Şimdi Ara

Monster Işık Sızması Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 hafta öncesine kadar Monster Abra serisinden bir notebook aldım. Ekranda bariz ışık sızması var akşamları ekranda bariz derecede belli oluyor. Kullanımı etkiliyor yani rahatsız ediyor. Bu gün telefonla kendilerini aradım ve ışık sızmasının normal olduğunu ve buna yapacakları birşeyin olmadığını söylediler. Türk firması diye forumda desteği iyi diye güvendik aldık fakat daha bir ay bile olmamışken bu tür sorunları yaşıyorsam ne olur bilmiyorum. İkinci arayışımda resim atın çekin değerlendirelim dediler. Mail olarak resim atıcam buraya da eklerim umarım sorun hallolur açıkcası tırsmaya şimdiden başladım Monster dan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak edenler olursa resim aşağıdaki gibidir sol üst köşede bariz ışık sızması

https://postimg.org/image/rd8qe441j/
  • Bu ne böyle yuh! Gidin verin servise tatlı dille konuşun bence

• AlmostFly kullanıcısına yanıt
    Hocam kendilerini telefonla aradığımda normal olduğunu yapacak birşeylerinin olmadığını söylediler ikinci defa aradım gönülsüz şekilde gönderin dediler sorun yoktur deyip geri gönderseler işlerim aksayacak yani ne yapacağımı bilemedim resmen ayıp yaptıkları

• onealss kullanıcısına yanıt
    Ben sizin yerinizde olsam dava açardım ama siz bilirsiniz

• Geçmiş olsun , İstanbul'daysanız yüz yüze görüşüp oradaki müşteri hizmetlerine durumu izah edin , böyle bir ışık sızması kabul edilemez . Tek nokta olsa eyvallah dersin ama her yerden sızan ve ortaya kadar gelen bir ışık sızması hiç bir firma tarafından kabul görmez.

Gerekirse değişim talep edin .
  • Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için, Ankara'dayım malesef İstanbul'a pek yolum düşmüyor.
  • Ne oldu bilgisayarınız gönderdiniz mi monstera ne dediler

• bu konuda herkes paronayak gibi ondan dolayi ilkinde onemsememistirler. sizinkinde ciddi sekilde var. fotografi gonderin.

• Tekrar merhaba arkadaşlar,

malesef göndermedim. İstanbul'da olsam yüzyüze görüşecektim de göndersem boş döner diye düşünüyorum. Adamlarla telefonla konuştuğumda aynen şunu dediler: Işık sızması genel olarak ürünlerimizde var dediler. Bir firma çalışanı nasıl bu kadar kendini kötüleyebilir anlamadım. Anlam da veremedim. Yani Monster bir notebook alsam illa ışık sızması mı olacak ? O zaman neden alayım ki bilgisayarı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onealss -- 29 Temmuz 2016; 23:48:09 >
  • bu işler gerçekten şans işi. paylaştığın görsele baktım da ışık sızması değil bu. disko topu mübarek. ben de tulpar serisi almıştım bende de çok az miktarda ekranın sağ alt köşesinde var ama oyun oynarken veya film izlerken performansa etki etmiyor
  • Dell 7559 dada ışık sızması vardı ilk hafta hiç aramadan servise gönderip doa raporunu almıştım sonra da para iadesi.

• Yeni aldıysan ilk 15 gün para iadesi var. Bence iade et.
  • ışık sızması aklıma hiç gelmemişti ta ki karanlıkta cihazı kullanana dek :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.