Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MONSTER HTS 5100 SİGNATURE Satın Al 14 Ekim 2017 16:37 1 1 MONSTER HTS 5100 SİGNATURE Signature Series™ Home Theater Reference HTS 5100 MKII PowerCenter™ with Clean Power™ Stage 4Tam olarak, evdeki tüm elektronik eşyalarınızı (tv,avr,dvdplayer,cdplayer v.b) kendine özel prizlere takarak; hem en üst seviyede voltaj dalgalarından korur hemde en büyük özelliği olan elektrik sinyalindeki parazit ve zararlı sinyallerden arındırarak flitreler. buda görüntüye pürüzsüzlük daha fazla kontrast ve netlik katar. aynı şekilde ses içinde , efektlerede duyulabilirlik pürüzsüzlük baslarda netlik ve tokluk kısacası parazitten arınmış daha temiz ve detaylı ses olarak size yansır. Renklerin iyileşmesi ve pürüzsüzleşmesi oyunlardaki sesin netleşmesi ve efektlerin daha duyulabilir hale gelmesinede yardımcı olur.2010 yılında mediamarktan faturalı satın aldım.2013 yılında arıza yaptı Aztek(ithalatçısı) ile iletişime geçtim.Sıfır kapalı kutu yenisi geldi.1 yıl kullandım 3 yıldır kullanılmıyor desem yeridir. Full eksizksiz ambalaj.1.075TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.*** SATILMIŞTIR *** Fiyat : 1075 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün >Satılık - EPSON EH-TW9100W Full HD-3D PROJEKSİYON SIFIRDAN FARKSIZ SADECE 187 SAAT MONSTER HTS 5100 SİGNATURE