Şimdi Ara

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
54.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Monster Hunter: World - Defender Weapons Overview

-----

Monster Hunter: World - Defender Armor Overview

• Monster Hunter World: Iceborne - Safi'jiiva Siege Fragmanı | PS4

• Oyunda nasıl birlikte oynanıyor bı türlü anlayamadık. Arkadaş davet atıyor katılıyorum o göreve başlıyor ben şehirde kalıyorum yine. Girince arkadaşın online sesion a katıldın diyor ama ne o beni nede ben onu görebiliyorum. Görevi alınca party sayısı yine 1/1 gözüküyor başlatınca birimiz dışarıda kalıyor. Nasıl yapicaz biri anlatabilir mi. Çok tuhaf bı sistem var ortada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    Evet çok tuhaf bir sistemi olduğu aşikar.
    Kısaca özetlemek gerekirse,arkadaşın ile birlikte oynamak istiyorsanız yardım istediğiniz arkadaşınız yardıma çağırdığınız görevi bitirmiş veya görevin başlangıcındaki ufak sinematiği izlemiş olması lazım.
    Sizde bir göreve yardım çağırısında bulunmadan önce görevin ön sinematiğini izlemeniz ve ondan sonra yardım fişeğini ateşlemenz gerekir.
    Kısaca budur.
    Bu şahane oyunun ufak ve gereksiz bir zorbalığı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu az once aldim daha acmadim bile. Oncesinde de hic monster hunter deneyimim yok. youtubedan bilgilendirme videolari izliyorum artik oldugu kadar. Takimina adam arayan, hem ogretmekten sikilmayacak hem de bu oyuna bagi kuvvetli arkadaslar ekleyip aralarina alirlarsa sevinirim :)

Division, mass effect, witcher 3 gibi oyunlardan rpg veya aksiyon-rpg deneyimim var.
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Benimde nedense cok ilgimi ceken bir oyun. Fiyatida suan guzel. Alirsam size takilicam haberiniz olsun :)) sizde biraz oynadiktan sonra fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qLhF Q kullanıcısına yanıt
    Tabii ki beklerim, bu oyunun tadi birlikte oynayinca cikiyor. Hele bir baslayayim bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Oyunu az once aldim daha acmadim bile. Oncesinde de hic monster hunter deneyimim yok. youtubedan bilgilendirme videolari izliyorum artik oldugu kadar. Takimina adam arayan, hem ogretmekten sikilmayacak hem de bu oyuna bagi kuvvetli arkadaslar ekleyip aralarina alirlarsa sevinirim :)

Division, mass effect, witcher 3 gibi oyunlardan rpg veya aksiyon-rpg deneyimim var.
    Oyunun senaryosunda zaman zaman tek oynuyacaksin. Bu kısımdaki grafik ve oynanışa aldanma devam et.
    Japon kafasimi diyim bilinen oyun fanatigi zaten biliyormu diyim. Bu senaryo hic ilgi çekici degil çok arkadaş begenmeyip bıraktı çoğuda fanatik dscu oyun bittikten sonra eklenen mekanlar yapacagin buildlerle oyun harika oluyor devaminda oynuyacagin ki almadiysan siddetle tavsiye ederim icebourne dlcsi efsane 750 saat gömdüm 1000 saat daha eklenir.

• Senaryoyu bitirmek zorunda miyiz? Ilerlemeye etkili mi? Mesela karakter gelisimine katkisi var mi? Yoksa bounty veya raidlere gitmek yetiyor mu?

• quote:

Senaryoyu bitirmek zorunda miyiz? Ilerlemeye etkili mi? Mesela karakter gelisimine katkisi var mi? Yoksa bounty veya raidlere gitmek yetiyor mu?
    Assigment gorevleri yapip bitirmek zorundasin bu bir nevi tutorial olarak düşün. Zaten bitiminde icebourne assigment gorevleri basliyacak ayri bir oyun gibi düşün icebourne dedigim gibi pes etme sahaser bir oyun.

• Maalesef iceborne u almadim sadece ana oyunu aldim, cok pahali benim icin, ileride belki.ama yine de ortami gorup, arkadas ortami kurabilecek miyim bir bakacagim, eger olursa kasar almaya calisirim. Sagolasin yardim ettin.

Selam hocam, ben de oyunu ilk çıktığı dönem alıp 50-60 saat oynayıp, araya başka oyunlar girdiği için ve birlikte oynayabileceğim arkadaş ortamı bulamayınca bırakmıştım ama hep aklımdaydı bu oyuna dönmek. Uzun bir aradan sonra tekrar kaldığım yerden devam ediyorum oyuna bu aralar.

Oyuna hala devam edip yardımcı olmak isteyen, birlikte oynamak isteyen arkadaşlar varsa ve sorun olmayacaksa ben de katılmak isterim aranıza

• aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Bu durumda biz senin yanina katilmis okuyoruz sanirim , deneyimli olan sensin, ceptnn yaziyorum imzanda psnin var mi gormuyorum, sen beni ekleyebilirsin arzu edersen.

Psn : kenshiRounin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 31 Aralık 2019; 14:24:7 >
    Ben daha düşük seviyeli bir avcı sayılırım hocam benden çok çok uzun saatler oynayan, oyunun ustaları var Tamam ben ekliyorum sizi, başka eklemek isteyen arkadaşlar olursa diye

PSN: EnesGmc06

• quote:

Maalesef iceborne u almadim sadece ana oyunu aldim, cok pahali benim icin, ileride belki.ama yine de ortami gorup, arkadas ortami kurabilecek miyim bir bakacagim, eger olursa kasar almaya calisirim. Sagolasin yardim ettin.
    Ustteki yazımda dedigim gibi assigmentler şart oyunda rank sisteminde yukselip high rank gecmek için oyuncu topllugu komple icebourne geçti eski oyunda çok az kişi kalmıştır

• Gerekirse onu da alirim artik, en azindan su baslangici gecip birkac rank atlayayim. Simdilik base game de oldugu kadarla idare ederiz, zaten devamli oynayan 3 kisi veya sık oynayan 10 kisi yeter verimli bir grupta. Gorelim bakalim ilk once.

Toplulukda yardım isteyen sensin galiba. Psn'den tanıdım. :) Çetin öğrenme sürecinde tekrardan başarılar.

• Evet benim

Bir sekilde baslayacagiz. Zorlu da gecse kafaya koydum bakalim, yavas yavas seviye atladikca isinirim, ama simdilik :)

Benim oynanış sürem ikibin saate yakındı. Dlc, ana oyunu aldığım fiyattan fazla olduğu için ara vermek zorunda kaldım mecburen. Malum onca saat yapmadık build,silah vs. kalmadı. Oyuna alışırsanız çok keyifli ve temeli Co-op üstüne dayalı bir oyun deneyimi sizi bekliyor.

• Su anda beni bu oyuna baglayacak asil sey coop zaten, eger arkadas bulamazsam oyun olu dogmus olur benim icin. Bulursam sonunu getiririm. Sagolsun bir kac arkadas var simdiden, o sekilde ilerleyecegiz bakalim. Dlc indirime girerse duruma gore onu da alacagim

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.