Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
233.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık alanlardan ürünlerin incelemelerini bekliyoruz bayramdan sonra. Özellikle ısınma ve pil ömrü konusunda. MSI GX660R ların çok ısındığını ve sadece 2 saat pilinin gittiğini okudum incelemelerde fakat pilin kaç hücreli olduğuna dair bir bilgi verilmiyordu sitelerde. 9 hücreli pil bu kadar az dayanabilirmi? Mesela Acer Ethoslar'ın pili 8 hücre ve i5 işlemci ile 6 saati görüyormuş, wireless falan açık olmasına rağmen. Eco modda o/b ekran kartına geçtiğinde ise 8.5 saate kadar çıkıyormuş.

Eğer ısınma ve 3-3.5 saatin üzerinde bir pil ömrü olursa kesin alacağım model bu olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

Bende dün ön sipariş verdim.

ilgilendikleri için Özgür ve Kadir Bey e teşekkürler.

-->Intel® Core i7-820QM (1,73 GHz, FSB1333, 8MB L3 Cache, 45W, 45nm Turbo mode up to 3,06GHz)
    --> 1GB GDDR5; HD5870 ATi Radeon Mobility; DX 11; DVI-DL; MXM 3.0b; 55W-65W
    --> 15.6" Full HD (1920 x 1080) LED Backlight Parlak Ekran
    --> 30 Gün Sıfır Pixel Hatası Garantisi
    --> 4GB; 1x 4GB; DDR3-1333; PC-10600; CL9; 204-pin - 1 SODIMM
    --> 500 GB Seagate® 7200 RPM 16 MB ST9500420AS
    --> 8x Multi DVD +-RW/-RAM WRITER; Dual Layer; Tray Load; SATA
    --> 802.11a/b/g/n Intel® WiFi Link 1000; up to 300Mbps; WLAN PCIe; Half-Size Mini Card
    --> Internal Bluetooth v2.1 + EDR Module
    --> Ücretsiz Linux İşletim Sistemi
    --> Notebook sırt çantası HEDİYE
    TDE+ (Turbo Drive Engine+) teknolojisi ile tek tuşla TURBO modunu aktifleştirme özelliği,
    Exclusive Cooler Boost Technology özelliği sayesinde tek tuşla daha fazla fan gücü elde etme özelliği,
    Dahili 2 Hoparlör + 1 Subwoofer (Dynaudio Premium Sound Technology)
    Dahili 4 in 1 Kart Okuyucu ( XD / SD / MMC / MS )
    Gigabit LAN 10/100/1000
    Kablosuz LAN Intel 802.11b/g/n
    Dahili Bluetooth� v2.1 + EDR
    Dahili 720p HD Kamera
    1x D-Sub (VGA)
    1x HDMI-out
    2x USB 2.0 bağlantı noktası
    2x USB 3.0 bağlantı noktası
    1x e-SATA
    1x Mic-in/Headphone-out
    1x Express Card
    1x Line-in
    Numerik Klavye
    150W AC Adaptör
    9 Hücreli Batarya (3 saate varan çalışma süresi)
    Boyut 374 (L) x 246 (W) x 26,8-35 (H) mm
    3.5 Kg Ağırlık (9 Hücreli Batarya Dahil)

TOPLAM: 2369 tl kdv dahil. vade farksız maximum karta 8 taksit

sadece işlemcide değişiklik yaptım. diğer özellikleri bana fazlası ile yeterli

Hayırlı olsun LaT1F

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazeus

@ozgur@fokusshop.com

ben de aynı panel tipinin kullanılıcağını düşünüyorum laptop kişisel bi ürün olduğu için izleme açılarının darlığı benim için çok sorun asıl sorun ancak aydınlık ortamda yansıma yapması sorun yaşadığım yer saolsun 9 aydan fazla günlük güneşlik bügün dahi dışarda bi t-hirtle dolaşabiliyorum nasip olurda alırsak anti-glare film kullanarak çözüm bulmayı düşünüyorum yada hiç olmadı e-baydan falan uygun bi panel satın alıp monster teknik serviste montajı yaptırmayı düşünüyorum , umarım bu ihtimal dahilinde teknik servis bana yardımcı olabilir .

