Şimdi Ara

MONSTER Mİ ASUS ROG G750 SERİSİMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4bin tl bütçem var ve dizüstü bilgisayar bakıyorum
    2 model arasında kaldım

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463520&kat=6453&lang=tr-TR#.U7f5g_l_uKl

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-rog-g750jx-rb71-notebook-fiyati,72272.html

MONSTER 3K EKRANLIDIR VE BENİM İLGİMİ ÇOK ÇEKİYOR

her açıdan değerlendirirseniz sevinirim sizce hangisi alınmalı ? her açıdan değerlendirin ltüfen teşekkürler

• upupupup
  • 122105asd 1 kullanıcısına yanıt
    3K ekranlı olanı tavsiye etmiyorum, daha önce incelemeleri yapıldı performansta gözle görülür bir düşüşe sebep oluyor, mobil ekran kartlar tam karşılamıyor 3K gereksinimlerini. Asus ve monster arasındaki seçime gelirsek, bence monster. Çünkü asus alırsan kasaya para veriyorsun, monster alırsan özelliğe. Aynı fiyatta bir monster, asustan daha iyi özelliklere sahiptir, ve kasa kalitesi de iyidir. Benim tavsiyem, tulparların full hd olanlarından alman.
  • hocam 3 k ekran beni gerçekten heyecanlandırıyor
    oyunları 3k da oynamak tabiki mümkün değil full hd de oynasak yinede düşüş olurmu perf.da
  • Düşüş olmaz. Önemli olan çözünürlüktür. 3K ekranda olsa çözünürlüğü 1080p ye düşürürsen full hd performansı alırsın.
  • üstad ozaman ben heveslendiğim gibi yüksek çözünürlükte 3k monster alsam
    internet işlerinde , masaüstünde 3k kullanıp oynlarda yada perf. isteyen işlemlerde full hd kullansam
    herhangi bir performans düşüklüğü yaşamam değilmi
  • Yok yaşamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    macbook mu asus rog mu?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

Düşüş olmaz. Önemli olan çözünürlüktür. 3K ekranda olsa çözünürlüğü 1080p ye düşürürsen full hd performansı alırsın.

Aslında full hdden daha kötü bir görüntü alır. Her çözünürlüğü kendi monitöründe oynamak iyidir. Kalan boşlukları monitörün kendisi dolduracak, pürüzlü gibi olacak.
  • Bu 3k ekran autocad de cok genis calisma alani sunacak bunun icin heyecanlanmistm
    Ama oyunlarda bir dezavantaj yasicam galiba puruzluluk falan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.