Şimdi Ara

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
54.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Legiana icin SOS attim dönen olmadi :D mecbur tek basima tamamladim, 2 kere bayiltti son hakkimdi artik yuvasinda uyur vaziyetteyken affetmedim, toplamda epey ugrastim 39 dakika sürdü görev ilk defa bu kadar uzun zamanimi aldi. Son 1 dakikasindan esintiler..

• Dün gece çekmiştim bugün bu canavarın işini bitirdim

• Merhaba arkadaşlar, pri ve sec hesabı oyunu aynı anda birlikte oynayabiliyor mu. Daha önce deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Rathiana dalarken Rathalosun gelmesi, bunlar bize girerken Anjanathin olaya dahil olmasi. Bunlarin hem bize hem anjanatha girmesi. Sonunda gorev olan Rathian ve Rathalosu yere serip gorevi tamamlamak. Ama ayni anda ikisine birden dalacagimizi hic usunmedik ortalik cehennem oldu ikisi ayni anda gelince. Mukemmel sahneler cikti ortaya. Capcom cok cilgin seyler yapmis hakikaten.

O zaman sanirim armor sphere ile yaptigimiz tüm upgradeler sadece armorun defansina arttirmaya yönelik , dedigin gibi o skilli veren tüm seti giyince fulleniyor skill leveli, ilginc ama bi o kadarda eglenceli yapmislar o kismi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oida

Legiana icin SOS attim dönen olmadi :D mecbur tek basima tamamladim, 2 kere bayiltti son hakkimdi artik yuvasinda uyur vaziyetteyken affetmedim, toplamda epey ugrastim 39 dakika sürdü görev ilk defa bu kadar uzun zamanimi aldi. Son 1 dakikasindan esintiler..

tam bir görsel şölen. başka bi dünya bu oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: brovazZ

Merhaba arkadaşlar, pri ve sec hesabı oyunu aynı anda birlikte oynayabiliyor mu. Daha önce deneyen oldu mu?

tabıkı oynanır oynanmayan oyun yoktur dediğin şekilde zaten. pri -sec en mantıklısı 100tl ye gelıyor pri sahıbı için, sec de 80tl. Pri kendi ana hesabında oynayabılır. sec alanda oyunun alındıgı hesapta oynayabılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Daha önce Monster Hunter oynamadım, dünyasını hiç bilmiyorum ilk defa oynayacağım bu bir sorun teşkil eder mi? ayrıca online sevmiyorum, tek kişi ilerleme var mıdır? ps plus zorunlu mu? cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Öncelıkle şimdiye kadar böyle bır oyun oynamadıgına emın olabılırsın buyuleyıcı bır atmosfer ve dunyası mevcut.

Sorun teşkili oyundan ne bekledıgıne baglıdır bı god of war hackn slash beklıyorsan yanlıs oyun. bır dark souls 3 beklıyorsan da yanlıs oyun. oyunun oynanışı dünyası, vuruş hissi ve genel oynama karakteri kendine özgü bunu izleyerek fark etmişsindir. Beta 2 gun acık ve ucretsızdı deneyebılırdın. Ancak tereddüt etmene gerek yok yenı hesap acıp dıjıtal hesap alsan ve satmak ıstesen anında satılır.

nintendo ve wii u geçmişinde yoksa bıraz yabancı gelır oyun ancak kolayca alısırsın.

Oyunun asıl zevk veren ve sosyalleştıren aynı zamanda oyun hıssıyatını ıkıye katlayan coop oynanışıdır. O monsterları beraber kesmenızdır.

Tabıkı tek basına baslayıp oyunun dunyasını amacını hıkayesını karakter gelişimini çözeceksın daha sonra onlıne oynarsın evet onlıne ıcın plus şart zaten psn plus olmadan ne guncelleyebılır ne onlıne ozellıklerden faydalanabılırsın Heralde plus kullanmayan bır ps4 kullanıcısıda kalmamıştır bu devırde. kısacası psn plus ps4 ıcın bır zorunluluk ancak gayet uygun plus ucretıde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 31 Ocak 2018; 4:3:5 >

• merhaba,

kılıcımızı nasıl keskinleştiriyoruz acaba?

