Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
233.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ssd yi C olarak kullanmayı düşünüyorum ve oyunlar sistem programlar hepsi burada yüklü olacak. diğerinde ise sadece dosyalarım olarak resim video vs ?? iyi bir fikir değilmi ??
  • Şimdi sık boğaz etmek gibi olmasın da, bizim pcler ne zaman geliyor, bir de Ankara'da elden alma şansımız var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneKurt33

ben ssd yi C olarak kullanmayı düşünüyorum ve oyunlar sistem programlar hepsi burada yüklü olacak. diğerinde ise sadece dosyalarım olarak resim video vs ?? iyi bir fikir değilmi ??

Valla benim bütçem kısıtlı olmasaydı 2 tane 500 GB hybrid alırdım. ssd'ler şuan çok pahalı ama tabi bütçesi daha iyi olan 2 tane ssd'de takabilir. Benim kendim düşüncem bu.

Ben varsayılan donanımı aldım win7 home premium ekleterek. İleride ssd fiyatları düşerse 2 tane alır takarım yok bütçe gene yetmezse bir 500'lük daha alırım 2. hdd'yi takarım yapacak birşey yok imkan meselesi bu.
  • benimde durumum çok iyi sayılmaz. ama ben çok sık bilgisayar alan biri değilim. almışken en iyisi olsun istedim ve aklıma böyle bir seçenek geldi. ilerde ucuzlarsa 500 lük çıkarırım bir ssd daha takarım ve sorun çözülür. ama şimdi sadece hdd olsa idi bu bilgisayarın performasından pek birşey anlamayacaktım doğrusu. o kadar para vereceğiz bir program filan açılırken uzun süre bekleyeceğiz :S ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneKurt33

benimde durumum çok iyi sayılmaz. ama ben çok sık bilgisayar alan biri değilim. almışken en iyisi olsun istedim ve aklıma böyle bir seçenek geldi. ilerde ucuzlarsa 500 lük çıkarırım bir ssd daha takarım ve sorun çözülür. ama şimdi sadece hdd olsa idi bu bilgisayarın performasından pek birşey anlamayacaktım doğrusu. o kadar para vereceğiz bir program filan açılırken uzun süre bekleyeceğiz :S ???

Benimde ilk notebook'um olacak. Aslında Asus N61JQ JX092V almıştım şans işte monitörde toz ve 6 piksel hatası çıktı ve iade aldım. Ama iade aldığım içinde kendimi şanslı sayıyorum çünkü bir canavar sahibi olacağım.

Aslında dediğin gibi de mantıklı. 2. ssd'yi aldığında elinde kalan 500 GB hdd'yide harici olarak kullanırsın zaten bunun için kasalar var piyasada.

• Off allahım bu ne çok hoşuma gitti bu bilgisayar:S napıcam ben ya ne yapıcam 2-3 ay beklesem biraz daha düşermi dersiniz fiyatı şöyle düz mantık 2 milyar olsa:D ya da 24 ay taksit yapılabiliyormu? Şuan elimde toshiba satellite olduğundan ki borcu bitmedi hala 10 ayı var o yüzden aylık 200 200 ödeyemem 100 liradan ödeyebilirsek bende almak isterdim bundan:S Bilgisayarı kullanan deniyen varmı oyunlarda performansı, ısınma durumları hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba? Yok benim elimdeki bilgisayarı satıp ne yapıp ne edip böyle bişi almam lazım... Sony alıcaktım tanıdıktan 1 milyara ama heran vazgeçebilirim görmez olaydım ya

NOT:Sıfır Pixel Hatası Garantisi bu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsdfas -- 21 Kasım 2010; 22:11:35 >
  • ben de sipariş ettim bu canavardan şu imzadan edinmek istiyorum kimden edincem acep?
  • hangi linüx sürümü yüklü olrak gelicek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

Off allahım bu ne çok hoşuma gitti bu bilgisayar:S napıcam ben ya ne yapıcam 2-3 ay beklesem biraz daha düşermi dersiniz fiyatı şöyle düz mantık 2 milyar olsa:D ya da 24 ay taksit yapılabiliyormu? Şuan elimde toshiba satellite olduğundan ki borcu bitmedi hala 10 ayı var o yüzden aylık 200 200 ödeyemem 100 liradan ödeyebilirsek bende almak isterdim bundan:S Bilgisayarı kullanan deniyen varmı oyunlarda performansı, ısınma durumları hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba? Yok benim elimdeki bilgisayarı satıp ne yapıp ne edip böyle bişi almam lazım... Sony alıcaktım tanıdıktan 1 milyara ama heran vazgeçebilirim görmez olaydım ya

Bilgisayarlar daha elimize ulaşmadı. Ulaşır ulaşmaz bir çok arkadaşımız ben dahil incelemeleri yapacak.

Sıfır piksel hatası: 30 gün içerisinde ekranda 1 tane dahi piksel hatası bulursanız değişim yapılıyor demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: alacamer

ben de sipariş ettim bu canavardan şu imzadan edinmek istiyorum kimden edincem acep?

Sizede hayırlı olsun.

