Monster abra a5 13.4 ürününe sahibim fakat 2. kez olacak şekilde menteşesi kırıldı. Benden kaynaklı en ufak problem yok, dandik ve ucuz malzeme kullanmalarından ötürü. Ben bu bilgisayarın çerçevesini veyahut kasasını nasıl komple değiştirebilirim. Alüminyum çerçeve ile değiştirme şansım var mı? Kendileriyle iletişime geçtiğimde ürünü gönderin dediler fakat tamir olan ürün 3 ay geçmeden tekrar kırıldı, ya şanssızlık ya da iyice tamir etmeyişlerinden kaynaklı. Pandemi dolayısıyla gönder beklet geri al derken en az 2 hafta bilgisayarsız kalacağım ve hiç iyi bir seçim değil bu. Markayı karalamaya çalıştığım falan yok kimse yanlış anlamasın. Zamanında etraflıca araştırıp gerek fiyat gerek ise Türk ürünü (tartışılır ama az da olsa sağladıkları istihdam ve paranın yine de bir kısmının ülkemizde kalması sebebiyle) olduğundan kendilerini tercih ettim. Gayet ilgililer ama bu sefer kendim tamir etmeyi planlıyorum. Tekrar kırılmasın diye nasıl bir şey yapabilirim, komple çerçeveyi değiştirmek istiyorum, aynı sorunu tekrarlamasın diye. Tavsiyelerinizi bekliyorum... |
Bildirim