Şimdi Ara

|| MONSTER® || MS-16F11 (HD5870) || MS-16F12 (GTX 460M) || KULLANICILARI DERNEĞİ || (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.094
Cevap
7
Favori
60.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehipek

Arkadaşlar ekran kartı dışında aşağıdaki güncellemeleri yapanlar var mı? Bu güncellemeleri Driver Genius programı ile buldum. Ben yüklediklerimi yanına (Y) işareti koydum.

- Intel Chipset Device Software 9.2.3.1022
    - Intel Wireless WiFi Link adapters Drivers 14.2.0.10 (Y)
    - Realtek ATI HDMI Audio Drivers 6.0.1.6409
    - Realtek HD Audio Drivers 6.0.1.6482
    - Realtek PCIe FEGBE Family Controller Drivers 7.048.0823.2011
    - Renesas Electronics USB 3.0 Controller Drivers 2.1.27.0 (Y)

chiset istesen de update yapilamiyor zaten hic kasma bosuna

ses karti guncellestirmeleri de normal kullanimda avantaj sagliyor gibi geldi ama dijital bir cihaz ile kullaniyorsaniz bilgisayari sorun cikartiyor, bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

quote:

Arkadaşlar ekran kartı dışında aşağıdaki güncellemeleri yapanlar var mı? Bu güncellemeleri Driver Genius programı ile buldum. Ben yüklediklerimi yanına (Y) işareti koydum.

- Intel Chipset Device Software 9.2.3.1022
    - Intel Wireless WiFi Link adapters Drivers 14.2.0.10 (Y)
    - Realtek ATI HDMI Audio Drivers 6.0.1.6409
    - Realtek HD Audio Drivers 6.0.1.6482
    - Realtek PCIe FEGBE Family Controller Drivers 7.048.0823.2011
    - Renesas Electronics USB 3.0 Controller Drivers 2.1.27.0 (Y)

chiset istesen de update yapilamiyor zaten hic kasma bosuna

ses karti guncellestirmeleri de normal kullanimda avantaj sagliyor gibi geldi ama dijital bir cihaz ile kullaniyorsaniz bilgisayari sorun cikartiyor, bilginize

O zaman ben chipset hariç driverları ilk mesaja ekleyim. Bir servera yükleyeyim. Ses kartı driverlarına vermiş olduğun bilgiyi ekleriz. Akşam ben upload edip ilk mesaja ekleyim.

• Arkadaşlar bu bilgisayarı alacağım bir link bir yer var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih545

Arkadaşlar bu bilgisayarı alacağım bir link bir yer var mı acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Sanırım bu ürünün satışı bitti değil mi arkadaşlar daha piyasada sıfırı yok diye biliyorum ?

Satilmiyor evet. belki msi tarafindan cikarilan satiliyordur piyasada onu bilemiyorum.

bu arada COD MW3 u bitirdim az once optimal settings dedim ve sorunsuz oynatti
    optimaldeki ayarlar:

çözünürlük: 1920x1080
    aa: 2x
    sync every flame kapali diger hersey full de

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRecruit

Yeni ve bizim sayfamız hayırlı olsun.şu imzayı nasıl ekliyoruz profile bi anlatırmısınız?
    benide eklerseniz memnun olurum.
    TheRecruit - Batman

Forumda iken yukarıda anasayfa Profilim Şikayet Listesi vd. şeklinde linkler bulunuyor. Oradan "Profilim" linkini tıkladığımızda karşımıza profilimize ait form geliyor. Orada İmza bölümün karşısındaki kutucuğa yukarıda ilk mesajda verilen kodu kopyalayıp formunda en altında bulunan "Tamam" ya da "Uygula" tuşuna basıyoruz ve işlem tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 15 Kasım 2011; 15:34:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih545

Arkadaşlar bu bilgisayarı alacağım bir link bir yer var mı acaba?

Urunun sifir satisi yok monster firmasinda ancak msi gt683 olarak turkiyede var ozellikleri bizim pclere gore biraz ustun ve 3000 lira civarinda
  • quote:

quote:

Yeni ve bizim sayfamız hayırlı olsun.şu imzayı nasıl ekliyoruz profile bi anlatırmısınız?
    benide eklerseniz memnun olurum.
    TheRecruit - Batman

Forumda iken yukarıda anasayfa Profilim Şikayet Listesi vd. şeklinde linkler bulunuyor. Oradan "Profilim" linkini tıkladığımızda karşımıza profilimize ait form geliyor. Orada İmza bölümün karşısındaki kutucuğa yukarıda ilk mesajda verilen kodu kopyalayıp formunda en altında bulunan "Tamam" ya da "Uygula" tuşuna basıyoruz ve işlem tamamdır.