iyi çalışmalar.
  • barisyeter B kullanıcısına yanıt
    Kısa yollar arasında var biley taşı (potionların orada) onu seçerek yapmanız lazım. Sınırsız kullanım sayısı vardır.
    Bazı balık çeşitleri daha da keskin yapıyorlar ama onlar sayılı.
  • 4 senedir PS4'te buyuk kucuk cogu oyunu oynarim bu kadar bagimlilik yapan surukleyici oyun bulmak nadir olmustur. Hani en kiyaslayabilecegim Destiny, Division sistemine cok benziyor aslinda oyun. Farming yapmak filan Destiny gibi neredeyse optional questler investigationlar tam bir patrol, strike havasindalar. Ama Destiny'yi mesela yer yutar bu oyun bana gore. Ciktigindan beri cok fena bagladi. Oyunun anlatmadigi cok sey var kendiniz kesfediyorsunuz oynanis, gelisim, itemler vs. Provizorden mesela 24 bin z ve 36 bin z fiyatlarinda defans ve atak gucelndiren itemleri aldim sirf inventory'ye koymaniz bile yeterli bunlari. Pahalilar ama cok etkililer.

4 kisi random investigation dalmak cok guzel ortalik karisiyor muthis sahneler oluyor. Canavarlarin hareketleri mimikleri cok guzel yapilmis. Yilin oyununa en buyuk aday olacaktir bence bu oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BERGX kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • Beyler bu arada oyunda squad sistemi var clan tarzinda sanirim, nasil kuruluyor? Bilen varsa kurarsa DH olarak squadimizi olusturalim Benim Hunter Level 9 su an da 10 olmak üzereyim.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam

• Legiana armor set efsane.

• Beyler oyunu oynayanlar ekleyelim birbirimizi bazı canavarları tek kesmek zorluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Beyler oyunu oynayanlar ekleyelim birbirimizi bazı canavarları tek kesmek zorluyor

Diablos görevim vardi kesemedim, sonra base e geri döndüm biri sos atmis diablosa katildim adama yardim icin catir cutur kestik :D , hazira görev yapmis oldum cok iyi oldu.

Psn: MrChivasss
  • Oida kullanıcısına yanıt
    Herkes PSN adresini yazsın ekleyelim birbirimizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Herkes PSN adresini yazsın ekleyelim birbirimizi

Kabul ettim hocam, squad kuralim bilen varsa clanla ayni görevi görüyor sanirim.
  • Bu arada Legiana setini öneririm en az 3 parca aldiginizda questlerden daha degerli item düsmesini sagliyor
  • Oyun boyut atladi bende High Rank olayi geldi canavarlar 6. Seviyeye cikti ve itemlerin alayi yenilendi alfa beta durumlari geldi her itemin alfa beta buildleri acildi. Ve hepsinin gorunusleri farkli muthis bir farming grinding olayi var oyunda. Ne acayim hangi buildi yapayim da onlar icin canavar kesmeye baslayip meteryal toplayayim derken beynim yandi su an. Slot olaylari geldi silahlara ve armorlara slot aciyoruz, slotlara dekorasyon takiyoruz hepsinin bir skilli var ve hepsinin skill seviyesi var.

Build sistemi ucsuz bucaksiz oyunda. Cesitlilik sinirsiz. 60 saati devirmisim ama acayip kafa karistiriyor yani hangisini yapsam nasil build kursam konusunda. Oyunu insan gibi yapmamislar cok detayli cok fazla sey var muthis olmus.

High Rank Anja Alfa armoru kurmaya goz diktim ve Anjanath+ farmliyorum simdi 6. Seviye. 4 kisi Anjanath+'ya daliyoruz felaket guclu canavar. Ama gelenler de bos degil oyle bir sahneler cikiyor efektler toz toprak ortalik bir karisiyor ki PS4 Pro'da fps dusuyor. Ama gorsel solen oluyor

Oyunun farming sistemi, item ve build cesitliligi su ana kadar cikmis en iyi oyunlardan biri. Bu konuda gordugum ismdiye kadar Destiny, Division'di Ps4te. Bunlardan daha psikopat olmus bence MH.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Şubat 2018; 2:52:52 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.