Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
233.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özgür Bey, notebooklar Raıd o/1 desteği donanımsal olarak yoksa yazılımsal olarak mı bulunuyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reco_83

Daha öncede sormuştum ama net bir cevap alamamıştım.Acaba içindeki ses kartı 5+1 i destekliyormu.Çok merak ediyorum.Ona göre 5+1 kulaklık almayı düşünüyorum.1080p li film+5.1 kulaklık+full hd ekran daha ne isterimki.

ikinci sayfadaki msı inleme linkinden girip bu alıntıyı yaptım yani tekrar tekrar sormaktansa 1kere incelemen yeterdi :DDD
    linki veriyorum
    http://www.notebookcheck-tr.com/Inceleme-MSI-GT660R-Notebook.36988.0.html

Bunların hepsine rağmen harici bir ses sistemi isterseniz, ya 2 adet standart hoparlör ya da 7.1 dolby ses sistemini bu bilgisayara bağlayabilirsiniz. GT660R 4 adet analog giriş ve çıkışı destekliyor. Kulaklık çıkışı ise SPDIF destekli. Ses hayranlarrı optik SPDIF'i tercih edeceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyzapin -- 22 Kasım 2010; 0:28:16 >

• teşekkürler
  • Bir şey sorabilir miyim_?

1. Parti oalrak kaç tane bu seri laptopu sipariş ettiniz ve şuan kaçı ön sipariş ile satıldı_?

Şimdiden teşekkürler.
  • Bizde göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan, ayrıca müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımınızdan dolayı sizlere teşekkür ederiz.
    Ve ayrıca mesainiz dışında sizleri sorular ile skıştırmamıza hatta bazen dozu aşan yaklaşımlara dahi sabırla verdiğiniz cevaplar içinde teşekkür ederim kendi adıma.
  • Cevaplarınız ve ilginiz için teşekkürler özgür bey.Bende inşallah 1 ay içerisinde siparişimi vereceğim.
  • Özgür Bey, gerek noteboklarımızın parlak klavye nedeni ile tozu çok göstericek olması gerek ise klavyeyi sıvı dökülmesinden koruyabilmek için piyasadaki bazı notebook marka ve modelleri için yaptırtılmış tuşlara oturarak klavyeye tam olarak oturan silikon koruyuculardan sizde gt660 ve gx660 modelleri için birebir tuşlara oturan ve klavyeyi kapatan bir modelini yaptırtabilirmisiniz?

Muhtemelen maliyetinin piyasadaki düz tuşları kavramayan basit bir klavye koruyucuların üzerinde oldugu aşikardır. Fakat o basit koruyuculara 8-10 tl ödemektense notebooklarımız için özel yaptırtılmış tam oturan bir klavye koruyucuya bikaç katını ödemeyi tercih ederim. Ve öyle sanıyorum ki tozlanma ve sıvıya karşı korumak için bunu tercih edicek başka kullanıcılarda olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyzapin -- 22 Kasım 2010; 1:14:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

Sn. Muraq,

Ürün ile birlikte ücretsiz işletim sistemi olarak Linux'un MINT sürümü yüklenerek notebooklarımızı müşterilerimize teslim edeceğiz inşallah.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Orijinalden alıntı: Muraq

hangi linüx sürümü yüklü olrak gelicek?

Özgür bey,
    diğer işletim sistemlerini seçen müşterilere seçtikleri sistemler oem olarak kurulacak sanırım. Peki bu Linux MİNT sürümüne ait bir cd yollayacak mısınız bu müşterilere denemek için kullanılmak üzere? Yoksa o da Linux Mint oem olacağı için mümkün değil mi?

• Ya bu bilgisayarlara çakma kuramıyor muyuz işletim sistemini bende cdsi var?

Loader falan da var yanlış anlamayın isteyen orjinal alsın da bir işletim sistemine o kadar para veremem alışık değiliz sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mourners

Ya bu bilgisayarlara çakma kuramıyor muyuz işletim sistemini bende cdsi var?

Loader falan da var yanlış anlamayın isteyen orjinal alsın da bir işletim sistemine o kadar para veremem alışık değiliz sonuçta.

Hangi bilgisayarı alırsanız alın içinde microsorftun oem işletim sistemleri ile geliyor. Sanmayın ki onlar bedavaya koyuyor ürün fiyatı içerisinde onunda ücreti var. Perakende yani kutulu işletim sistemleri daha pahalı oluyor. OEM'ler ise firmaların satın alıp kendilerinin destek verdikleri bir sistem oluyor aslında son kullanıcıya da direk bu şekilde satılsa ne olur sanki daha ucuza herkes alabilir.

Sonrada korsandan şikayet ediliyor. Sürümden kazanmak gibi bir yaklaşım yok hiç üreticilerde. Mesela korsan ile ilgili yasalar çıktıkça kullanıcılar zorlanırsa herhalde Türkiye'nin %80'i hatta daha fazlası linux işletim sistemine geçer diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 22 Kasım 2010; 8:43:12 >

• Arkadaşlar bu laptop'ın ekran kartı 128 bit 5870 diye geçiyor 5870'ler 256 bit olmadıktan sonra ne anladım ben bu işten ? ekranın çözünürlüğü 1920x1080 full çözünürlükte oyunlar kasar
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Arkadaşlar bu laptop'ın ekran kartı 128 bit 5870 diye geçiyor 5870'ler 256 bit olmadıktan sonra ne anladım ben bu işten ? ekranın çözünürlüğü 1920x1080 full çözünürlükte oyunlar kasar

İlk bakışta bende aynı fikre sahiptim ama gdrr5 bellek yapısında sadece masaüstü 256 bit bulabilirsin....
    eski bellek yapılarında 256 bit var ki onlarda dx10 kartlardır tercih senin ama bit herşeydir diye yanlış algılamalarla yanlış kararlar verme sadece gir ve araştır......
  • kampanya bitti sipariş veren arkadaşlara hayırlı olsun en az onlar kadar bende sabırsızlıkla bekliyorum
    yorumlarınız bizim için önemli olacak
    Özgür Bey cevaplarsanız sevinirim;
    an itibariyle kampanya dışı ücret ne kadardır.konfigürasyonları yine belirliyebiliyormuyuz?konfigürasyon ücretlerinde değişiklik varmı?siparişler tahmini ne kadar süre sonra gelir?
    teşekkür ederim
  • quote:

Sn. Aykut_K,

Kampanyamız daha önceden de duyurduğumuz gibi 21 Kasım 2010 Saat 23.59 itibariyle son bulmuştur. Buna göre siparişlerini bugünden itibaren internet sitemiz üzerinden online olarak ve müşteri temsilcilerimiz aracılığıyla telefon ile verecek olan müşterilerimiz için normal fiyatlar geçerli olacaktır. Buna göre;

Standart Konfigürasyon Toplam Satış Fiyatı : 1.349,00 USD + KDV --> 2.308,14 TL KDV Dahil
    %3'lük Nakit indirimli Toplam Satış Fiyatı : 1.308,53 USD + KDV --> 2.238,89 TL KDV Dahil

Dolar Kuru : 1.45 olarak hesaplanmıştır.

1GB GDDR5 128Bit HD5870 ATi Radeon Mobility DX 11 MONSTER® GX660R 15.6" modelini Hemen Online Sipariş Vermek için TIKLAYINIZ !

1.5GB GDDR5 192Bit NVIDIA GeForce GTX 460M Fermi DX 11 PhysX MONSTER® GT663R 15.6" modelini Hemen Online Sipariş Vermek için TIKLAYINIZ !

Diğer sorularınıza gelince; konfigürasyon olarak internet sitemiz üzerinden yukarıdaki linklere tıklayarak istediğiniz değişiklikleri yaparak değişen fiyatları anlık olarak site üzerinden görebilmeniz mümkündür. Konfigürasyon ücretlerinde şuan için herhangi bir değişiklik söz konusu değildir. Değişiklik olduğu ya da olacağı zaman forum üzerinden ve Facebook sayfamız üzerinden mutlaka bilgilendirme mesajı sizlere geçilecektir.