Beni monstera yakınlaştıran ki çoğu kullanıcı içinde tahminim bu şekilde teknik servis anlayışı ; laptop teknik servisleri arasında hiç sorunsuz demesekte en sorunsuzu diyebiliriz heralde , cihazın donanımı ve fiyat aralığı belirli bi yere kadar etmen teknik servis iyi degilse kendi paramızla rezil oluyoruz çoğu durumda 1 aydan fazla süren (30 iş günü ) teknik servis eziyeti var .Monsterın bana bunları yaşatmıcağını umuyorum , son olarak bu ayın 11-19 arası yurt dışında olucağım için ön sipariş kampanyasının ne zaman biticeği hakkında bilgi verebilirmisiz.

@jan ali

hayırlı olsun şimdiden arızasız bi kullanım dilerim ,bildiğim kadarıyla 470M li bi laptop yok daha piyasada çıkarmı oda mechul , 480M tek bir model var kalanı hep 460M ama keske 460M için +200$+kdv vermeseydin , 5870 işini çok rahat görürdü ,460 daha az ısınması ve oc olması kartın temelde boyutuyla alakalı birazda 5870 göre kıyaslamasında 2 karta yakın bi büyüklükten bahsediliyor tabiki incelmenin yalancısıyım , physx için aldım diyorsan physx açılınca kartların fps değerleri yerlerde sürünmeye başlıyor .200$+kdv yeni nesil ati 6xxx serisi çıkdığında ekran kartını yükseltme için kullanbilirdin . 12Gb ram baya bi ütopik olmuş 8 fazlasıyla işini görürdü ama kullanıcak olan sensin

Saol, darısı başına kardeş.

walla 460m,470m,480m gibi modeller erocom yada avadirect'te hali hazırda var.
    ama turkiyeye nezaman gelir mechul tabi. dediğin gibi 6000 serisi çıktığında ezici olacaktır. Geldiğinde 200$'a değip değmediğini görücez
    Bende sabirsizlikla gün sayıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jan ali

quote:

-->Intel® Core i7-820QM (1,73 GHz, FSB1333, 8MB L3 Cache, 45W, 45nm Turbo mode up to 3,06GHz)
    --> 802.11a/b/g/n Intel® WiFi Link 1000; up to 300Mbps; WLAN PCIe; Half-Size Mini Card
    TDE+ (Turbo Drive Engine+) teknolojisi ile tek tuşla TURBO modunu aktifleştirme özelliği,
    Exclusive Cooler Boost Technology özelliği sayesinde tek tuşla daha fazla fan gücü elde etme özelliği,
    Gigabit LAN 10/100/1000
    Dahili 720p HD Kamera
    1x D-Sub (VGA)
    1x HDMI-out
    1x e-SATA
    1x Mic-in/Headphone-out
    1x Express Card
    1x Line-in
    Numerik Klavye
    150W AC Adaptör

Hayırlı olsun LaT1F

sağolasın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jan ali

quote:

Gigabit LAN 10/100/1000
    Dahili 720p HD Kamera
    1x D-Sub (VGA)
    1x HDMI-out
    1x e-SATA
    1x Mic-in/Headphone-out
    1x Express Card
    1x Line-in
    Numerik Klavye
    150W AC Adaptör

Hayırlı olsun LaT1F

sağolasın

Öncelikle hayırlı olsun darısı başımıza:)Işlemcide neden değişiklik yaptınız sorabilirmiyim elimde suan chip dergisi var aralarında pek fark yok sadece benim gördüğüm işlemci frekansları farkli?

• Pm attım bende almayı düşünüyorum sorularımı sordum;) standart özellikleri bile yeter ama tek kötü yani linux işletim sistemi olması üstüne bir sürü para verip win7 yapası gelmiyor insanın acaba yurt dışından gelirken linux yerine windows isteseniz daha ucuz olmaz mi niye linux?
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

Pm attım bende almayı düşünüyorum sorularımı sordum;) standart özellikleri bile yeter ama tek kötü yani linux işletim sistemi olması üstüne bir sürü para verip win7 yapası gelmiyor insanın acaba yurt dışından gelirken linux yerine windows isteseniz daha ucuz olmaz mi niye linux?

GNU/Linux işletim sistemleri ücretsiz olduğundan Microsoft'a Windows için lisans parası ödeme gibi bir durum yok, bu yüzden daha ucuz olma gibi bir ihtimali yok GNU/Linux sistemlere göre. Ayrıca sanırım yurtdışından sadece kasaları getirtecekler montaj ve sistem yüklemeleri Türkiye'de yapılacak.

GNU/Linux işletim sistemlerinde Photoshop ve oyun harici Windows üzerinde yapabildiğiniz her şeyi çok daha güvenilir, hızlı ve sorunsuz bir biçimde de yapabilirsiniz ayrıca, hem de virüs vs. derdi olmadan. PS ve oyun da oynarsınız fakat o biraz zahmetli olur.

quote:

Öncelikle hayırlı olsun darısı başımıza:)Işlemcide neden değişiklik yaptınız sorabilirmiyim elimde suan chip dergisi var aralarında pek fark yok sadece benim gördüğüm işlemci frekansları farkli?

Daha nolsun hocam, aynı serideki işlemcide hız farkından başka ne bekliyorsunuz? Biri Turbo Boost'ta 2.80'e çıkıyor, biri 3.06'ya. Arada 0.26 GHz gibi bir fark var ki bu da hissedilir bir farktır hız açısından. Ayrıca cache farkı da unutulmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbtrcs -- 6 Kasım 2010; 20:51:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcbtrcs

quote:

Pm attım bende almayı düşünüyorum sorularımı sordum;) standart özellikleri bile yeter ama tek kötü yani linux işletim sistemi olması üstüne bir sürü para verip win7 yapası gelmiyor insanın acaba yurt dışından gelirken linux yerine windows isteseniz daha ucuz olmaz mi niye linux?

GNU/Linux işletim sistemleri ücretsiz olduğundan Microsoft'a Windows için lisans parası ödeme gibi bir durum yok, bu yüzden daha ucuz olma gibi bir ihtimali yok GNU/Linux sistemlere göre. Ayrıca sanırım yurtdışından sadece kasaları getirtecekler montaj ve sistem yüklemeleri Türkiye'de yapılacak.

GNU/Linux işletim sistemlerinde Photoshop ve oyun harici Windows üzerinde yapabildiğiniz her şeyi çok daha güvenilir, hızlı ve sorunsuz bir biçimde de yapabilirsiniz ayrıca, hem de virüs vs. derdi olmadan. PS ve oyun da oynarsınız fakat o biraz zahmetli olur.

ciddi ciddi almayı düşünüyorum.bu bilgisayar hoşuma gitti.windows ultimate i kendim kurmak istiyorum.işletim sistemine ayırdığım parayı nvidia GTX 460M için düşünüyorum.oyun için SDD ne kadar fark eder ? başlangıç donanımındaki Hard disk işimi görür mü ?

• @metekarahan

SSD dosyalarınıza erişimde ciddi zaman farkları hissettirebilir, tabi bir de az elektrik harcar. Mesut beyin incelemesinde de hybrid(SSD+klasik) bir diskin performanslı başlatımda(windows açılışında bir çok performans isteyen program çalıştırma, PS, Freehand gibi) 15-20 sn gibi bir fark oluşmuştu. Kaldı ki saf bir SSD kullanılırsa aradaki farkı siz düşünün. Fakat bence oyunlarda falan rahatsız edici bir fark oluşmaz. Sadece yükleme süreleri hızlanabilir o kadar. Sonuçta kaç kişi evinde SSD veya Hybrid diskler kullanıyor? Başlangıç konfigürasyonundaki 7200 rpm'lik HDD bence işinizi çok rahat götürür, sonuçta çoğu kişi evinde bu diskleri kullanıyor ve oyun oynarken sorun yaşadıklarını görmedim. Fakat derseniz ki ben 128GB için 350$ veya biraz zaman için 150$'ı gözden çıkarırım, o sizin kararınız tabi bir şey diyemem.

Ama ben olsam aradaki farkı ya bekler 6000 serisi bir ekran kartı taktırmaya kullanırım(460M i de tercih etmem şahsen) ya da Blu-Ray okuyucu veya yazıcıya harcarım. 5870 çünkü bir çok konuda 460M den daha önde gözüküyor. Anladığım kadarıyla oyun amaçlı kullanacaksınız. Bu yüzden ben olsam 5870 i tercih ederim, fakat ağır grafik uygulamaları, render alma gibi şeyler yapıyorsanız 460m sizin için daha iyi olabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbtrcs -- 6 Kasım 2010; 21:38:28 >

• Arkadaşlar GTX 460M için bence boşuna ısrar ediyorsunuz. Değil üstüne fark ödemek, aynı ücret istense bile alınacak bir kart olmadığı ortada. 200 dolar + KDV'yi sokağa atacağınıza, SSD takviyesi yapın hazır cihazda çift yuva varken. Bu cihaza yapabileceğiniz en büyük iyilik halihazırda SSD. Cihazda bu kadar çok donanım imkanı sunulmuşken ekran kartıyla uğraşmanız bence hiç mantıklı değil. HD 5870'in üstünlüğü ortada.
  • quote:

quote:

quote:

Daha nolsun hocam, aynı serideki işlemcide hız farkından başka ne bekliyorsunuz? Biri Turbo Boost'ta 2.80'e çıkıyor, biri 3.06'ya. Arada 0.26 GHz gibi bir fark var ki bu da hissedilir bir farktır hız açısından. Ayrıca cache farkı da unutulmamalı.

Hiç linux kullanmadım ben windows kurmak varken neden linux kuruyorlar onu merak ettim.. Birde o iki i7 arasında para farkına değermi edindiğim bilgilere göre değmez çünkü ben oyun amaçlı kullanacam ekran kartı yeter diye düşünüyorum sonradan güncelleme oluyormu ekran kartları öyle konusuyorsunuzda;) şimdi üzerinde gelen nasıl peki oyunlarda pes cod4 te..

• quote:

Hiç linux kullanmadım ben windows kurmak varken neden linux kuruyorlar onu merak ettim.. Birde o iki i7 arasında para farkına değermi edindiğim bilgilere göre değmez çünkü ben oyun amaçlı kullanacam ekran kartı yeter diye düşünüyorum sonradan güncelleme oluyormu ekran kartları öyle konusuyorsunuzda;) şimdi üzerinde gelen nasıl peki oyunlarda pes cod4 te..

Windows yerine Linux kurulmasının tek nedeni dediğim gibi lisans ücretini ödemeyip daha düşük fiyatla cihazları satışa sunmak, ki bence çok isabetli karar. İsteyen bir şekilde kendi imkanlarıyla ister alırken ister sonra windows takviyesi yapabilir orijinal veya korsan yolu ile. Fakat örneğin benim gibi GNU/Linux kullanıcıları boşuna 100lerce dolar lisans ücreti ödüyorlar boşuna. Veya uğraşıp paralarını geri alıyorlar fakat o sırada bir sürü baş ağrısı çekiyorlar. Zaten olması gereken bu, opsiyonel sunulmalı Windows sürümleri.

