Şimdi Ara

Monster mı ? Victor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkda belirttiğin gibi şu 2 model arasındayım sizce hangsini almalıyım ? monstera daha yakınım biraz daha duyulmuş ve oturmuş bir marka victoru yeni yeni duydum gördüm .

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464795&kat=6454&lang=tr-TR#.U9y3Kfl_uQc

http://www.victor.com.tr/urunler/gamer/g701/Default.aspx

yardım ederseniz sevinirim

• badem2525 kullanıcısına yanıt
    Bi arkadaş Victor G701 incelemesi yapacak yakında onu bekliyoruz.

Yalnız Monster alırsan bir sıkıntı olmaz, kasaları aynı zaten G701 ile 1.1'in. Hatta bırak kasayı bütün özellikleri aynı diyebilirim. Monster al kafan rahat etsin, hiç gerek yok. Victor yetkilerine mail attık kaç kez adamlar ilgilenmiyo 5 dakika inceleme hazırlamakla bile. G501 alacak olsan bir düşün derdim ama fiyatı uygun çünkü.
    yok fiyat aralığı olarak 2500 civarı düşünüyorum dedğinde haklısın diğer modellerinide inceledim düşük fiyat olsaydı düşünmeden victor alıcaktım zaten . bu dediklerinden snra monster gibi bi imkan varken almam victor sanırım ilgilenmek önemli yani bi sorun sıkıntı oldumu uğraş dur sonra saolun ilgilendiğiniz için
    bende g601 almayı düşünüyorum. ilk alanlardan izlenimlerini alalım ona göre davranıcam incelemesi filan çıksın. monsterle aralarında 200 300 lira oynuyor cogu malzemeleri aynımış bende biraz daha bekleyin
  • opsladio kullanıcısına yanıt
    ya aslında bakarsan victorun yeni modelleri çıktıgından beri yani gtx 8 modelleri çıktığından beri takip ediyorumda ne alan ne inceleme alan var gerçi monstera baktım stokda yokmuş ay sonuna ancak gelir dediler mecbur bekleyeceğiz artık bakalım inş bir inceleme yapan çıkar çok merak ediyorum bnde . özellik olarak da malzeme olarakda hep aynı şeyleri kullanıyorlar zaten odna skıntı yok ama işte monsterın müşteri memnuyeti var o benim için önemli
    Kesinlikle.

Yine de aklinda soru işareti kaldiysa Sniper nickli arkadas bi kac gune detayli bi G701 incelemesi yapacak, ben onu bekliyorum
    öyleyse takipdeyim bekliyorum incelemeyi sağolun hocam
  • Bu markayi yeni duydum yeni midir neyin nesidir??
  • victor u diyorsanız sanırım evt yeni bende duyalı çok olmadı yani . monster daha köklü sanırım . sitelerini ziyaret edebilirsin monsterın bir sürü incelemesi karşılaştırmaları fln varda victorun böyle şeyleri yok şuanlık bizde onu mrk ediyoruz işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: badem2525

victor u diyorsanız sanırım evt yeni bende duyalı çok olmadı yani . monster daha köklü sanırım . sitelerini ziyaret edebilirsin monsterın bir sürü incelemesi karşılaştırmaları fln varda victorun böyle şeyleri yok şuanlık bizde onu mrk ediyoruz işte
    İlk defa böyle bir marka duydum. İnselberg A.Ş.'ye bağlıymış fakat sitedeki en eski bilgi 2013 yılına ait. Dikkat edilmesi gerekir gibi duruyor. Bir iddaları varsa müşteriler ile iletişime geçilecek ve müşterilerin sorularına hızlıca cevap verebilecekleri bir platforma geçiş yapmaları gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