Ürünlerimizin geliş tarihleri ile ilgili henüz netleşmiş bir tarih MSI firmasından bize ulaşmış değildir. Ancak firma yetkilileri ile temaslarımız sürekli olarak devam etmektedir. Bizler haftalar öncesinden siparişlerimizi MSI firması yetkililerine verdik. Şimdi de ürünlerimizin bize öngörülen tarihler içerisinde elimize ulaşmasını bekliyoruz. Kesin bir tarih belli olduğunda mutlaka forum üzerinden sizlere bilgilendirme geçeceğiz. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Orijinalden alıntı: Aykut_K

kampanya bitti sipariş veren arkadaşlara hayırlı olsun en az onlar kadar bende sabırsızlıkla bekliyorum
    an itibariyle kampanya dışı ücret ne kadardır.konfigürasyonları yine belirliyebiliyormuyuz?konfigürasyon ücretlerinde değişiklik varmı?siparişler tahmini ne kadar süre sonra gelir?
    teşekkür ederim

inşAllah gelmesi uzun süremez

• quote:

Arkadaşlar bu laptop'ın ekran kartı 128 bit 5870 diye geçiyor 5870'ler 256 bit olmadıktan sonra ne anladım ben bu işten ? ekranın çözünürlüğü 1920x1080 full çözünürlükte oyunlar kasar

bunu diyebilmek için önce kullanmak gerek ancak kullanma şansın yoksa kullanıcı ve forum incelemelerine bakabilirsin ki kasma olayı yok denebilir çogu güncel oyunda kabul edilebilir fps degerlerini elde etmek mümkün ha ben masa üstü performansı beklerim diyorsan o başka tabiki

• Arkadaşlar neyin ne olduğunu biliyorum merak etmeyin yıllardır donanımlarla ve oc olaylarıyla uğraşıyorum ben mobil 5870 sadece 128bit olmakla kalmamış rop ünitelerinide kısmışlar normalde 32 olan rop ünitler bunda 16 !!! bu kart 5870 filan değil çakma 5870 diye model numarası koymuşlar !! ,bende alacaktım ama vazgeçtim , iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

quote:

Sn. Aykut_K,

Kampanyamız daha önceden de duyurduğumuz gibi 21 Kasım 2010 Saat 23.59 itibariyle son bulmuştur. Buna göre siparişlerini bugünden itibaren internet sitemiz üzerinden online olarak ve müşteri temsilcilerimiz aracılığıyla telefon ile verecek olan müşterilerimiz için normal fiyatlar geçerli olacaktır. Buna göre;

Standart Konfigürasyon Toplam Satış Fiyatı : 1.349,00 USD + KDV --> 2.308,14 TL KDV Dahil
    %3'lük Nakit indirimli Toplam Satış Fiyatı : 1.308,53 USD + KDV --> 2.238,89 TL KDV Dahil

Dolar Kuru : 1.45 olarak hesaplanmıştır.

1GB GDDR5 128Bit HD5870 ATi Radeon Mobility DX 11 MONSTER® GX660R 15.6" modelini Hemen Online Sipariş Vermek için TIKLAYINIZ !

1.5GB GDDR5 192Bit NVIDIA GeForce GTX 460M Fermi DX 11 PhysX MONSTER® GT663R 15.6" modelini Hemen Online Sipariş Vermek için TIKLAYINIZ !

Diğer sorularınıza gelince; konfigürasyon olarak internet sitemiz üzerinden yukarıdaki linklere tıklayarak istediğiniz değişiklikleri yaparak değişen fiyatları anlık olarak site üzerinden görebilmeniz mümkündür. Konfigürasyon ücretlerinde şuan için herhangi bir değişiklik söz konusu değildir. Değişiklik olduğu ya da olacağı zaman forum üzerinden ve Facebook sayfamız üzerinden mutlaka bilgilendirme mesajı sizlere geçilecektir.