Neyse konu o değil, bu makinede madem özellikleri biz belirliyoruz, tüm bileşenler değiştirilebilir olmalı diye düşünüyorum. Üzerindeki ekran kartı bırakın COD4 PES falan COD7'yi dahi gayet iyi bir şekilde çalıştırır. Kanımca iki oyunda da 1920*1080 çözünürlükte 28-30fps civarı bir performansı çok rahat elde edersiniz. İşlemci de ayrıca önemlidir oyunlar için, sadece ekran kartı değil. İki i7 arasındaki farka da bence değebilir, uzun soluklu bir makine düşünüyorsan.

SSD ve Blu-Ray bu makine için yapılacak en iyi iyileştirmeler ama bana kalırsa. En iyi iyileştirme ise bence Blu-Ray olacaktır. 50GB'lık verinizi 5 liraya yedekleme veya var ise Blu-Ray oynatıcınızda filmlerinizi izleyebilmek için güzel bir çözüm. En kötü iyileştirme de şüphesiz ekran kartına yapılacak iyileştirme(tabi bir Nvidia fan'ı değilseniz :) )

• quote:

quote:

Windows yerine Linux kurulmasının tek nedeni dediğim gibi lisans ücretini ödemeyip daha düşük fiyatla cihazları satışa sunmak, ki bence çok isabetli karar. İsteyen bir şekilde kendi imkanlarıyla ister alırken ister sonra windows takviyesi yapabilir orijinal veya korsan yolu ile. Fakat örneğin benim gibi GNU/Linux kullanıcıları boşuna 100lerce dolar lisans ücreti ödüyorlar boşuna. Veya uğraşıp paralarını geri alıyorlar fakat o sırada bir sürü baş ağrısı çekiyorlar. Zaten olması gereken bu, opsiyonel sunulmalı Windows sürümleri.

Neyse konu o değil, bu makinede madem özellikleri biz belirliyoruz, tüm bileşenler değiştirilebilir olmalı diye düşünüyorum. Üzerindeki ekran kartı bırakın COD4 PES falan COD7'yi dahi gayet iyi bir şekilde çalıştırır. Kanımca iki oyunda da 1920*1080 çözünürlükte 28-30fps civarı bir performansı çok rahat elde edersiniz. İşlemci de ayrıca önemlidir oyunlar için, sadece ekran kartı değil. İki i7 arasındaki farka da bence değebilir, uzun soluklu bir makine düşünüyorsan.

SSD ve Blu-Ray bu makine için yapılacak en iyi iyileştirmeler ama bana kalırsa. En iyi iyileştirme ise bence Blu-Ray olacaktır. 50GB'lık verinizi 5 liraya yedekleme veya var ise Blu-Ray oynatıcınızda filmlerinizi izleyebilmek için güzel bir çözüm. En kötü iyileştirme de şüphesiz ekran kartına yapılacak iyileştirme(tabi bir Nvidia fan'ı değilseniz :) )

Yardımlarin önümü açıyor teşekkürler:) sizce hibrit almaya gerek varmı yoksa üzerindeki yeter mi birde bluray düşünmüyordum ki siz verilerinizi 5 dk yazmak deyince mantıklı geldi;) bluray disk fiyatları ne kadar:)son sorularımdi bitti:):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi help21 -- 6 Kasım 2010; 22:57:08 >

