Şimdi Ara

Işık Sızması Normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa lcd tv aldık. Parlak sahnelerde sıkıntı yok ama siyah arkaplanda ve 21:9 filmlerde beni rahatsız ediyor biraz. Televizyon VESTEL 55UD8400

Resimlerde daha abartılı gözüküyor, normalde daha az.

Işık Sızması Normal mi?
    Işık Sızması Normal mi?
    Işık Sızması Normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• joven kullanıcısına yanıt
    Hocam daha bugun kuruldu televizyon, be yapmaliyim servis mi cağırıyım yoksa satıcı veya hepsiburada ile mi görüşmeliyim. Bu ayıpli mala girer mi?

Edit: Aradım servis kaydı oluşturdum. Bakalim servis ne diyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 15 Ocak 2018; 20:20:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

Keşke servisi çağırmadan internet üzerinden aldığınız için cayma hakkınızı kullansaydınız.

Bakalım çağırdık bir kere Vestelin servisi iyi diye duymuştum. Zaten servis hatalı derse vestel kendi değiştirecek, servis sorun yok bu normal bir şey derse de beğenmedim diye ben iade ederim televizyonu.
  • Değişim iste kardeş böyla panel olmaz.
  • Servis gitti az önce, siyah ekranda fotograf çekti gonderdi sonra birini aradi, telefondaki işte bu bir kusur degil hepsinde var dedi bize gelen elemanda müsteri rahatsız olmuş değiştirilmesi lazim diyince bu sefer mavi ekran açıkken fotograf istedi, dedim ölü piksel yok sadece ışık sızması var zaten sadece siyahta belli oluyor. Yok merkezden oyle isteniyor diyince çekip gonderdi, 2 güne Manisa dan aranacakmisim bakalim gelişmeleri yazarim. Bu hafta bu iş halledilmezse Pazartesi hepsiburada dan iade talebi açarım artık.
    @joven @notropil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 16 Ocak 2018; 19:43:58 >
  • Direk itiraz et ya bu ne ya televizyonmu lambamı belli değil o kadar sızma varki resmen perde çekilmiş sanki panele tmm kimse oled beklemiyor ama bu tarz kusurlu paneller direk çöptür, izlenmez bu ,baktın sıkıntı çıkardılar direk ver mahkemeye dilekçe.. bağığırın çağırın onca para verdiniz kimse kimseye 1 lira vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Direk itiraz et ya bu ne ya televizyonmu lambamı belli değil o kadar sızma varki resmen perde çekilmiş sanki panele tmm kimse oled beklemiyor ama bu tarz kusurlu paneller direk çöptür, izlenmez bu ,baktın sıkıntı çıkardılar direk ver mahkemeye dilekçe.. bağığırın çağırın onca para verdiniz kimse kimseye 1 lira vermiyor

Valla dediğiniz gibi hocam, belgesel ve futbol maçı dışında hicbir şey izlenmiyor. Siyah diye bir şey yok tv de Az once tekrardan eve gelen servis elemanı aradı mavi resimde bir şey gözükmüyordu sadece siyahlari yolladim merkeze, yarin geldigimi teyit etmek amaçlı aranabilirsiniz dedi kapatti. Servis konusunda ilgililer ve kibarlar. Islerin hakem heyetine kadar gidecegini sanmiyorum , zaten bu resimleri görüpte bu televizyon normal diyen adam anca kördur herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Direk hepsiburada ile hallet isini. Ayni seyleri ben de yasadim. Vatan dan 49ks8500 aldim. Kuruldu falan. Daha sonra bulutlanma falan rahatsiz etti. Ustune kasada acik vardi. Samsung servisi geldi. Sorunun ne oldugunu tam olarak anlamalari icin pencerelere battaniye falan takmistim. Icersi zifiri karanlik olsun diye. Neticede bu kadardan bisey olmaz dendi bende direk cayma hakkimi kullandim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremec

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Direk itiraz et ya bu ne ya televizyonmu lambamı belli değil o kadar sızma varki resmen perde çekilmiş sanki panele tmm kimse oled beklemiyor ama bu tarz kusurlu paneller direk çöptür, izlenmez bu ,baktın sıkıntı çıkardılar direk ver mahkemeye dilekçe.. bağığırın çağırın onca para verdiniz kimse kimseye 1 lira vermiyor

Valla dediğiniz gibi hocam, belgesel ve futbol maçı dışında hicbir şey izlenmiyor. Siyah diye bir şey yok tv de Az once tekrardan eve gelen servis elemanı aradı mavi resimde bir şey gözükmüyordu sadece siyahlari yolladim merkeze, yarin geldigimi teyit etmek amaçlı aranabilirsiniz dedi kapatti. Servis konusunda ilgililer ve kibarlar. Islerin hakem heyetine kadar gidecegini sanmiyorum , zaten bu resimleri görüpte bu televizyon normal diyen adam anca kördur herhalde

forumdaşım sürekli güncel tut haberdar etti bizi sanki ben tv aldım bu lanet olayı yaşadım gibi sonuna kadar gidelim baktın ik muk ediyorlar gereken neyse yardımcı oluruz...

• Backlight bleeding şampiyonu bu tv hiç şaşırmadım neden mi çünkü vestel yani koca bir ÇÖP

Hocam direk iade edin gitsin hiç uğraşmayın keşke forumda tv araştırması yapsaydınız sizin için çok daha hayırlı ve iyi olurdu neyse geçmiş olsun artık.

Bu tv markası milleti resmen enayi yerine koyuyor.

#VESTEL 'e hayır alma aldırma !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Sizdeki sorunun boyutunu görmeniz için bu foto size bir fikir verir

Işık Sızması Normal mi?

Hocam tv niz ne acaba ? film,dizi ve bol ps4 pro oynamak için bu boyutlarda bir tv bakıyorum aklımda da sony vardı. Fotoğrafta gayet yakışıklı duruyor hangi model acaba tv ?

• Bugün sms geldi ve hemen ardindan arandım, değişim onaylanmış. Araya hafta sonu girdiği için büyük ihtimal haftaya gelirmiş yeni televizyon.

• Çöp lcd tv lerin kronik sorunudur ışık sızması ama Vestel gibi dandik markalarda bu sorun cok daha fazla görülüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    hocam arkadaş bir baksın bakalım menü 4725 tuşlayıp panel lg mi ?Bu kusur vestel den çok çöp panel üreten lg veya samsungdur.Ha vestel bu kusurlu panelleri bilerek mi alıyor bilemiyorum ama böyle olsa lg samsung forumlarında benzer şikayetler olmazdı.Aslında bu tarz sorunlar kasa yapısı itibariyle nakliyeden den kaynak lı olabiliyor.Özellikle duvara asılan tvlerde nakliye sırasında panele baskı yapılan tv lerede görülüyor.

bende 47ph9090 var lg panel li ekran arkadşınki gibi leş durumda çağırdım normal falan dediler itiraz ettim baktım başolmuyor bıraktım ucunu zaten garantisinine az kalmıştı.Ancak sıkıntı yaratmıyor.Ninemdeki vestelin ise paneli vestel in kendi toplam a üretimi on numara gram sızma yok.Yine de vestele kızdığımdan yatak odasına 500 liralık sunny axen aldım 71 ekran paneli scot diye çin malı birşey taş gibi gram sızma yok.Diyeceğim samsung a lafım yokta lg den uzak durun tvde ve çamaşır makinasından eee birde tabii cep telefonu😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• meeb kullanıcısına yanıt
    Dediginiz nunarayı tuşladım, ama pek bir şey anlamadim hocam Kafama ise tv aps time takildi. Ne demek oluyor bu?

Işık Sızması Normal mi?

• Televizyon değiştirildi yeni kapali kutu televizyon kuruldu. Şuan hava aydinlik bir şey belli olmuyor akşam karanlikta tekrar bakacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 25 Ocak 2018; 11:38:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.