Şimdi Ara

Monster Level'den sonra drop kalitesi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: golddragonx

Monster Level'den sonra drop kalitesi ?

Az önce düştü.Şimdiye kadar düşürdüğüm en sağlam item.

O item görüp görebileceğin en iyi roll lere sahip hepsi maks değerde! Bence 100-200-300 den gideri var. Piyasa düşmeden sat! Yakında 10m e alacam All resli bi WitchinHour

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkankuyumcu -- 23 Ekim 2012; 9:48:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birkankuyumcu

quote:

O item görüp görebileceğin en iyi roll lere sahip hepsi maks değerde! Bence 100-200-300 den gideri var. Piyasa düşmeden sat! Yakında 10m e alacam All resli bi WitchinHour

kullanıyorum dostum, satarmıyım hiç

• quote:

Bu konu bence tartışmaya bile açık değil. SONUÇ BELLİ

*Hangi partiye girsem İLLAKİ 1 kişiye Legend düşüyor.
    *180 saat 1.0.4 te 10 legend 1 set görmüştüm - 10 saat 1.0.5 oynadım 4 legend 4 set düştü.

Legend drop iki kat diyorlar ama bence 4-5 kat artmış gibi. Daha dün bi arkadaşa tek run da 3 tane legend düştü. Böyle her gün düşüyormuş.

Şimdi o eski haline alışmışım ya yadırgıyorum. Hatta Diablo 2 de bile bu kadar bol düşüyormuydu diye düşünmeye felan başladım. O derece şaşkınım yani...

Yavaş derler adama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

*180 saat 1.0.4 te 10 legend 1 set görmüştüm - 10 saat 1.0.5 oynadım 4 legend 4 set düştü.

Legend drop iki kat diyorlar ama bence 4-5 kat artmış gibi. Daha dün bi arkadaşa tek run da 3 tane legend düştü. Böyle her gün düşüyormuş.

Şimdi o eski haline alışmışım ya yadırgıyorum. Hatta Diablo 2 de bile bu kadar bol düşüyormuydu diye düşünmeye felan başladım. O derece şaşkınım yani...

Sonuç kime göre belli nasıl bir sonuç çıkarabiliyorsun ben anlamadım.

300 saat 1.0.4 te 4 legend ( çöp) 0 set - 50 saat 1.0.5 1 legend (çöp) 0 set

böyle bir kanıya nasıl vardın ben şaştım kaldım yani kusura bakma...

• Oyun hayatım boyunca ilk defa dün bi oyunda 2 legend düştü biri 62 ilevel biri ilevel 60 afedersin ama sokayım öyle legend'e act1 mp3 yaptım nasıl olsa actler eşitlendi dedik yine hayır yok.

önceden 1 hafta bi legend düşerdi 20-40m arası satardım
  • 1.0.4 ve öncesi 1 tane ring çıkmıştı ve her zamanı ki gibi çöptü. 1.5 den sonra ise günde 2-3 saat oynuyorum ve her gün 2 tane legend düşüyor. 8-10 tane leg düştü ve 3 tanesi işe yarardı. Hatta birini yanlışlıkla yere attım ve kaptılar hemen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benignant61

quote:

Sonuç kime göre belli nasıl bir sonuç çıkarabiliyorsun ben anlamadım.

300 saat 1.0.4 te 4 legend ( çöp) 0 set - 50 saat 1.0.5 1 legend (çöp) 0 set

böyle bir kanıya nasıl vardın ben şaştım kaldım yani kusura bakma...

Hocam sadece bana düşse benim balım diyecem. Ama her partide 1 arkadaşıma legend düşüyor. Keza aşağıdaki mesajlardada millet bayağı düşüyor diyor. Bu yüzden bu kanıya vardım. 1.0.4 öncesi millet hiç legend set yüzü görmedim diye konu açardı.

• Evet set/leg sayısında artış var ama senin dediğin gibi 10 saatte 4 leg 4 set gibi bir artışta yok tabii ki, olamazda....

• quote:

quote:

quote:

kullanıyorum dostum, satarmıyım hiç

Tavsiye olarak söylüyorum. Eğer çıkan bir item ufak yada büyük bir artış sağliyacaksa sizin karakterin upgrade için fakat piyasada satış fiyatı direk size 3-5 arası upgrade yaptıracak kadar item almanızı sağliyacak bir fiyata sahipse ve satılma potansiyeli varsa durmayın satın derim. Gelecek olan gold ile bir item karşılığında 3-5 tane üzerinizdekinden kat kat daha iyi item alma potansiyelini yakalamış olursunuz. Tabi karar yine sizin.

• yaklaşık 50 run yaptım istatiatik için. mf 235 mp3 ilk 20 run a3 idi pek drop yoktu. Kalan 30 run a1 a2 a3 şeklinde sırayla yaptım drop kalitesi daha iyiydi. 3 leg düştü toplam hasılat 20m. Bana gayet iyi geldi.

• Par.lvl4, Mp 1-2 , 2-3 saatte 1 tane çöp leg. düştü sadece, düşen rarelerin ise sadece biri 1 m den fazla ediyordu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.