İlk defa böyle bir marka duydum. İnselberg A.Ş.'ye bağlıymış fakat sitedeki en eski bilgi 2013 yılına ait. Dikkat edilmesi gerekir gibi duruyor. Bir iddaları varsa müşteriler ile iletişime geçilecek ve müşterilerin sorularına hızlıca cevap verebilecekleri bir platforma geçiş yapmaları gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Evet BlogKaan kesinlikle haklısın sana katılıyoruz :)
    Bilen bilir, Victor Gaming Machine yaz gelir :)
    Kurumsallıktan çok uzak yorum oldu değil mi?
  • BlogKaan kullanıcısına yanıt
    et sıcakkanlılar ve şuan alan bir kaç kişi var müsteri hizmetleriyle ilgili bir sorun yok şuan yavaş yavaş laptoplarının incelemeleride çıkıyor bence kendini yenileyen ve geliştiren bir firma piyasa iyi bir şekilde gireceğine inanıyorum ama ben monsterdan yana tercih kullanacağım bunun sebebei kredi kartına vade farkından dolayı ayrıca daha düşük bi fiyat aralığında olsaydım kesin victor alır markayı denerdim
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    onun yerine ben söyleyeyim evt :D
  • quote:

et sıcakkanlılar ve şuan alan bir kaç kişi var müsteri hizmetleriyle ilgili bir sorun yok şuan yavaş yavaş laptoplarının incelemeleride çıkıyor bence kendini yenileyen ve geliştiren bir firma piyasa iyi bir şekilde gireceğine inanıyorum ama ben monsterdan yana tercih kullanacağım bunun sebebei kredi kartına vade farkından dolayı ayrıca daha düşük bi fiyat aralığında olsaydım kesin victor alır markayı denerdim

Vade farkı belirttigin markada daha dusuk olsa da bence aynı konfigürasyonda hala iyi fiyata geliyor olabilir.
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    ya zaten arada 100 -200 liralık bir fark olmayacak çok düşük bir fark ama işte monster ın daha köklü olmasından dolayı tercih ediyorum victor un bu konuda biraz daha zamana ihtiyacı var ben monster tercihimi yaparken mosnter stokları bitmişti bende bu yüzden victor alıcaktım direk ona yöneldim ama acelem olmadığı için beklemeyei tercih ettim yani bir markanın uzun yıllar sonrada kullanıcı yorumlarını dinlemek gerekir bu konuda monster 1 adım önde olduğu için onu tercih ediyorum ha acelem olsaydı direk victoru alırdım düşünmeden açıkcası ben bir sorun çıkacağınıda düşünmüyorum zaten sadece daha sağlam bir karar verdiğimi düşünüyorum yani 2 markayı karşılaştırdığımda sadece arasındaki farkın hangi marka daha köklü diye bir artısı oluyor şuan benim için . ayrıca ilgilendiğiniz için teşekkürler

• Monster köklü olmasından dolayı monsteri seçin derdim fakat servise işiniz düşerse orasını bilmiyorum tam olarak. Şuanda bende servise yolladım bakalım ne olacak.
  • servisiyle ilgili hiç bir sorun görmedim şu ana kadar forum da . hangi modelini servise yolladınız ve sorun neydi ?
  • quote:

servisiyle ilgili hiç bir sorun görmedim şu ana kadar forum da . hangi modelini servise yolladınız ve sorun neydi ?

Hocam fan problemiydi. Ayrıntılar için abra a5 v2.1 fan sorunu adlı konuma gelirseniz daha iyi olur.
  • takipteyim hocam sağolun bakmıştım önceden de yeni fark ettim
  • quote:

takipteyim hocam sağolun bakmıştım önceden de yeni fark ettim
    ben monster diyorum. En azından şu konuda üstün diyebilirim servisleri gerçekten çok güzel. Victorun servisleri hakkında birşeyler duymadım ama monster hakkında söylediklerimi bizzat yaşadım. Zaten kasa olarak birbirine çok yakınlar ekran panelleri kullandığı işlemci ve anakart marka modelleri aynı. Ben monster derim çünkü bu noktadan sonra notebook yerine notebook sonrası müşteri memnuniyetine bakmak laım çünkü modeller birbirine çok yakın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.