Ürünlerimizin geliş tarihleri ile ilgili henüz netleşmiş bir tarih MSI firmasından bize ulaşmış değildir. Ancak firma yetkilileri ile temaslarımız sürekli olarak devam etmektedir. Bizler haftalar öncesinden siparişlerimizi MSI firması yetkililerine verdik. Şimdi de ürünlerimizin bize öngörülen tarihler içerisinde elimize ulaşmasını bekliyoruz. Kesin bir tarih belli olduğunda mutlaka forum üzerinden sizlere bilgilendirme geçeceğiz. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Orijinalden alıntı: Aykut_K

kampanya bitti sipariş veren arkadaşlara hayırlı olsun en az onlar kadar bende sabırsızlıkla bekliyorum
    teşekkür ederim

inşAllah gelmesi uzun süremez

haftalar oncesi verdiyseniz haftalar sonra gelmeyecegi ne malum. bayramdan sonraki hafta gelecegini birseye dayandirmaniz gerekiyordu bence. gorunuse gore hic birsey kesin degil. ve onlar daha trye bile kargolamadilar sanirim. bakin bilgisayarsizim telden yaziyorum. cok uzun bekleyemem. ama tabi sabirsizlikla beklicez tum siparisler veren olarak.

• ilginç cünkü yabancı bir forumda msı ın 5870 ekran kartlı modeli ile clevonun gtx480 ekran kartlı modelinin karşılaştırmasını inceledim ve en düşük oyun ayarları dışında hep atı hd 5870 önde gidiyordu suanda müsait degilim ama daha sonra o karşılaştırmayı bulup sana yollarım inşallah

bu arada ben senin saydıgın teknik özelliklerden anlamam ama gerekli açıklamanın fokusbilgisayardan yapılıcağını düşünüyorum
  • quote:

Arkadaşlar neyin ne olduğunu biliyorum merak etmeyin yıllardır donanımlarla ve oc olaylarıyla uğraşıyorum ben mobil 5870 sadece 128bit olmakla kalmamış rop ünitelerinide kısmışlar normalde 32 olan rop ünitler bunda 16 !!! bu kart 5870 filan değil çakma 5870 diye model numarası koymuşlar !! ,bende alacaktım ama vazgeçtim , iyi günler

sanırım bi yanlış anlaşılma var ; senin bilmediğini idda etmiyorum zaten yada burnu büyüklük yapmakta degil amaç sadece ve sadece elimizde olan kart bu zaten mobil versiyonun masa üstü kartla bir olmasını beklemek hayalcilik olur önemli olan bu kartla oyunları rahatlıkla oynayabilmemiz . Burdan da fps degerlerine bakabilirsin mobil bi kart için çok iyi değerler sence nasıldır bilmem

• quote:

Birçok defa söylenmiştir forumda; bitlerle, megabaytlarla uğraşmayın. Niceliğe değil, niteliğe bakın. ATI Radeon HD 2900 çıktığında, 512 bitlik kart diye epeyce yaygara kopmuştu. Sonra 512 bitle beraber nelerin lazım olduğunu, bunlara sahip olmayan HD 2900'ün nasıl yerden yere vurulduğunu ve sonrasında çıkan birçok kart tarafından ezildiğini görmüştür Dahili Bileşenler forumunu takip edenler. ATI Radeon HD 5870 Mobility'nin başarısı tescillidir. Rakamlarla uğraşacağınıza testlere bakın. Asus G73Jh kullanıcılarına sorun. Onlar da HD 5870 + Core i7 kullanıyorlar.

Soğutucu soran bir arkadaş vardı. Çok lazım olursa iki model öneriyorum;

- Cradia 101B
    - Zalman NC3000

Cradia'nın forumdaki incelemesi;

http://forum.donanimhaber.com/m_27675707/tm.htm

Zalman 100 liranın altına düşmüştü Vatan'da. Cradia ise 70 liranın altına indi yine Vatan'da indirimlerle. İkisi de çok üstün ürünler. Ben F/P olarak kesinlikle Cradia'yı öneriyorum. Aynı işi Zalman'dan bariz şekilde daha ucuza yapıyor. Çin malı değil, Kore malı, belirteyim.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.