Şimdi Ara

Oyunlarda Anlık Takılma Sorunu MSI GE 72 6QD 267XTR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    (MSI GE72 6QD 267xtr) Cihazımda oyun oynarken saniyelik olarak takılmalar yaşıyorum.
    Hangi oyun olursa olsun farketmiyor. Geçenlerde League of Legends oynadım onda bile oluyor.
    Görüntü ayarlarıyla ilgili bir problem olmasından şüphelendim ve oyundaki grafik ayarlarını en düşüğe getirmeme
    rağmen bu sorun devam ediyor. Özellikle CS GO oynarken çok sinir bozucu oluyor. Oyunlar ssd ye kurulu. Sorun
    sadece bende mi var diye msi kullanıcısı olan arkadaşlarıma da sordum. Onlarda aynı durumdan şikayetçi.
    Bilgisayarımda Windows 10 uefi olarak yüklü. Her sürücü güncel. Sorunun yazılımla alakalı olduğunu düşünüyorum.
    Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa
    yardımcı olurlarsa sevinirim.(Ekran Kartım GTX 960m)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DYounGg -- 22 Nisan 2016; 4:36:52 >

• Merhaba sevgili dostum ben de yaklasık 5 hafta önce MSİ'dan Ge62 serisi bir laptop almıştım.Aynı ürünü alan bir arkadasımla karşılaştırdık programlar vs nası etkiliyor diye.Fakat şöyle bir şey farkettik ikimizin klavyesinden mousepadına kadar farklı.En bariz örneği onun mouse padı pürüssüz siyah benimki sanki dikey çizgili gibi.Sonra aradık taradık öğrendik ki benim ürünüm çinde yapılma çin parçaları kullanılma MSI serisiymiş.Arkadaşımın ki ise Taylandmış.Dediğin problemle bende karşılaşıyorum muhtemelen seninki de çin serisidir.Çok abartılacak bir durum değil güle güle kullan bece.
  • keşke masaüstü alsaydın dostum benim bi tanıdık arkadaş var ekran kartsız çok iyi oynuyor masaüstü sen de bi bak derim masaüstülere.
  • aynı durum bendede var üstelik cihAZI yeni aldım msi ge62 970m versiyonu skylake işlemci napacam bilmiyorum bütün oyunlarda donma yapıyor saniyelik
  • O problem ekran kartı ile panelin senkronizasyon probleminden ötürü görüntü yırtılması olabilir. G sync teknolojili panellerde problem yaşanmıyor. V sync veya diğer monitörlerde ister istemez o problem yaşanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim monsterde aynı sorunu yaşadım , takılma esnasında birde tırttt diye ses geliyor ,sizde varmı bilmiyorum touchpad driverini güncelleyince o sorundan kurtulmuştum . Touchpad driverim komple sorunluydu kullandığım seride mavi ekrana sebep oluyordu . Belki sizdede böyle bir durum söz konusudur driverlerinizi kendi üreticinin sitesinden aratarak indirin belki faydası olur .
  • Çözümü yok mu peki? Müşteri hizmetlerini aradım msi ın gönderin bakalım dediler. Göndersem 10 gün bekleyecem bir sorun yok diyecekler geri gonderecekler. Bir de müsteri hizmetlerindeki adam daha once boyle bir sorunla karsilastiniz mi diye sordugumda ilk defa duyuyorum boyle bir problem oldugunu dedi. Sorunla karsilasan arkadaslar, musteri hizmetlerini ararlarsa en azindan bir cozum uretebilirler bir cok kiside olan bir sorun oldugu icin.

• Vsync kapalı yine aynı sorun var daha ömce böyle bişey yoktu son 2 haftadır var

• Acilen iade hakkınız dolmadan iade edip bir masaüstü alın dostlar
  • Bende almayı düşünüyordum fakat satıcılar iki kredi kartına satış yapmadıklşarından beklemedeyim. Sırf yeni nesil ssd reklamı için beğendim, 4k olsa dell gibi süper olurdu. Ama msi bu kadar sorun çıkartıyorsa kendi bindiği dalı kesiyor o zaman.
  • aynı bilgisayar bende de vardı 2 kere servise yolladım 2 sıfır cihaz geldi 2. değişimde iade ettim. Benim şikayetim ses idi. İnce ilginç bir ses idi. Sorun anakarttan olduğu söylendi aynı zaman cs go gibi oyunda oynarken bi anda fps 150 iken ayarlar max da bi anda 30 a düşüyordu oyun takılıyordu son çareyi iadede buldum şimdi ise pe70 6qe 234xtr modeline bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DYounGg

Çözümü yok mu peki? Müşteri hizmetlerini aradım msi ın gönderin bakalım dediler. Göndersem 10 gün bekleyecem bir sorun yok diyecekler geri gonderecekler. Bir de müsteri hizmetlerindeki adam daha once boyle bir sorunla karsilastiniz mi diye sordugumda ilk defa duyuyorum boyle bir problem oldugunu dedi. Sorunla karsilasan arkadaslar, musteri hizmetlerini ararlarsa en azindan bir cozum uretebilirler bir cok kiside olan bir sorun oldugu icin.

Temiz Windows ve driver kurulumu ardından firmware güncellemesinden sonra sorun hala devam ediyorsa teknik servise göndermekten başka çözümün kalmıyor. 10 gün çok uzun bir süre değil.
  • Arkadaşlar sorun çözüldü. Nvdia sürücüsünün 362.00 olanını yükledim. En yeni sürümlerde sıkıntı var galiba.
  • Bende de ge72 2qf Apache pro vardı. Aynı takılmayı bende yaşıyordum. Sattım kurtuldum. Laptop zorunluluğu olmayanlar için masaüstü en iyisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DYounGg

Arkadaşlar sorun çözüldü. Nvdia sürücüsünün 362.00 olanını yükledim. En yeni sürümlerde sıkıntı var galiba.

Merhaba, Sorun tamamen kalktı mı ortadan? Ben de anlık donmalar yaşıyorum. 362.00'ı yükledim dediğiniz gibi fakat aynı hala.
  • abc1905 A kullanıcısına yanıt
    Sorun kalkıyor ama bilgisayarı kapatıp açtığınızda tekrar oluşuyor yani her seferinde driverı tekrar yüklemeniz gerekiyor. Ama bilgisayarı kapatmadığınız veya yeniden başlatmadığınız sürece bir sorun olmuyor.
  • asus n550jx-cn04d laptobumda aynı problemi yaşıyorum gtx950m ekran kartı i7-4720hq işlemci var ne yaptıysam düzeltemedim(sanırım sıcaklıkla alakalı). takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuvuzela Nurten -- 2 Temmuz 2016; 10:45:37 >
  • DYounGg D kullanıcısına yanıt
    20 gün olmuştu alalı, bir sürü şey denedim düzelmeyince servise verdim. teşekkür ederim cevap için.
  • GS60 6 QE var ve aynı sorunu yaşıyordum oyunda ekran donması ve trrrrr sesi, görev yöneticisi bile çalışmıyordu, bios güncelledim tamamen kitlenme sona erdi fakat oyunlarda saliselik Zaman Zaman takılmalar devam etti, dün yeni çıkan ekran kartı güncellemesini yükledim şu an için sorun görünmüyor çok nadir takılıyor oda anlaşılmayacak kadar kısa.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.