Plus ile verilmedi ki. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- (53. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: VenomstrPlus ile verilmedi ki.
Düz monster ek paket degil tr psnde verildi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyunun asıl kitlesini iyi araştırırsan arkadaşa verdiğim cevap daha anlaşılır olur.
Ayrıca ps5 daha çok yeni bir alet.Nintendo'ya yeni çıkmış bir oyundan başını kaldırıp, 60fps veya yüksek kare hızlarında oyunu tekrar deneyimlemek isteyenlerin pek fazla olacağını sanmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Monster Hunter: World Satışları 20 Milyona Ulaştı
Capcom, Monster Hunter World: Iceborne Master Edition dahil olmak üzere Monster Hunter: World'ün dünya çapındaki toplam satışlarının 20 milyonu aştığını duyurdu.
-
Aşssa ne olur. Yeni nesil yaması yapamıyacak kadar kafasızlar.
Ben bu oyunu oynadim. Volkanik dag bossunu yendikten sonra biraktim. Cunku oyunlarda donguye girmeyi sevmiyorum.
Oyunun basinda benden cesitli canavarlari kesmemi istiyor. 4-5-6 derken iyice daraldim. Ben kestikce onlar kaciyor 2 -3 defa kactiktan sonra yakaliyorum ama diger gorev yine ayni farkli canavar. Ozellikle ucan Dragonlar bi kacinca yakalamasi 15 dakika suruyor. Neyse tam dedim benlik degil, sonra hikaye ilerledi. Ohh dedim tamam simdi basliyo asil.
Level 11 oldu high rank gorevleri almaya basladim. Ana gorev vermedi. Kafana gore optional gorevleri yapabilirsin diyor. Ana gorev de bu optional gorevlere gore ilerliyor. Gorev: belli yaratiklari kesmek. Bu yaratiklar guclu ama kestikce gorev barini dolduruyor. En az 10 tane kesmem lazim ki gorev bitsin. Yahu dedim, bu nereye kadar boyle devam edecek. Tekrar basa donduk... zaten hic online oyuncu da yok. 50 tane yaratik kestiysem bi tanesine yardim almisimdir. Ne kaybettim bilmiyorum ama sonunda biraktim. Yorucu bi oyun oldu benim icin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Denver -- 20 Ekim 2021; 5:4:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam oyunun mantığını sanırım anlamamissiniz. Oyun sürekli canavar kesme üzerine. 800 saatten fazla oynadım bu oyunu. Mantığını anladığınizda türü de severseniz zevk alarak oynarsınız.
Tamam da hocam ayni seyleri yapmaktan yoruldum.
Ozellikle canavarin beni sersemletmesi beni acayip uyuz etti. Bagiriyor sersemliyorum, uzerimden ucuyo sersemliyorum. Oyunu da akici oynatmiyor.
Canavarlarda yapay zeka yok. Hepsi cani azalinca kaciyor sonra bi daha kaciyor. Olduremezsen sonsuza kadar kaciyor. En son sakatlanip topalliyorlar. Sanki surekli ayni sahneyi oynuyor gibi hissettim.
Oyun cok guzel ama bi MMORPG oyun mantiginda. Benzer seyleri yapip karakter gelistirme uzerine. Bu tarz oyunlari cok oynadigimdan pek tahammulum kalmadi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun senaryo bittikten sonra başlıyor. Malesef çıgu kişide senaryoda bırakıyor. Oyun muazzam bir oyun.
Muazzam. Sonuna kadar hak ediyor.
icebornede pc de charge blade ile nasıl guard kullanılıyor.tuşu bulamadım.monster hunter de ctrl idi.bunda değil.
-
Arkadaşlar oyunun çevrimiçi tarafı ne durumda?
Iceborne alsam yardıma gelecek birilerini bulabilir miyim?
Arkdslar ps5 te beyaz bulanik gibi oyun cok yoruyor gozu bu problemi yasayan oldumu
Bende normal.
ayarlari kistim biraz duzeldi gun isiginda problemi yasayan var yurtdisindada baktim forumlara tvden ve oyunun renk paletiyle ilgiliymis
Oynayan varsa ekleyebilir
saiRounin
Yeni mi başladınız?
2. tur yeniden basliyorum, 500 saat + iceborne ortasindayim su anquote:
Orijinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE
Yeni mi başladınız?
Yeni karakterle 0 dan basladim, giyinip kusanmak biraz zaman alacaktir ama fazla surmez sanirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 12 Aralık 2022; 17:19:55 >
Benim de bin saati aşkın bir karakterim var ama çok uzun zamandır girmiyorum ayrıca ek pakette yok.
Premium iceborne u vermedi mi? Verdi diye biliyorum
Oyun ek paketle bambaska oluyor. Zorlugu, eglencesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 13 Aralık 2022; 1:38:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X