Şimdi Ara

Monster'ın Yeni MSI Kasalı Notebookları Satışta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya hiçbi yerde GTX 660M testi göremiyorum. kararsız kalıyorum almaya!
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Ya hiçbi yerde GTX 660M testi göremiyorum. kararsız kalıyorum almaya!

http://forum.donanimhaber.com/m_58911317/tm.htm bu konuda gtx660 ında olduğu kıyaslamalar var bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mipek -- 7 Nisan 2012; 22:50:33 >
  • off yaaaa neden beklemedim 2 3 hafta dell aldım simdi cillop gbi leptopu alamıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Ya hiçbi yerde GTX 660M testi göremiyorum. kararsız kalıyorum almaya!

şuana kadar nvidia kartlarının bir üst serinin modeli bir önceki serinin aynı modeline göre hep üstün oldu mesela GTX 560m > GTX 460m GTX 660M de 560m den üstün olur 570M performansına baya yakın bir kart olur tahminen
  • quote:

Orijinalden alıntı: crower74

kasa buysa fena durmuyor...

http://www.msi.com/product/nb/GT685-GT685R-.html

http://www.youtube.com/watch?v=lJFXthMAKKY

bu eski kasası geçen sene vardı bu sene msı yeni kasası var ama klavye ışıklı değil bitek bide klavye tuşları dandik gbi duruyo

• Beyler uzun zamandır bu modeli düşünüyorum.30 nisana kadar sipariş indirimi ve ekran kartı (560M) seçenekleri gelmişken fiyat 2.227,99 TL oluyor.Bu da demektirki bütçemde fazlalık var.

Ram ve ssd seçeneklerini zaten yapacağımda mat led ekran seçeneği kafama takıldı.247,50 TL+KDV ödemeye değermi? Şu ana kadar hiç. leptop almadım mecburiyetten alıyorum.Hangi ekran parlak hangisi mat + ları - leri nedir bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.

İyi forumlar.
  • Parlak ekranda kendini görürsün:) MAtta böyle bi problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmErenay#

Beyler uzun zamandır bu modeli düşünüyorum.30 nisana kadar sipariş indirimi ve ekran kartı (560M) seçenekleri gelmişken fiyat 2.227,99 TL oluyor.Bu da demektirki bütçemde fazlalık var.

Ram ve ssd seçeneklerini zaten yapacağımda mat led ekran seçeneği kafama takıldı.247,50 TL+KDV ödemeye değermi? Şu ana kadar hiç. leptop almadım mecburiyetten alıyorum.Hangi ekran parlak hangisi mat + ları - leri nedir bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.

İyi forumlar.

işlemciyi 3820qm almaya çalışın. hatta 8 gb ram yeter de artar bile ssd ve işlemci artırın

• quote:

Orijinalden alıntı: OmErenay#

Beyler uzun zamandır bu modeli düşünüyorum.30 nisana kadar sipariş indirimi ve ekran kartı (560M) seçenekleri gelmişken fiyat 2.227,99 TL oluyor.Bu da demektirki bütçemde fazlalık var.

İyi forumlar.

İşlemci ve ekran kartı size yetiyorsa baz nasıl sunulmuşsa öyle alın.Ssd yi şimdi almayın geçenlerde hb kampanya yaptı 300küsüre 120gb verdi yanlış hatırlamıyorsam. Yazın İnşallah düşer ssd fiyatları monsterdan almanızın avantajı yok hatta alırsanız baz olarak verdiği hdd'den de olursunuz.Ekran size kalmış iyice araştırın.

• @AtiMX4
    Teşekkürler bunu düşüneceğim.

@yqavuzhyan
    İşlemci bana yeterli gibi görünüyor fazla sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

@Revenge®
    Yorumunu dikkate alıp işlemci ve ekran kartını değiştirmeden muhtemelen mat led ekranlı alacağım.Zaten bana leptop yazın lazım olacak.SSD içinde kampanyaları takip etmem lazım.
  • Arkadaslar urunu mart sonunda bende almıstım ve bende kasasını basta begenmemıstım resımlerınden ama facusa gıdıp canlısını gorunce kasa baya hosuma gıtti resme aldanmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kupa10

Arkadaslar urunu mart sonunda bende almıstım ve bende kasasını basta begenmemıstım resımlerınden ama facusa gıdıp canlısını gorunce kasa baya hosuma gıtti resme aldanmayın

Yani şuan bu modeli kullanıyormusun yoksa sende benim gibi gidip görüp beyenenlerdenmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysteri0uS

quote:

Arkadaslar urunu mart sonunda bende almıstım ve bende kasasını basta begenmemıstım resımlerınden ama facusa gıdıp canlısını gorunce kasa baya hosuma gıtti resme aldanmayın

Yani şuan bu modeli kullanıyormusun yoksa sende benim gibi gidip görüp beyenenlerdenmisin

evet bende gıdıp gorenlerdenım hazıran sonu gelır anca
  • quote:

quote:

quote:

15,6 sının siparişinimi verdin ben 17,3 ü düşünüyorum ama bilemiyorum hala senin sipariş hangi tarihin bu arada

• Haydaa bu baslıgı okuyunca iki tane 17 inc kasası oldugunu farkettim. Ben tek zannediodum. Yarın bilgi aliyim bari.
    Sonucta bi kere aliyorum. Tabii ONERİLEREDE acıgım.
    Benim icin gorunus en son geliyor. Onceligim sogutma ve pratiklik. İsterse dunyanın en agır ,en cirkin laptopu secilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 14 Mayıs 2012; 23:03:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

Haydaa bu baslıgı okuyunca iki tane 17 inc kasası oldugunu farkettim. Ben tek zannediodum. Yarın bilgi aliyim bari.
    Sonucta bi kere aliyorum. Tabii ONERİLEREDE acıgım.
    Benim icin gorunus en son geliyor. Onceligim sogutma ve pratiklik. İsterse dunyanın en agır ,en cirkin laptopu secilebilir.

İyi bakta bizide bilgilendir :=)
  • İkiside iyidir diorlar. Ben tercihimi sade eski olan kasadan yana kullandım sogutmasına guvenip.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

15,6 sının siparişinimi verdin ben 17,3 ü düşünüyorum ama bilemiyorum hala senin sipariş hangi tarihin bu arada

26 marta sıparıs verdım ben

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

26 marta sıparıs verdım ben

Hangi tarihler arasında eline ulaşacak peki ve hangi modele karar kılmıştın sen

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.