Buyrun imza burada.
    [center][image]https://store.donanimhaber.com/d1/75/2b/d1752ba1503dbf610e25bc0745d8219c.png[/image] 
    [b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_44170696/mpage_1/key_/tm.htm]MONSTER® GX660R ve GT663R 15.6" Notebook Serisi Kullanıcıları Klübü[/link][/b][/center]
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehipek

quote:

Off allahım bu ne çok hoşuma gitti bu bilgisayar:S napıcam ben ya ne yapıcam 2-3 ay beklesem biraz daha düşermi dersiniz fiyatı şöyle düz mantık 2 milyar olsa:D ya da 24 ay taksit yapılabiliyormu? Şuan elimde toshiba satellite olduğundan ki borcu bitmedi hala 10 ayı var o yüzden aylık 200 200 ödeyemem 100 liradan ödeyebilirsek bende almak isterdim bundan:S Bilgisayarı kullanan deniyen varmı oyunlarda performansı, ısınma durumları hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba? Yok benim elimdeki bilgisayarı satıp ne yapıp ne edip böyle bişi almam lazım... Sony alıcaktım tanıdıktan 1 milyara ama heran vazgeçebilirim görmez olaydım ya

Bilgisayarlar daha elimize ulaşmadı. Ulaşır ulaşmaz bir çok arkadaşımız ben dahil incelemeleri yapacak.

Sıfır piksel hatası: 30 gün içerisinde ekranda 1 tane dahi piksel hatası bulursanız değişim yapılıyor demek.

Teşekkür ederim bekliyorum incelemelerinizi:) Peki bu pixel hatası her bilgisayarda olan birşeymi ya sonradan böyle bir hatayla karşılaşırsak? büyük problem teşkil edermi bizim için?

• Arkadaşlar ne zaman geleceği konusunda bilgi verildi mi, ya da soran oldu mu? Sabırsızlanmaya başladım şimdiden

Bir de soğutucu aramaya başlasak mı, sessiz kaliteli ürün bilgisi olan varsa çok makbule geçer. Pek taşımayı düşünmüyorum, altında duruverir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre -- 21 Kasım 2010; 22:27:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muraq

hangi linüx sürümü yüklü olrak gelicek?

Linux Mint sürümü ile gelecek.http://www.linuxmint.com/
  • bayram sonrasi hafta deniyordu. ama daha msinin turkiyeye bile gonderme islemleri baslatti mi mechul. umarim ilk taksitini odemeden elimize ulasir :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehipek

quote:

Teşekkür ederim bekliyorum incelemelerinizi:) Peki bu pixel hatası her bilgisayarda olan birşeymi ya sonradan böyle bir hatayla karşılaşırsak? büyük problem teşkil edermi bizim için?

Sonradan karşılaşırsanız 5 ve üstü piksel hatalarında garanti kapsamında tam olarak nasıl bir işlem uygulanıyor bilmiyorum. Ama bu piksel hatalarını çok dikkati bakarak görebilirsiniz. Yani yanyana 3-4 piksel hatalı olmadıkça rahatsız etmez, farkına bile varılmazlar. Ancak ölü pikseller açık renkler de siyah bir nokta şeklinde gözükür yani aslında bunu bile görmek ayırt etmek dikkatlice bakmadıkça zordur zaten ekran çözünürlüğü 1920 x 1080 daha düşük çözünürlüklerde belki belli olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: Emre

Arkadaşlar ne zaman geleceği konusunda bilgi verildi mi, ya da soran oldu mu? Sabırsızlanmaya başladım şimdiden

Bir de soğutucu aramaya başlasak mı, sessiz kaliteli ürün bilgisi olan varsa çok makbule geçer. Pek taşımayı düşünmüyorum, altında duruverir

Emre bence 1-2 haftayı gözden çıkarmalıyız. Ürünler yoldaymış bayram sonrasındaki hafta elimize ulaşmalarını bekliyoruz demişti yetkililer ancak gümrükte vs. onların elinde olmayan durumlarda yapılabilecek birşey yok.

• 1 hafta zaten normal bir süre, bayram sonrası iş başı yapacağız malum bu haftaiçi gelse de dokunamam muhtemelen. Ama cumartesi sabahı kargo gelse tadından yenmez, akşam işten çıkınca kurulumları bitirip pazar tüm gün yıllardır uzak kaldığım oyunları oynayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre

kurulumları bitirip pazar tüm gün yıllardır uzak kaldığım oyunları oynayabilirim

Bende bende
  • Bu haftasonuna doğru cihazlar elimize ulaşırsa süper olur
  • Doğrusu bende cuma cumartesi elimde olsa çok mutlu olurdum ve fokus bilgisayarın daha erken getirtebilmek adına mücadele verdiğinede eminim ama fokus bilgisayar olarak ilk kez kendilerinin yurtdışından ithal ettiğini düşününce aracı kurumun tecrübesi ve tabiiki çeşitli birimlerde işlerini gören adamları artık yardımcı olmıyacağı için tahminen aralık ortasına kadar normal karşılarim yine de ne de olsa bu ithalatta ki ilk tecrübeleri bu yüzden bırakın geçikmesini daha verilen tarih aralığına bile girmeden heveslenmeyin bence bu arada sunuda belirtmek isterim ki bende sipariş işlemimi tamamladım yani kimseyi hayal kırıklığına uğratmak amaclı belirtmedim fikrimi ve fokus bilgisayarada güvendiğimi anlayın ama geçikme olması muhtemel bana göre

ama ilk alanlardan olma mutluluğunu yaşıyacağımı düşünerek yinede seviniyorum sizde bunu yapın bence :D
  • Daha öncede sormuştum ama net bir cevap alamamıştım.Acaba içindeki ses kartı 5+1 i destekliyormu.Çok merak ediyorum.Ona göre 5+1 kulaklık almayı düşünüyorum.1080p li film+5.1 kulaklık+full hd ekran daha ne isterimki.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.