Şimdi Ara

MONSTER M980NU EKRAN DONMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler ilk önce konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum, eğer yanlış yere açtıysam doğru yere taşınmasını rica edicem.Elimde Monster M980NU marka laptop var ikinci el olarak aldım.Sisteme windows 7 kurdum, tüm sürücüleri kurduktan sonra ekran kartınıda güncelledim.Fakat özellikle film izlerken vede oyun oynarken ekran donuyor, bazende görüntüyü komple kesiyor, ama seste bir sıkıntı yok.Donmadan Önce ses titremesi gibi bir sorun yada kasılma yaşıyorum donanımsal olduğunu düşünmüyorum çünkü ekran kartını kurmadığımda bir sıkıntı yaşamadım.Buradaki forum sayfasında bununla ilgili bir yazışma farkettim.http://forum.donanimhaber.com/m_5793092/mpage_130/tm.htm.Siz değerli forum yöneticilerinin vede arkadaşların yardımını istiyecem.Saygılar

• Isınma durumunu ölçtünüz mü? Ekran karı sürücüsünden önce böyle bir sıkıntı yaşamadığınızı söylüyorsunuz hangi sürümü kurdunuz son sürümse farklı bir sürüm deneyin.
  • Laptopun soğutma sistemi çok iyi 1inci ekran kartı boşta iken 45 ikincisi ise 44 derecede, yükte oyun oynarken ikiside 49 dereceyi geçmiyor.Fakat bu donma olayını her zaman yapmıyor, nedense çaresini bulamadım.
  • sürücüler içinde şuan şuan nvidia gtx 280m 327.23 yüklü diğeri ondan bir önceki sürümdü.
  • Yardım edebilecek biri yokmu forumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skane

İyi günler ilk önce konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum, eğer yanlış yere açtıysam doğru yere taşınmasını rica edicem.Elimde Monster M980NU marka laptop var ikinci el olarak aldım.Sisteme windows 7 kurdum, tüm sürücüleri kurduktan sonra ekran kartınıda güncelledim.Fakat özellikle film izlerken vede oyun oynarken ekran donuyor, bazende görüntüyü komple kesiyor, ama seste bir sıkıntı yok.Donmadan Önce ses titremesi gibi bir sorun yada kasılma yaşıyorum donanımsal olduğunu düşünmüyorum çünkü ekran kartını kurmadığımda bir sıkıntı yaşamadım.Buradaki forum sayfasında bununla ilgili bir yazışma farkettim.http://forum.donanimhaber.com/m_5793092/mpage_130/tm.htm.Siz değerli forum yöneticilerinin vede arkadaşların yardımını istiyecem.Saygılar

Sn. Skane

Ekran donması yada bozulması ile ilgili anlık bir fotoğraf var ise göndermenizi sizden rica ediyorum.

Saygılarımla,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Leptop Kasma Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.