Birkaç haftadır araştırma yapıyorum, sonuçlar aşşağıda, siz olsanız hangisini alırdınız ? ( Linklerde Özellik ve Fiyatları var, zaten aşşağı yukarı fiyatlar yakın) Yarın veya cumartesi bir sipariş vereceğim artık, bu notebookların arasında kaldım, Acer 5024'için bayağı yazılmış Pavilion içinde, Monster kullanıcıs varmı aramızda?
fiyat/performans oranı en iyi olan monster. ancak buna marka faktörünü de eklersek, ben aceri seçerim
bende o arada kaldım ACER için acılan başlığı okudum, Acer almaya karar verdim, sonra Pavilion'a baktım, oda iyi aslında yada değilmi? sonra bu Monster cıktı piyasaya , fiyat/performans olarak en iyisi galiba ama Garanti Servis olayını bilmiyorum, Markayıda ilkkez duyuyorum aslında :)
ben acer derim sana.hp çok pahalı acer fiyatına göre özellikleri güzel.monster i boşver
Bende öyle düşünüyorum ama sonra pişman olmakta var :P Acer'da karar kılmıştım bende, bu monster'ın kullanıcısı yokmu buralarda :P yada sizin 5024ünüzmü var :P ?
quote:
Orjinalden alıntı: NecroM
Bende öyle düşünüyorum ama sonra pişman olmakta var :P Acer'da karar kılmıştım bende, bu monster'ın kullanıcısı yokmu buralarda :P yada sizin 5024ünüzmü var :P ?
iki arkadaş vardı. monster topiğine bi bak istersen..
oradan gördüğüm hiç sorunları olmamış galiba :P tam ne kadar incelersem okadar kafa karışıyor ya :(
zaten sorun monster ismine güvenip güvenmeme.. bu konuda bizi en iyi bu markayı kullanan arkadaşlar aydınlatabilir
ama birde şöle birşey var, tüm aletler toplama yani intel, amd, nvidia, ati.. kingston.. bir sorun olduğunda servis çalışıyorsa sorun olmaz gibi :) bana şimdi 2 ay servisde kalacak bir alet yaramaz :P yoksa ACER işlemciside yok monster Ram'i de :P
quote:
ama birde şöle birşey var, tüm aletler toplama yani intel, amd, nvidia, ati.. kingston.. bir sorun olduğunda servis çalışıyorsa sorun olmaz gibi :) bana şimdi 2 ay servisde kalacak bir alet yaramaz :P yoksa ACER işlemciside yok monster Ram'i de :P
orası öyle ancak kasa, ekran, klavye de kullanıcıyla birebir etkileşim içinde olan önemli faktörler.
bir msg attım Monster başlığına bakalım cıkarsa birisi, yoksa monster'ın fiyat (bence) içeriğe göre iyi? diye düşünüyorum ben en azından :) Acer Mavi'ye 31.12'de gelicekmiş galiba, aradaaaaaaa kalllldddddddiiiiimmmmmm 5024'de de AMD var aslında 64 Bit :P
bayağı araştırmalısın. ben de mayıs haziran gibi fln alacağım ancak şimdiden başladım araştırmaya.
vala sen sabırlı ol acer i bekle
quote:
bir msg attım Monster başlığına bakalım cıkarsa birisi, yoksa monster'ın fiyat (bence) içeriğe göre iyi? diye düşünüyorum ben en azından :) Acer Mavi'ye 31.12'de gelicekmiş galiba, aradaaaaaaa kalllldddddddiiiiimmmmmm 5024'de de AMD var aslında 64 Bit :P
vala ben 1 yıldır araştırıyorum.hala alamadım.fiyatlar ve özellikler sürekli değişiyo.ama kafamda şu anda dell6000 var
quote:
Orjinalden alıntı: electronics
bayağı araştırmalısın. ben de mayıs haziran gibi fln alacağım ancak şimdiden başladım araştırmaya.
hmm one dir :P ? dell 6000 ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme