Şimdi Ara

MONSTER-HER ÜRÜN 100 TL UCUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sağlam ve ucuz bilgisayar arayanlar 2 dk ayırıp şu yazıyı OKUSUNLAR.

İyi kuvvetli bir laptop arıyorsanız zaten aynı özelliklerde Monster'dan ucuzunu bulmanız zordur. Buna rağmen ek olarak 100 Lira indirim yapıyorum. Almak üstediğiniz ürünün fiyatından 100 lira çıkartıp hesaplamanızı yapınız!!

Çogumuzun severek kullandığı MONSTER NOTEBOOK'LARı 100 tl kadar son bir indirimle satıyorum.

Bilgisayarların donanım ve kuvvetini bilenler için söylemeye gerek görmüyorum bilmeyenler ise MONSTER NOTEBOOK yazıp bulabilirler.

Ürünü Kadıköy Monster bayiine gidip 100 tl ucuza alabilmeniz için benimle iletişime geçmeniz GEREKLİDİR.

İndirimi her ürün için uyguluyorum, şahsi yaptığım şirketle ilgisi olmayan bir kampanyadır(zararıma).

Dolayısıya 100 lira indirimli ürünü alabilmeniz için tek yapmanız gereken benimle iletişime geçmeniz ve benim şirketle irtibat kurmamı beklemenizdir.

ETİKET FİYATININ 100 EKSİĞİ!!!!!!

www.monsternotebook.com.tr
    Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar
    http://www.monsternotebook.com.tr/default.aspx

NOT:İNDİRİMİ İLK 20 SİPARİŞ İÇİN UYGULUYORUM, 20 SİPARİŞ DOLDUĞUNDA BURADAN BİLGİLENDİRME YAPACAĞIM

tel:05353068549

mail:muhammedtopkaya5@gmail.com

• hicbir esnaf zarara girmek istemez ama batakta isen olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedT1

Arkadaşlar merhaba;

Sağlam ve ucuz bilgisayar arayanlar 2 dk ayırıp şu yazıyı OKUSUNLAR.

İyi kuvvetli bir laptop arıyorsanız zaten aynı özelliklerde Monster'dan ucuzunu bulmanız zordur. Buna rağmen ek olarak 100 Lira indirim yapıyorum. Almak üstediğiniz ürünün fiyatından 100 lira çıkartıp hesaplamanızı yapınız!!

Çogumuzun severek kullandığı MONSTER NOTEBOOK'LARı 100 tl kadar son bir indirimle satıyorum.

Bilgisayarların donanım ve kuvvetini bilenler için söylemeye gerek görmüyorum bilmeyenler ise MONSTER NOTEBOOK yazıp bulabilirler.

Ürünü Kadıköy Monster bayiine gidip 100 tl ucuza alabilmeniz için benimle iletişime geçmeniz GEREKLİDİR.

İndirimi her ürün için uyguluyorum, şahsi yaptığım şirketle ilgisi olmayan bir kampanyadır(zararıma).

Dolayısıya 100 lira indirimli ürünü alabilmeniz için tek yapmanız gereken benimle iletişime geçmeniz ve benim şirketle irtibat kurmamı beklemenizdir.

ETİKET FİYATININ 100 EKSİĞİ!!!!!!

http://www.monsternotebook.com.tr/default.aspx

NOT:İNDİRİMİ İLK 20 SİPARİŞ İÇİN UYGULUYORUM, 20 SİPARİŞ DOLDUĞUNDA BURADAN BİLGİLENDİRME YAPACAĞIM

tel:05353068549

mail:muhammedtopkaya5@gmail.com

hocam sağlam ve ucuz bilgisayar arayanlar gidip yurtdışından dolar kuru düştügünde ucuzunu bulabililirler

• Arkadaşlar bilgisayar oyunları için şu anda ülkede en çok tercih edilen bilgisayar monster'dır. Gerek gücü ve gerekse kalitesiyle zaten yoğun bir müşteri potansiyeli olan bir firma.

Sen yurtdışından o bilgisayarı rahatça getirebileceğine ve ek masraflarla astarının yüzünden pahalı olacağına inanmıyorsan getirtebilirsin sıkıntı yok.

Eğer bu piyasandan biraz anlıyorsanız zaten bunları bahsetmeme gerek yok.

Zarar konusunda ise dikkat ettiyseniz o kelimeyi şirketle bağlantılı olmadığını belirtmek için kullandım. Kendi zararıma derken zarar edeceğimi deği karımın düşeceğini belirttim.

İlan hala günceldir, ilgilenenler iletişim bilgilerinden iletişime geçebilirler.
  • Teknosa, Bimeks gibi teknoloji marketlerinden laptop almaya kalkarsan dediğiniz gibi Monster fiyatları ucuz kalıyor. Fakat hiçte ucuz değil aynı özelliklerde yine Dünya çapında marka olan bir kaç Bilgisayar markası var ve şunuda söylemekte yarar var Laptop için önemli etkenlerden biriside Ekran kartı bununda iyileri en kötü SLI çeşitlerinde mevcut olarak başlamakta veya GTX 780M ile bunu ele alırsak monsterda böyle bir ekran kartı (SLI çeşitleri) en az 9 bin TL iken Yurtdışından Türkiyeye ... gibi bir firma aracılığı ile getirilmiş daha üstün bir laptop 6bin TL civarı. (Not: Monsterda yurt dışında gelmekte burada satışı yapılmakta)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatcheteR

Teknosa, Bimeks gibi teknoloji marketlerinden laptop almaya kalkarsan dediğiniz gibi Monster fiyatları ucuz kalıyor. Fakat hiçte ucuz değil aynı özelliklerde yine Dünya çapında marka olan bir kaç Bilgisayar markası var ve şunuda söylemekte yarar var Laptop için önemli etkenlerden biriside Ekran kartı bununda iyileri en kötü SLI çeşitlerinde mevcut olarak başlamakta veya GTX 780M ile bunu ele alırsak monsterda böyle bir ekran kartı (SLI çeşitleri) en az 9 bin TL iken Yurtdışından Türkiyeye ... gibi bir firma aracılığı ile getirilmiş daha üstün bir laptop 6bin TL civarı. (Not: Monsterda yurt dışında gelmekte burada satışı yapılmakta)

Sayın Hatcheter, yurtdışından Türkiyeye dediğiniz gibi pcler gelmekte Monster da bunlardan biri ancak bugün, oyun platforumunda ismini kanıtlamış kaç tane şirket veya marka var ya da tüketiciye hemen hemen istediği bilgisayarı yapma olanağı sunan kaç tane şirket var fiyatları ne durumda bunları sorarım size?

Bugün Monster'ın büyümesindeki en önemli etkenlerden biri de tüketiciye istediği bilgisayarı yapma olanağı sunmasıdır. Cihazın structure'ı itibariyle parçaların kolay çıkarılıp takılabilmesi, tüketicinin bilgisayarındaki basit arızaları kolay tamir edebilmesini sağlar olmazsa monster teknik servisi cihazı tamir eder ve geri müşteriye teslim eder.

Bir firmadan notebook veya herhangi bir elektronik cihaz alırken her şey göz önünde bulundurulmalıdır. satış sonrası, kargo teknik destek gibi. Monster notebook size bunun garantisini veriyor.
    Bu bahsettiğiniz şirketlerde bu konuda memnuniyet ne durumda sorarım size.

Eğer siz derseniz ki ben 500 lira ucuz diye ne olduğu belirsiz başka bir notebook alacağım diye size hayırlı olsun o halde demekten başka diyeceğim bir şey yoktur.

• Monster notebook sağlayıcı firmanın niteliklerini sıralayarak, önceki zamanlarda internette çokça rastladığım durumları izah edeyim.

Kargo demişsiniz, internette bir notebook için ödeme alındıktan sonra aylarca bekleyenler var, (teslimat süresi gecikince paranın cüzi bir miktarı geri gönderilmekte ama insanlar 3-5 gün değil aylarca bekliyor öğrenciler yaz ayında boş zamanlarında bilgisayarı kullanmak istediklerinde olmayan şeyi kullanamıyorlardı.)

Satış sonrası demişsiniz, herhangi bir sorun yaşarsanız kesin çözümünü alabilmeniz için şanslı kişilerden olmanız gerekiyor, ürünü alırken ve ödeme yaparken ilgi çok sattıktan sonra ilgi çok az.

Teknik servis demişsiniz, Garanti kapsamında olan ve hatalı gönderilen bir ürün nasıl olurda kullanıcı hatası olur ve hatayı onarmak için taksit taksit şu kadar para verin yoksa şu kadarda olur diyebilir bir şirket.

Yukarıda yazdıklarımı focus bilgisyaar şikayet olarak google'dan aratırsanız rahatlıkla bulabilirsiniz.

Yani yukarıda da yazdığım gibi bir geçmişi bulunmakta.

Ek olarak ben size 500 Lira gibi bu tip elektronik bir cihaz için çok düşük bir mebladan bahsetmiyorum en az 3000 lira gibi (Yılllarca çalışmış bir devlet memurunun 2 aylık kazancından) bahsediyorum.

Kısacası Monster notebook çok fazla kar amacı güden bir kuruluş (Kendimiz yüksek tutarından dolayı yapılmayan toplama laptop yapsak belki daha düşük fiyata bile yapabiliriz ama şurası kesin o kasa dizaynı hiç yoktansa daha güzel bir şey olmuş olur.) Gelelim benim dediğime ben D..l' isimli firmanın Türkiyede satışı olmayan A...w... isimli notebooklarında bahsediyorum (Genellikle kurumsal bir şirket fakat dist. aracılığı ile laptopu kolayca temin edebilirsiniz. Sonuçta Türkiyenin EN EN EN lerinden.)

Unutmadan ben yukarıda yazanlardan dolayı isterse Dünyanın en ucuz bilgisayarı olsun yine almam, kullanmam. Adı çıkmış bir kere .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten bahsettiğiniz firma Monster'in pabucunu dama atacak cinstense bu piyasanin içinden olan biri olarak duymamam ayri mesele.

Hic Monster sipariş ettiniz mi bilmiyorum ama sunu belirtmek isterim en iyi firmanın bile bir hatasi olsa her şey görmezden gelinip o şey üzerine yüklenir.

Bugün Monster bilgisayar herkesin ilk koştuğu notebook firmasidir ne denirse sensin, gecikmelerde geciken gün boyunca paraniz geri ödenir ve daha sonra hayat boyu o notebook'u kullanirsiniz.

Bakin bunlar istisnadır belki %1 lik
    bir kesim, dikkatini çekerim. O yüzde 1 ilk kesimle bir firmayi yargilayamazsin

1000 tane olumlu yorumdan 10 tane olumsuza göre alim yapacaksan sen bilirsin.

Bugün iPhone a bile binlerce olumsuz yorum var. Siz istisnalar üzerinden yargisiz infaz yapiyorsunuz. Siz bilirsiniz

İlan gunceldir, ilgilenenler kampanya bitmeden iletişime geçebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up Up
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.