Şimdi Ara

Monster MMORPG - web tabanlı Pokemon severler için tamamıyla ücretsiz Türk yapımı MMORPG (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
4
Favori
22.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: irfanitolito

quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

Hafta sonu özel %100 EXP ve Altın ödülü etkin

Ayrıca 10 adet güncellenen kalite canavar resmi var

Çizen artist Henrie

Monster MMORPG - web tabanlı Pokemon severler için tamamıyla ücretsiz Türk yapımı MMORPG
     Monster MMORPG - web tabanlı Pokemon severler için tamamıyla ücretsiz Türk yapımı MMORPG

Resimlerden anladığım kadarıyla canavarlar evrim geçirebiliyor.

Sormak istediğim bir şey var. Oyunda gerçek parayla alınan şeyler mutlaka vardır fakat bunlar oyunun dengesini değiştirecek seviyede mi eğer böyleyse boşuna oynamayayım

dengesini değiştirecek şekilde değil parayla canavar alınıyor doğal olarak canavar güçlü oluyor ama şu varki doğada yani parayla almadığımız doğada bulduğumuz canavarlar daha güçlü olabiliyor genel olarak en iyiler doğadan çıkabiliyor tabi şans ve sabır lazım her oyundaki gibi

CeFurkan'ın fake hesabı şikayet edin.

ahaha fakemi alakası yok ben monster mmorpg den garez123321
    fake felan bunun gibi şeylerle iftira atmayın öğrenin doğruyu sonra fake öyle diyin.

Son açtığı konular 0
    Yazdığı konuların %50'si MonsterMMORPG konusu

konu açmadım neredeyse yeni üyeyim %50 monster mmorpg bu oyunu oynuyorum ve scm yim bu oyunda ayrıca ben bu hesabı digimon master online için açmıştım yani bu oyun hakkında bilgi almak için (DMO)
    monster mmorpg nin bu formda konusunun olduğunu dün öğrendim yorumlar dünden itibaren yazılmış bakrsan görürsün .

Neyse post kasıyoruz yanlışım varsa üzgünüm CeFurkan'dan bekliyordum böyle birşey bi' an o sun sandım.

• Daha dün gibi hatırlarım. CeFurkan bu işe başladığında ilk kaydolanlardan biri olmuş ve bayağı süre oynamış lider kalmıştım. O zamanlar pokemon tabanlıydı tabi sonra copright yönünden heralde bir uyarılma oldu değişti.
    O eski vakitler burada kimse furkana destek olmadı. Kendim gözlemledim. linkini çeşitli forumlarda duyurdum vs destek olmaya çalıştım çünkü umutluydum ve oyundaki detaylardan onun birşeyleri bildiğini görmüştüm. Çok güzel günlerim geçti oyunda. Işyerinde çalışan insan için güzel bir oyundu ve evrak işi olmadığında oynuyordum.
    Şimdi bakıyorumda inglizce desteğiyle, tamamen baştan yaratılmış canavarlarıyla, detaylarıyla harika ve global yönde büyük destek görmüş, dikkat çekmiş bir oyun yapmış furkan. Açıkçası bu kadarını kesinlikle beklemiyordum. Hatırladığım kadarıyla ilk bu projeye bir üni tezi ya da ödev gibi bir konudan girmişti. Yapılan şeyler, verilen emekler inanılmaz gerçekten. Sizden ricam sonuna kadar destek olmanız. Bu muhteşem oyun bence şuan netteki en güzel pokemon türevi oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nidoran

Daha dün gibi hatırlarım. CeFurkan bu işe başladığında ilk kaydolanlardan biri olmuş ve bayağı süre oynamış lider kalmıştım. O zamanlar pokemon tabanlıydı tabi sonra copright yönünden heralde bir uyarılma oldu değişti.
    O eski vakitler burada kimse furkana destek olmadı. Kendim gözlemledim. linkini çeşitli forumlarda duyurdum vs destek olmaya çalıştım çünkü umutluydum ve oyundaki detaylardan onun birşeyleri bildiğini görmüştüm. Çok güzel günlerim geçti oyunda. Işyerinde çalışan insan için güzel bir oyundu ve evrak işi olmadığında oynuyordum.
    Şimdi bakıyorumda inglizce desteğiyle, tamamen baştan yaratılmış canavarlarıyla, detaylarıyla harika ve global yönde büyük destek görmüş, dikkat çekmiş bir oyun yapmış furkan. Açıkçası bu kadarını kesinlikle beklemiyordum. Hatırladığım kadarıyla ilk bu projeye bir üni tezi ya da ödev gibi bir konudan girmişti. Yapılan şeyler, verilen emekler inanılmaz gerçekten. Sizden ricam sonuna kadar destek olmanız. Bu muhteşem oyun bence şuan netteki en güzel pokemon türevi oyun.

sana tamamen katılıyorum eğer şimdi oynuyorsan oyunu bana pm den yada buradan nickini söylersen sevinirim.

