinalden alıntı: heyysanadiyom
beyler cıhazı alalı 1 yıl oldu ve ben parmak ızı okuyucunu hıc kullanmadım
bu program nedır p170M ıcın
sadece login amacıyla kullanacaksanız tavsiyem, Aygıt Yöneticisine girip ilgili aygıtın sürücünü Windows Update üzerinden güncellemenizdir. En temiz, tırıvırı yazılımlar kurmayan versiyonu budur.
Ancak şöyle bir sıkıntı var: Bizim cihazların parmak izi okuyucularını üreten firma son 2 yıl içerisinde 2 kez sahip değiştirdi. O yüzden süper bir teknik destek beklemeyin derim. Zaten kendileri de yazmışlar bize bir süre bunlarla gelmeyin diye.
quote:
Orijinalden alıntı: bodycik
sadece login amacıyla kullanacaksanız tavsiyem, Aygıt Yöneticisine girip ilgili aygıtın sürücünü Windows Update üzerinden güncellemenizdir. En temiz, tırıvırı yazılımlar kurmayan versiyonu budur.
Ancak şöyle bir sıkıntı var: Bizim cihazların parmak izi okuyucularını üreten firma son 2 yıl içerisinde 2 kez sahip değiştirdi. O yüzden süper bir teknik destek beklemeyin derim. Zaten kendileri de yazmışlar bize bir süre bunlarla gelmeyin diye.
ben hiç driver felan kurmadım ki
Aygıt Yöneticisine girdiğinizde Biyometrik Aygıtlar altında bir şey görüyor musunuz?
quote:
Aygıt Yöneticisine girdiğinizde Biyometrik Aygıtlar altında bir şey görüyor musunuz?
evet touchstrip var onu sağ tıklayıp güncelleyeyim mi ? aktif olarak nasıl kullanacağım onu bilmiyorum yani windowstan bi ayarı mı açmam lazım vs felan
Güncelleyin isterseniz ama şart değil.
Denetim Masası'ndan Biyometrik Aygıt'lara girin. Basit bir ekrandır oradan parmaklarınızı sisteme tanıtabilirsiniz.
quote:
Denetim Masası'ndan Biyometrik Aygıt'lara girin. Basit bir ekrandır oradan parmaklarınızı sisteme tanıtabilirsiniz.
3-4 kez denedım tamamlamadı yuklemeyı
yok su yok bu deyıp durdu
egrı tutuyosun dıyor
normal bastırıyorum olmuyor
bozuk heralde
Arkadaşlar ürünü alalı 1 yıl olmadı (2 ay sonra olucak) ona rağmen batarya uyarısı veriyor. "Pilinizle ilgili sorun olduğundan bilgisayarınız beklenmedik bir şekilde kapanabilir diyor" sizce 1 yıl da böyle bir problemin cıkması normalmi ?
driver genius, driverlarını otomatik tarayıp günceller.
quote:
şöyle bi program var mı ? kendisi güncel sürümleri bulan bi porogram
driver genius, driverlarını otomatik tarayıp günceller.
quote:
quote:
egrı tutuyosun dıyor
bozuk heralde
Bastırmadan kaydırmanız gerekiyor. Fazla bastırmanız okuyucuya zarar verebilir.
Cihaz filmlerdeki gibi parmağı koyunca taramıyor.
Yukarıdan aşağıya doğru kaydırmanız lazım.
quote:
quote:
quote:
egrı tutuyosun dıyor
bozuk heralde
Bastırmadan kaydırmanız gerekiyor. Fazla bastırmanız okuyucuya zarar verebilir.
Cihaz filmlerdeki gibi parmağı koyunca taramıyor.
Yukarıdan aşağıya doğru kaydırmanız lazım.
Chipset driver for Windows 7. LAN driver for Windows 7. Intel MEI driver for Windows 7. CIR driver for Windows 7. Fingerprint driver for Windows 7. IRST (Intel Rapid Storage Technology) driver for Windows 7. XTU AP for Windows 7. nVIDIA IR driver for Windows 7.
dostum bu driverlar ne işe yarıyor
clevonun sıtesınden aldım bunları
dıgerlerını bılıyom hotkey , ubs 3 vs vs
bunları çözemedim
w8 sürücüleri ile güncelleme vakti geldi sanırım bu konuyu elinde olan varsa paylaşabilirmi
quote:
Orijinalden alıntı: C0nficker
Arkadaşlar ürünü alalı 1 yıl olmadı (2 ay sonra olucak) ona rağmen batarya uyarısı veriyor. "Pilinizle ilgili sorun olduğundan bilgisayarınız beklenmedik bir şekilde kapanabilir diyor" sizce 1 yıl da böyle bir problemin cıkması normalmi ?
öncelikle merhaba..
şu zamana kadar nerdeydin bilader..
bataryaların garantisi 1 yıldır.. hemen gönder değiştirsinler...
quote:
Orijinalden alıntı: MertMeteAlp
quote:
Orijinalden alıntı: C0nficker
öncelikle merhaba..
şu zamana kadar nerdeydin bilader..
bataryaların garantisi 1 yıldır.. hemen gönder değiştirsinler...
selam, yurt dışındaydım birader canım isteyince gelemiyorum :) Haber verdim kendilerinede anca bu hafta geldim yarın götürücem.. bende 5 yıllık laptop var daha sarj sorunu olmadı. Hala sorunsuz kullanılıyor. 1yılda nasıl bu laptopta oldu aklım almıyor
GeForce 313.96 Driver Versiyon: 313.96 - BETA Tip: Grafik Sürücüsü Sürüm Tarihi: Tue Jan 29, 2013 İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit, Windows Vista 64-bit Dil: Turkish Dosya Boyutu: 214.98 MB http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/56623
Win8 kullanan var mı? p150hm ?
birazdan kurmayı düşünüyorum. ne tür driver problemi yaşarım merak ediyorum..
ben kullanıyorum driver problemi yaşamazsın sadece hotkeyi kurarken problem yaşadım ben ilk windows update ini yaptır sonra hotkeyi kurarsan problem yaşamıyorsun. hotkey 3.3017 kullanıyorum ben.
quote:
Orijinalden alıntı: semiozbas
ben kullanıyorum driver problemi yaşamazsın sadece hotkeyi kurarken problem yaşadım ben ilk windows update ini yaptır sonra hotkeyi kurarsan problem yaşamıyorsun. hotkey 3.3017 kullanıyorum ben.
kurduktan sonra JMB38X Cart Controller tanımamıştı, JMB38X_WinDrv_R1.00.73.00_WHQL bunu kurdum tanıdı. Ekran kartı driverini kurdum başka birşey kurmadım şuan herşeyi tanımış gözüküyor.
Hotkey ne yapcam diye düşünüyordum, Teşekkürler.
Söylediklerimden başka bir driver kurdunuz mu? Tüm güncelleştirmeleri yaptım.