• Intel® Core™ i7-820QM (1,73 GHz, FSB1333, 8MB L3 Cache, 45W, 45nm Turbo mode up to 3,06GHz) --> +150$ + KDV
    1GB GDDR5; HD5870 ATi Radeon Mobility; DX 11; DVI-DL; MXM 3.0b; 55W-65W --> VARSAYILAN
    6GB; 3x 2GB; DDR3-1333; PC-10600; CL9; 204-pin - 3 SODIMM --> +50$ + KDV
    500 GB Seagate® 7200 RPM 16 MB ST9500420AS --> VARSAYILAN
    8x Multi dvd +-RW/-RAM WRITER; Dual Layer; Tray Load; SATA --> VARSAYILAN
    Linux --> VARSAYILAN
    sistemi bu şekilde oluşturdum.SDD yi ise fiyatlar daha düşünce ileriye erteledim.ram 6Gb yeterli diye düşünüyorum.blu ray ise şimdilik aklım yatmadı.ekran kartını aslında nvidia olsun istiyordum ki oyunlar aslında genelde nvidia üzerine daha verimli yapılıyor gibi bir kanı var bende.ekran kartının ısınma değerleri çok önemli.eğer ati ne kadar iyi olursa olsun aşırı ısınmada oyunlarda donma olayı yaşanır mı ? diye endişelerim var.ilerde full HD bir LCD alırsam mutlaka tv ye bağlarım.tam karar veremedimbir de ekran nasıl ? yani yanlardan bakıldığında özellikle kalabalık film izlerken ne kadar görüntü kaybı olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

Intel® Core™ i7-820QM (1,73 GHz, FSB1333, 8MB L3 Cache, 45W, 45nm Turbo mode up to 3,06GHz) --> +150$ + KDV
    1GB GDDR5; HD5870 ATi Radeon Mobility; DX 11; DVI-DL; MXM 3.0b; 55W-65W --> VARSAYILAN
    Linux --> VARSAYILAN
    sistemi bu şekilde oluşturdum.SDD yi ise fiyatlar daha düşünce ileriye erteledim.ram 6Gb yeterli diye düşünüyorum.blu ray ise şimdilik aklım yatmadı.ekran kartını aslında nvidia olsun istiyordum ki oyunlar aslında genelde nvidia üzerine daha verimli yapılıyor gibi bir kanı var bende.ekran kartının ısınma değerleri çok önemli.eğer ati ne kadar iyi olursa olsun aşırı ısınmada oyunlarda donma olayı yaşanır mı ? diye endişelerim var.ilerde full HD bir LCD alırsam mutlaka tv ye bağlarım.tam karar veremedimbir de ekran nasıl ? yani yanlardan bakıldığında özellikle kalabalık film izlerken ne kadar görüntü kaybı olur?

enerji verimliliği açısındanda hız açısındanda hd5870 daha iyiymiş araştırdığıma göre.. yani bi ısınma problemi olabilir ama kesinlikle nvidianın bahsedilen modelinden daha az olacaktır.. sonuç itibariyle ısınmayan i7 işlemcili laptop yok.. bide üstüne kral bi ekran kartı takılı olunca allahın emri ısınacak o makine.. ama 2200 lira verdiğin makineye 50 daha verip kıral bi soğutucu alırsın herhalde :D

• quote:

Yardımlarin önümü açıyor teşekkürler:) sizce hibrit almaya gerek varmı yoksa üzerindeki yeter mi birde bluray düşünmüyordum ki siz verilerinizi 5 dk yazmak deyince mantıklı geldi;) bluray disk fiyatları ne kadar:)son sorularımdi bitti:):)

Öncelikle ben teşekkür ederim düşüncelerin için, mümkün olduğunca ve bilgim yettiğince tüm soruları cevaplamaya çalışırım. 5 dk yazmak değil 5 TL yazmak dedim. Harici Diskiniz dolu olduğunda mesela 25 GB veya 50GB verinizi yazabilirsiniz. Blu-Ray fiyatları 8 TL civarında ama yakında 5 TL ye düşer diye düşünüyorum. Hibrit elbetteki performans artışı yaratacaktır bilgisayarınızda. Fakat şunu sormanızı isterim kendinize, acaba şu andaki bilgisayarımda bulunan harddiskte veri aktarırken(partitionlar arası örneğin) aldığım hızdan, windowsun açılma süresinden, oyunların yüklenme süresinden memnunmuyum? Eğer cevabınız evet ise üzerindeki yeter. Daha iyisini istiyorum diyorsanız hibrit seçin.

