|
Monster & lenovo. Bu kadar mı kötü monster
-
-
monster ve muadili markalar çinli üreticiden alıp logo basan markalar. birebir aynı laptop amerikada başka, almanyada başka marka ile satılıyor zaten bakabilirsiniz. tü kaka denecek bir durum yok dünyanın en çok satan bilgisayarlarındandır muhtemelen. ben de kullandım memnun da kaldım fakat f/p değilse alınmasının hiçbir mantığı yok bana göre. şu piyasada yeni nesil omen, legion gibi modeller daha ucuzken monster tercih etmek bana saçma geliyor.
-
Arada 250₺ fark var ama zaten oda +256gb ssd ile kapanıyor. Birisinin ekranı 17.3 diğerinin işlemci r7 4800h başkada fark yok. Sanırım dediğiniz gibi legion varken monster alınmaz sağolun -
Ben de 17 inç olan bir modelini düşünüyorum açıkçası 2070 ekran kartı var. Fakat ekran kısmı düşündürüyor. Youtube da bir incelemede sordum, ekran kodunu söyledi arkadaş. Renk olarak iyi ama 30ms diyor panelook.com 'da. Birisi ise monster'a sordum hepsi 3ms dedi diyor. Ya arkadaş kodu yanlış söyledi ya monster yanlış biliyor anlamadım. Yorumlarda konuşmamız mevcut.
-
monster eskiden cok ucuzdu, o yuzden tercih ediliyordu. Hatta sipariş verip 2-3 ay bekliyordunuz falan. Şu anlık bir esprisi yok hatta normal markalardan daha pahalı.
-
Monster aldım 12.gün bozuldu ve para iadesi yaptılar. İşte lenovo kullanıyorum 5. yılı ikinci el aldık tek bir sıkıntısı bile olmadı kullanım tecrübelerim bunlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X