teşekkürler mahipek oldumuki acep

• mehipek sana zahmet bana
    wi fi adaptör ile usb 3.0 ın güncel driverlerini indirebileceğim link verir misin ?
  • arkadaşlar bizim pc de sata 3 yok.
    ram konusundaki anlattıklarımı mahipek alıntı yaparak eklemiş zaten.
    diğer taraftan mahipek gerçekten süpersin kardeşim yhaa. emeğine eline koluna klavyene ve monster ına sağlık
    arkadaşlar yeni paylaşımlarla konuyu renklendirirsek güzel olur.bilen bi arkadaşta bana nerden 180 watt ac adapter bulabileceğimi yazsın lütfen
  • aklıma gelmişken ssd ye geçecek arkadaşlara bi kaç tavsiyede bulunayım.
    bizim makinalarda sadece intel ssd ler sorunsuz olarak çalışıyo.diğer bütün ssd ler kingston dahil problem çıkarıyo.ilk bi kaç ay olmasa bile sonradan çok sorun çıkıyo ortaya. bende
    ocz vertex2 kullandım. boot ta görmeme gibi sorunlar yaşadım. gönderdim corsair f120 aldım ilk başlarda iyiydi. sonradan onda da aynı problemlerle karşılaştım.şimdi intel 320 series 128 gb kullanıyorum hiç bi problem yok.gayet güzel ve hızlı.
  • gene aklıma düşmüşken seagate 500gb bende de badsector yaptı. sanırım garantiye göndericem.bi kaç arkadaşta karşılaşmış sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecruit -- 16 Kasım 2011; 11:24:13 >
  • @TheRecruit imza kısmen olmuş. Ben benim imzayı da ekleyim olmazsa ilk mesaja. Hatta bir kaç versiyonunu yapayım.

SSD konusunu da ilk mesaja ekleyim. Bu da önemli bir bilgi bizim için. Teşekkürler.

@sezermsk driverları ilk mesaja ekliyorum yavaş yavaş. USB 3.0 ve Wi-Fi eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 16 Kasım 2011; 11:54:58 >
  • quote:

aklıma gelmişken ssd ye geçecek arkadaşlara bi kaç tavsiyede bulunayım.
    bizim makinalarda sadece intel ssd ler sorunsuz olarak çalışıyo.diğer bütün ssd ler kingston dahil problem çıkarıyo.ilk bi kaç ay olmasa bile sonradan çok sorun çıkıyo ortaya. bende
    ocz vertex2 kullandım. boot ta görmeme gibi sorunlar yaşadım. gönderdim corsair f120 aldım ilk başlarda iyiydi. sonradan onda da aynı problemlerle karşılaştım.şimdi intel 320 series 128 gb kullanıyorum hiç bi problem yok.gayet güzel ve hızlı.

Bu sorunu da ilk mesajda Yaşanan Sorunlar ve Çözümleri adlı başlık altında ekledim.

Bu arada arkadaşlar ilk mesajın düzenine kadar yapılmasını istediklerinizi lütfen belirtiniz.
  • AMD Catalyst 11.11 driveri ati'nin sitesinde kullanıma sunulmuştur
  • Benide ekliyebilirsin 5870 kullanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticArt

AMD Catalyst 11.11 driveri ati'nin sitesinde kullanıma sunulmuştur

Sen yazarken bende onu ekliyorudum. Evet ekran kartı versiyonu 8.911'e yükseliyor. Yeni bir özellik gelmiş Uygulama Profilleri diye.

Ve ilk mesajda driverları bölümlere ayırarak düzene soktum. bu şekilde ayrı olması daha güzel oldu sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: baran88

Benide ekliyebilirsin 5870 kullanıyorum...

Seni de ekledim, hoşgeldin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 16 Kasım 2011; 16:39:20 >
  • Arkadaşlar aşağıdaki olayı test ettiniz mi ya da farkettiniz mi? İçinizde buna dikkat eden oldu mu?
    || MONSTER® || MS-16F11 (HD5870) || MS-16F12 (GTX 460M) || KULLANICILARI DERNEĞİ ||

Ekleme: Arkadaşlar aşağıdaki linkteki flash animasyon sizde açılacak mı, deneyebilirseniz sevinirim. Ben son sürüm flash playerı kurdum ama mozillada da i. explorerda da açılmadı.
    http://www.karakecili-asireti.com/images/Monster.swf

Ekleme2: Arkadaşlar LockIndicator Mozilla açıkken kullanıldığında gözükmüyor mu sizde de. Simge durumunda iken caps lock açık kapalı uyarısını görüyorum ama mozillada iken gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 17 Kasım 2011; 2:14:08 >

• Merhaba arkadaşlar konuyu güncel bilgilerle buraya aktarmanız süper olmuş.

F11 (AMD)(HD5870) - TEKİRDAĞ kullanıcısıym
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultim@tom

Merhaba arkadaşlar konuyu güncel bilgilerle buraya aktarmanız süper olmuş.

F11 (AMD)(HD5870) - TEKİRDAĞ kullanıcısıym

Ekledim seni de. Aramıza hoşgeldin.
  • @mehipek

bu swf olayını denedim bende de acmadi sanirim site sorunlu.

bu arada 11.11 driveri bende gorunmuyor. soyle ki otomatik bul ve guncelle zimbirtisini indirip denedigimde guncelleme yok diyor. 1.2 mb olan driver i indirdigimde (ki bu internetten driver cekiyor onu da biliyorum) yine 11.10 surucusunu indirmek istiyor (dosya adina bakarak bunu diyorum) direk 80kusur mb olan driver i indirip denedigimde de guncelleme yapmadi yuklendi dedi ama hala 11.10 gorunuyor software bilgilerinde. saniyorum sorunlu biraz 11.11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorado -- 18 Kasım 2011; 3:05:50 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.