Tabi bu hızlarda işlemcinin de önemi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbtrcs -- 7 Kasım 2010; 0:41:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

Intel® Core™ i7-820QM (1,73 GHz, FSB1333, 8MB L3 Cache, 45W, 45nm Turbo mode up to 3,06GHz) --> +150$ + KDV
    Linux --> VARSAYILAN

Seçimler iyi bence, Nvidia'nın daha iyi performans verdiği oyunlar var doğrudur fakat 5870 460M den daha iyi bir kart olduğu için oyunlarda daha iyi performans alacağınızı düşünüyorum. Mesela Mirrors Edge gibi PhysX destekli özel oyunlarda sadece Nvidia'nın üstünlüğü olabilir. Ayrıca ATI'nin de size donma problemi gibi aşırı ısınma gibi bir sorun yaratacağını düşünmüyorum. Kaldı ki harcadığı elektrik değerlerine bakılırsa Nvidia'nın daha çok ısınacağı aşikar. Ekran konusunda ise kimsenin sağlıklı bir yorum yapabileceğini şimdilik düşünmüyorum panel modelini kimse bilmediğinden dolayı. Fakat MSI'ın GX660R modelinin incelemelerine göz attığımda bir multimedya bilgisayarı için kabul edilebilir ölçülerde görüntü açısının olduğu söyleniyordu. tabi 135-140 derecenin üzerine çıkılırsa bakış açısında bozulmaların oluşacağı aşikar gibi.

• quote:

quote:

Öncelikle ben teşekkür ederim düşüncelerin için, mümkün olduğunca ve bilgim yettiğince tüm soruları cevaplamaya çalışırım. 5 dk yazmak değil 5 TL yazmak dedim. Harici Diskiniz dolu olduğunda mesela 25 GB veya 50GB verinizi yazabilirsiniz. Blu-Ray fiyatları 8 TL civarında ama yakında 5 TL ye düşer diye düşünüyorum. Hibrit elbetteki performans artışı yaratacaktır bilgisayarınızda. Fakat şunu sormanızı isterim kendinize, acaba şu andaki bilgisayarımda bulunan harddiskte veri aktarırken(partitionlar arası örneğin) aldığım hızdan, windowsun açılma süresinden, oyunların yüklenme süresinden memnunmuyum? Eğer cevabınız evet ise üzerindeki yeter. Daha iyisini istiyorum diyorsanız hibrit seçin.

Tabi bu hızlarda işlemcinin de önemi var.

Yardımlarınız için teşekkürler kafamdaki tüm sorulara açıklık getirdiniz şimdi sıra konu sahibine sorduğum sorulara vereceği cevap ona göre bende alırım inşallah..

• bu canavardan bende istiyorum. önden peşin sipariş verip toplamda %8 lik indirimden faydalanmak istiyorum fakat zamanım yok ancak bayramdan sonraki hafta gelebilirim. bayramdan sonraki hafta geldiğimde indirimden faydalanma şansım nekadar olur. ayrıca notebooklar geldikten sonra da peşin ödemede yine %3 lük indirim geçerlimidir. bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Merhaba Özgür bey ve arkadaşlar,
    Bu sayfaya jay jay justified arkadaşımız aracılığı ile ulaştım. Asus N61JQ 92V makineme DOA verildi. Ve şuan Bimekste bitti bu ürün, hiç bir mağazada yok. Ben alırken 30 kadar mağazada vardı. Alışmıştım sessiz ve bir o kadar da hızlıydı dizaynıda cabası. Bimeksten para iadesi alırsam bu makineyi düşünmeye başladım.

Şuan için de yukarıdaki fiyat geçer li mi? 2.132,24 TL olan fiyat kaç taksit için geçerli? Ön sipariş için ön sipariş ödemesi ne kadardır? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.