Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
233.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende compal nblb2 (exper karizma modelini unuttum) var birden değiştirmeyi düşündüm ama tek farkı ati 5870 olacak onun için de fazla para vermeye değmez 600 tl den fazla
  • bide ek olarak bu nın da hava girişi altta heralde diz üstünde kullanırken makina normaldan daha çok ısınıyor ama kasa görünümü çok güzel
  • hava girişi alttaysa notebook sogutucusu çok daha verimli hale gelir
  • bayramdan once gelme ihtimali varmi. varsa bunu alicam yoksa magazadan asus n61jq alicam bursaya bayramda 1 haftaligina gidiyorum 1 haftada almam gerekiyor o yuzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: (dark)

bayramdan once gelme ihtimali varmi. varsa bunu alicam yoksa magazadan asus n61jq alicam bursaya bayramda 1 haftaligina gidiyorum 1 haftada almam gerekiyor o yuzden.

varmış ama bayramdan sonraki hafta ellerinde olacak büyük ihtimal
  • bekle bu ürünü al sadece ekran kartı farkı bekleme yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazeus

bekle bu ürünü al sadece ekran kartı farkı bekleme yeter

kesinlikle bekleyip alınası bir ürün.
  • quote:

nasil yani asusunkinden daha iyi degilmi bu monsterin ekran karti.ekran karti farki bekleme derken ne demek istedigini anlamadim.
  • quote:

quote:

nasil yani asusunkinden daha iyi degilmi bu monsterin ekran karti.ekran karti farki bekleme derken ne demek istedigini anlamadim.

yanlış yazmışım beklemeye deger yazıcaktım kusura bakma
  • quote:

quote:

iyi olmazmı sen yanlış anlamışsın. asusunkinden bariz iyi hatta çok iyi bir ekrankartı var
  • quote:

@ozgur@fokusshop.com

meraba benim merak ettiğim bu laptopun panel tip ; msi bu seride de AUO (B156HW01 V5) tipinimi kullanmış acaba kontrast ve bakış açıları tam bi rezalet kullanıcı yorumlarına göre

sorum halen geçerli panel tipi aynımı yoksa değişiklik var mı ?
  • www.notebookcheck-tr.com/Inceleme-MSI-GT660R-Notebook.36988.0.html

birde bu adreste urunun incelemesi var orda urunun 2000€ oldugu soyleniyor buda 4-5bin yapar. nasil burda bu kadar ucuz oluyor.
  • quote:

quote:

@ozgur@fokusshop.com

meraba benim merak ettiğim bu laptopun panel tip ; msi bu seride de AUO (B156HW01 V5) tipinimi kullanmış acaba kontrast ve bakış açıları tam bi rezalet kullanıcı yorumlarına göre

sorum halen geçerli panel tipi aynımı yoksa değişiklik var mı ?

evet kasa msi ile aynı sadece işlemci burada takılıyormuş. ekrankartı vs üzerinde geliyor
  • quote:

www.notebookcheck-tr.com/Inceleme-MSI-GT660R-Notebook.36988.0.html

birde bu adreste urunun incelemesi var orda urunun 2000€ oldugu soyleniyor buda 4-5bin yapar. nasil burda bu kadar ucuz oluyor.

1500 dolar yurttıdışında yaklaşık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 4 Kasım 2010; 16:55:28 >
  • quote:

fiyat farkının nedeni incelemedeki şu farklılıklar olsa gerek:

:: Bellek
    12288 MB, PC3 10600 (1333 MHz)

:: Harddisk
    Seagate ST9500420AS, 500GB 7200rpm Intel RAID Controller 2x500GB (Raid 0)

:: Optik okuyucu
    HL-DT-ST BDDVDRW CT21N

:: İşletim sistemi
    Microsoft Windows 7 Home Premium 64 Bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 4 Kasım 2010; 16:45:59 >

• quote:

dark o cihazın ilk çıkış fiyatı ki cihaz trye yeni geliyor yurt dışında o kadar yeni bir model değil bakıcak olursan ram ve ekran kartı ve hd farklı
  • Hem tasarım olarak hem de donanım olarak oldukça tatmin edici bir ürün olmuş tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

Sn. nailebugra,

Bütün notebook markalarının çıkartmış olduğu modellerde hava girişleri notebookun her zaman alt tarafına konumlandırılmıştır. Bunun aksi bir şeklinde diyazn edilmiş bir notebook modelini açıkçası ben şimdiye kadar görmedim.

Fanın tam altında hava delikleri bulunan cihazları dizüstünde kullanırken sıkıntı oluşturuyor. Bu hava deliklerini kapattığınız için cihaz hem daha fazla fan çalıştırma gereksinimi duyuyor hem diziniz yanıyor hem de ister istemez cihaz normalden biraz daha fazla ısınıyor.

Elimdeki 2 cihazdan bir tanesi böyle(hem altta hem solda) açıkçası sıkıntı çekiyorum. Diğeri ise sadece cihazın sol tarafında konumlandırıldığı için bir sıkıntı oluşturmuyor.

Not: Aynı soruyu ben de sormuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 4 Kasım 2010; 18:40:02 >

• kasadaki ledler kapatılabiliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANIL

kasadaki ledler kapatılabiliyormu?

evet
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.