• Ekstrem hafta sonu etkinliği

250% EXP ve Altın bonusu

2 katı Zenith, Legendary, Ancient çıkma oranı
  • Rare sistemi karışık geldi.
  • Bu çizimleri yapan kişiler sadece kalemle mi yapıyor , müthiş görünüyor çünkü , elle çizip shop mu yapıyorlar biraz çok merak ettim.
  • Başlamak şimdiye kısmet oldu Hile felan yok değil mi hocam ? Veya koca gün bota bırakıp kasmalar felan ?
  • yok merak etme hile yok :D yeni önlemlerden sonra hile kalmamıştır
  • merhaba çizimler gayet güzel , senin eski oyununuda oynuyordum bunada baslamayı düşünüyorum
  • 10 numara olmus elınıze saglık inş güncellemeye devam edersiniz
  • arkadaşlar Allah'a şükür V2 a geçmiş bulunmaktayız

şu anda 1200+ canavar ve 520 adet harita bulunmakta

ilk mesaja oyun içi görüntüler ekledim :)
  • Hayırlı olsun CeFurkan, umarım devamı gelir.
    Ayrıca bir öneride bulunacağım;
    Monsterlar için şöyle örnek vereceğim resim tarzında bir şey yaptırırsan hoş duracağını umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Hayırlı olsun CeFurkan, umarım devamı gelir.
    Ayrıca bir öneride bulunacağım;
    Monsterlar için şöyle örnek vereceğim resim tarzında bir şey yaptırırsan hoş duracağını umuyorum.

para lazim onun için

bu arada teşekkürler

• çok sağlam 1080p oynanış videosu yaptım :)

http://www.youtube.com/watch?v=04cfFZMEgvU&hd=1
  • Bende başlamayı düşünüyorum ama oyun hakkında en ufak bilgiye sahip değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlumaho7

Bende başlamayı düşünüyorum ama oyun hakkında en ufak bilgiye sahip değilim

gelirsen yardımcı olurum sana ayrıca oynamayı düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim pm atmanız yeterli
  • Olumsuz yorum yapanların hepsine öyle çok şey söylemek geçiyor ki içimden tarif edemem. Eski ve yeni oyunlarını oynayan birisi olarak konuşuyorum. Öncelikle oyunun iyi veya kötü olmasını geçtim, bir Türk'ün böyle azimle canla başla çalışarak ortaya elle tutulur bir yapıt çıkartması takdire şayan bir olaydır. Bunu kesinlikle takdir etmek gerekiyor.

Beğenmeyenler var beğenenler var canları sağolsun ama öyle yorumlar varki konunun burada olmasından tutun, pokemonun etkisinden çıkamayıp hala onla kıyaslamaya çalışanlar var.

Bu arkadaşların tek şansızlığı nedir biliyor musunuz? Pokemon denen çizimlerin, çizgi filminin de piyasada olması. Ve yakın zamanın çocukları bu çizgifilmle büyüdüğü için, bu oyunun çizimleri pokemon sever çocuklara garip geldi haliyle.Size tek şu kadarını söyleyeyim. Eğer bu çizimlerdeki karakterler ülkemizde uzman kişiler tarafından alınıp, aynı pokemon gibi çizgi film serisi de yapılsaydı, size kalıbımı basarım pokemon denen çizgi filmi kimse hatırlamazdı bile. İşte bizim ülkede sıkıntı bu. Gerek alt yapı olsun, gerek uzman kişi olsun, ya yoklar ya da böyle birşeye yatırım yapma taraftarı olmazlar.

Biraz uzun yazdım ama sözlerimi burada noktalamak istiyorum. Yoksa daha yazacak çok şey var. Başarılarınızın da devamını canı gönülden dilerim .

• bende başlıyorum
  • Açıkca Söylemek Gerekirse Oyun Sarmıyor Oynuyorum 15 Dk Sonra Canım Sıkılıyor Kapatıyorum Ama Pokemon Vortex Ve Crater Oynadımmı 4 Saatten Fazla Takılıyorum Ve Sıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGaMeBoy

Açıkca Söylemek Gerekirse Oyun Sarmıyor Oynuyorum 15 Dk Sonra Canım Sıkılıyor Kapatıyorum Ama Pokemon Vortex Ve Crater Oynadımmı 4 Saatten Fazla Takılıyorum Ve Sıkmıyor

Öyle olmasının sebebi ne biliyor musun. Bu oyunu oynarken bile aklında sürekli pokemen olması. Sürekli onunla bir kıyaslama düşüncesi olması. O yüzden bu oyunu farklı bir oyun gibi değil de, pokemona benzediği için oynamaya çalıştığınız için böyle oluyor. :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.