Şimdi Ara

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
54.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan Switc'de olmasaydım bende gelirdim. :) Zelda ile boğuşuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitirince gel abicim, 1000 saatlik oyun bir yere gitmiyor, baslarsak biz de gidemeyecegiz zaten :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Daha önce 80 saatlik bir maceram var zaten. :) Dlc li bekliyorum belki o indirime girer. Belki düz sürüm alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dlc indirime girerse ben de bakacagim

• dlc ilk aldığımda biraz pişman oldum o fiyata fakat sonradan baya eklenti geldi gelmeye de devam edicek 600 saati aştım . oyunun co op oluşu baya etkiliyor. single player oynanıcak bir oyun değil.
  • Dostlar bu Item Bar kısmına istediğimiz eşyayı nasıl yerleştiriyorduk? Barrel Bomb koymak istiyorum ama ekleyemedim bir türlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iceborne Dlc bayağı ilgi çekici görünüyor ben de almak istiyorum ama şu anda indirimli fiyatı benim için de yüksek o yüzden bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aLdacTrack

Dostlar bu Item Bar kısmına istediğimiz eşyayı nasıl yerleştiriyorduk? Barrel Bomb koymak istiyorum ama ekleyemedim bir türlü.
    Artik oyunun oyuncusuyum ya, cevap vereyim; hic bir fikrim yok
    😁😁 Bunu bir çözersem iyi olacak bugün High Rank Rathian keserken bir takım fail durumları oldu 😁

• aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    To put them on your radial menu, you need them in your inventory first I think. Then when you're editting the radial, press RT/LT to switch tabs if needed. Go to what you want to change, press A/X and make the change. Save it after you're done by going to the item management section of your storage and make a preset by pressing the start button. Name it and save it. So you can get those same items back you had earlier encase you used all of them and can't use Y/Triangle to restock.

Soyle birsey buldum sana. Ilk inventorye atiyorsun, radial esya carkini duzenlemek icin RT/LT. Secip x. Save edip, starta basip bu yeni haliyle preset olarak atiyormussun.

Ben de ogrendim iyi oldu.
    Tamamdır hocam teşekkür ederim. Oyuna geçtiğim zaman bakayım buna

• Herkesin yeni yılını kutlarım oyun sever dostlarım. Almak istediğiniz yeni oyunlara kavuşmanızı temenni eder. Hepimiz için sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar diliyorum

• Dlc isteyenler suan master edition yani oyun+dlc 173 tl bundan daha aşağı dusmez yakin zamanda

• iceborne 50-80 arasi bir yere dusmeden alamam, hele ki su an, zaten henuz 2 lvl`im, arkadaslara davet atmaya utaniyorum sikmayayim onlari diye :) 50 lvl hunteri 2 lvl luku luku muydu neydi, kusa tek attirmayayim diye kendim kasmaya calisiyorum
  • Oyunu yeni indirdim online nasil oynuyoruz arkadaşlar ben birşey anlamadım bu oyundan? Silah kocaman çok yavaş hareket ediyor filan? Hangi silah almalıyım online nasıl oynarım yardım lazım

Dlc almadım

Single tadı çıkar mı bu oyunun??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 1 Ocak 2020; 15:26:11 >
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    Single takılmaya alışkın bir oyuncu iseniz tabikide eğlenirsiniz ama bu oyun Co-op üzerine kurulu bir oyun. Co-op oynamanın tadını aldığınızda sadece güç denemesi için tek dalarsınız canavarlara.
    Gelelim çevrimiçi oynamaya. Çağrı fişeğini ateşlemek için,öncelikle girdiğiniz görevlerde size canavarı tanıtan çok kısa bir ara sahne oluyor, izlemeniz ve görmüş olmanız lazım. Dinlenme bölgesine hızlıca dönüp yardım fişeğini ateşlemeniz yeterli ya da canavardan uzaklaşıp yine fişeği kısa yola alıp hızlıca aktif edip yardım çağırabilirsiniz.
    Dlc çıktıkdan sonra ana oyun görevlerine gelen giden nekadardır bilmiyorum. Ben de dlc almadım,takip etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 2 Ocak 2020; 10:5:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

Oyunu yeni indirdim online nasil oynuyoruz arkadaşlar ben birşey anlamadım bu oyundan? Silah kocaman çok yavaş hareket ediyor filan? Hangi silah almalıyım online nasıl oynarım yardım lazım

Dlc almadım

Single tadı çıkar mı bu oyunun??
    Kardesim bu oyun nev-i sahsina munhasir bir oyun. Destiny vs oynamissin anladigim kadariyla, sadece silahtan ve multi girememekten yakindigina gore. Bu oyunun silahlari boyle. Benim gibi shooter bazli oyunlardan geliyorsan iron bow oneririm, training bolumunde combolari ogrenip kullanmaya baslayabilirsin.

Illa kilic diyorsan, kilicin veya sececegin silahin mekanigine alisip combolari ogrenmen gerekiyor. O yavasliga, acikta kaldigin sureye, mesafeye alistiktan sonra silaha hakim olabiliyorsun ve etraftan okudugum kadariyla oyuna genel anlamda hakim olunca her bir silahi problemsiz kullanabilmen icin ve her bir silah icin yaklasik 1 haftaya ihtiyacin oluyormus.

Multiye girmek icin ya tabelalardan veya gorev veren adamlardan gorev alirken join quest diyorsun ve baskasinin gorevine giriyorsun, veyahut hemen uzerimdeki arkadasimin dedigi gibi kendin herkesin girebilecegi questine baslayip yaratigi gorup isaret fisegiyle destek cagiriyorsun. Ama ben de baslangic seviyedeyim join questte simdiye kadar 1 defa oyun bulabildim.

Kisacasi mutlaka arkadaslarinla girmen gerekiyor gibi gorunuyor oyun en azindan su asamada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 1 Ocak 2020; 19:41:30 >

• Uzun uğraşlar sonucu Nergigante canavarını kesmeyi başardım. Gerçekten zorlayıcıydı, bir zor canavar gitti sırada daha çılgın zor canavarlar var 😁

Ayrıca Nergigante armor seti çok hoş görünüyor bayıldım doğrusu 🙂

• Oyunu aldactrack kardesimle oynuyoruz, 2 kisi oynaniyor evet ama yanimiza en azindan 1 ucuncu alinca, hele de biliyorsa bambaska oluyor. 4 kisilik ekiple elder kesecegimiz gunler gelir mi, zor ama umidimiz var
    Dün çok keyifliydi, oyunun asıl tadı Co-op olarak çıkıyor gerçekten 😁

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.